Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából: Amikor a trópusok teremtenek kényelmet…

Igazi pihenést és szerelmi fészket, természetközeli élményt nyújt és látványnak sem utolsó! Válasszunk trópusi keményfa ágykeretet.

A legtökéletesebb franciaágy kiválasztása sosem túl könnyű feladat, ha csak nem szerettünk bele egy darabba azonnal, és semmi sem tántoríthat el tőle! Nos, a trópusi keményfa ágykeretekbe nem nehéz belebolondulni.

Ha egy valóban kényelmes, természetes anyagból készült, klasszikus 2 személyes ágyra vágyunk, mely kiválóan illeszkedik konzervatív stílusú berendezésünkhöz, tökéletes választás a tömörfa ágykerettel rendelkező franciaágy, mely dió- és cseresznyeszínben csábít el bennünket…

Egy modern otthonba már sokkal inkább passzol a hasonlóan trópusi tömörfából készült, de rácsos fejvéggel ellátott, fiatalos külsejű ágy!

Csodálatos cseresznye színre pácolt, hozzá éjjeliszekrény is tartozik. Különösen jól mutat egy visszafogott, sötét és fehér színek kombinációjával készült hálószoba „főszereplőjeként”.

Nem kell viszont királynak lenni ahhoz, hogy élvezzük egy uralkodó kényelmét, melyet a Royal stílusú, trópusi tömörfa ágykeret nyújt! Nemcsak gyönyörű, de igazi, klasszikus hangulatot varázsol a szobánkba, gyönyörű cseresznyeszínben - ráadásul beszerezhető hozzá egy egész hálószoba berendezés is: éjjeliszekrény, gardrób, komód és tükör.

Valamennyi trópusi tömörfa ágykeret ágyneműtartó nélkül kapható, de ha pakolni szeretnénk alá, ezt néhány szépen bevont dobozzal megtehetjük – a takarítás alattuk pedig rendkívül könnyű. Az ágykeretek méretei senkit se ijesszenek meg, hiszen lapraszerelten érkeznek meg otthonunkba! Csak össze kell rakni, s máris miénk a királyi kényelem!Kapcsolódó cikkek

Asztalok fából és bútorlapból

Asztalok fából és bútorlapból

Az egyszerűbb stílus kedvelőinek...
Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

A kiegészítők is fontosak!
Megbántad, hogy megvetted?

Megbántad, hogy megvetted?

Mindenkivel előfordult már, de hogy többször ne történjen meg, olvasd el az alábbi cikket!
Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!