Fejléc scriptblokk

Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba. Helytakarékos és kényelmes.

Nincs elég helyünk elemes ülőgarnitúrához, de talán nem is szükséges? Válasszunk egy mutatós sarokülőgarnitúrát, melyből, ha kell, ágy is lehet.

A szobasarkokban szeret leginkább pihenni az ember – kellemes, biztonságos, és ha ez az érzés még kényelemmel is párosul, az maga a tökély.

Ha tehát nincs elég helyünk, de szükségünk sincs igazán egy több elemből álló ülőgarnitúrára – a kanapé viszont kevés lenne -, ideális választás egy kényelmes sarokülőgarnitúra. Kiváló nappali pihenésre, tévézésre, olvasásra, és vendégeket is leültethetünk rá.

Mielőtt kiválasztjuk a sarokkanapét, gondoljunk arra, szeretnénk-e, ha ágyként is funkcionálna.

Erre az esetre külön garnitúrák vannak: olyat érdemes venni, amelynek fekvőfelülete alkalmas mindennapos alvásra. Ágyneműtartósak, nyithatóak, összességében rendkívül praktikusak.

Egy modern vagy minimalista stílusú, élénk színben pompázó sarokülőgarnitúra mutatós megoldásaival nagyon vonzó tud lenni, sőt, igen kényelmes ülésre, de legtöbb esetben csak vendégágynak való.

Nyitott állapotban aligha mutat jól egy elegáns, dísztűzéses, konzervatívabb stílusú – bár korosztálytól függetlenül igen kedvelt – sarokülőgarnitúra is. Ha azonban szükséges, elalhat rajtuk 2 személy.

A sarok ülőgarnitúra külön előnye, hogy a nekünk tetsző modell jobbos és balos változatban is kérhető, így tökéletesen elhelyezhető a szobánkban. Sőt, az alsó részre, az ülőfelületre és a párnákra is választható más-más szövet.

A sarokkanapék mellett felesleges egy fotel, de üdítően hat és jól kihasználható a puff. A különlegesebb kialakítású, nosztalgikus hangulatú, szintén több személy leültetésére alkalmas, hullámrugós párnás sarokülők gyorsan elcsábítják az embert, de alvásra nem valók - csak csevegésre ajánlottak!

Kortól és nemtől függetlenül azonban a változatos modellek között mindenki megtalálhatja a leginkább kedvére valót!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Alap szabályok bútorvásárláskor. Kattints és olvasd el!
Mielőtt kanapét vennél...

Mielőtt kanapét vennél...

A legjobb tanácsok egy helyen kanapé vásárláshoz. Kattints és olvasd el!
Konyha

Konyha

Praktikák a konyha berendezéséhez. Kattints és olvasd el!
Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!