Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba. Helytakarékos és kényelmes.

Nincs elég helyünk elemes ülőgarnitúrához, de talán nem is szükséges? Válasszunk egy mutatós sarokülőgarnitúrát, melyből, ha kell, ágy is lehet.

A szobasarkokban szeret leginkább pihenni az ember – kellemes, biztonságos, és ha ez az érzés még kényelemmel is párosul, az maga a tökély.

Ha tehát nincs elég helyünk, de szükségünk sincs igazán egy több elemből álló ülőgarnitúrára – a kanapé viszont kevés lenne -, ideális választás egy kényelmes sarokülőgarnitúra. Kiváló nappali pihenésre, tévézésre, olvasásra, és vendégeket is leültethetünk rá.

Mielőtt kiválasztjuk a sarokkanapét, gondoljunk arra, szeretnénk-e, ha ágyként is funkcionálna.

Erre az esetre külön garnitúrák vannak: olyat érdemes venni, amelynek fekvőfelülete alkalmas mindennapos alvásra. Ágyneműtartósak, nyithatóak, összességében rendkívül praktikusak.

Egy modern vagy minimalista stílusú, élénk színben pompázó sarokülőgarnitúra mutatós megoldásaival nagyon vonzó tud lenni, sőt, igen kényelmes ülésre, de legtöbb esetben csak vendégágynak való.

Nyitott állapotban aligha mutat jól egy elegáns, dísztűzéses, konzervatívabb stílusú – bár korosztálytól függetlenül igen kedvelt – sarokülőgarnitúra is. Ha azonban szükséges, elalhat rajtuk 2 személy.

A sarok ülőgarnitúra külön előnye, hogy a nekünk tetsző modell jobbos és balos változatban is kérhető, így tökéletesen elhelyezhető a szobánkban. Sőt, az alsó részre, az ülőfelületre és a párnákra is választható más-más szövet.

A sarokkanapék mellett felesleges egy fotel, de üdítően hat és jól kihasználható a puff. A különlegesebb kialakítású, nosztalgikus hangulatú, szintén több személy leültetésére alkalmas, hullámrugós párnás sarokülők gyorsan elcsábítják az embert, de alvásra nem valók - csak csevegésre ajánlottak!

Kortól és nemtől függetlenül azonban a változatos modellek között mindenki megtalálhatja a leginkább kedvére valót!Kapcsolódó cikkek

Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük. Hogyan rendezzük be praktikusan?
Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyőt mindenhova a lakásba!
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!
Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Hogy alváskor se legyen gond a helykihasználással!
Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!