Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

A masszázsfotel előnyei

Miért a masszázsfotel?

A legtehetségesebb házi masszőr, megtoldva egy csontkovács képességeivel. A helytelen tartás és mozgásszegény életmódunk okozta elváltozásokat a masszázsprogramok gyorsabban és tartósabban képes korrigálni.

A gerincoszlop központi szerepet játszik az egészségben. A benne kialakuló elcsúszások fájdalomhoz, mozgáskorlátozottsághoz vezetnek, és hatással lehetnek a szervezet más részeire is. Ezért fontos, hogy a gerinc visszanyerje eredeti állapotát.

A 3D masszázs csigolyáról csigolyára haladva nyújtja a merev részeket így lényegesen mélyrehatóbb kezelésre képes. A görgők szabályozhatóan kiemelkednek és enyhe nyújtásokkal, húzásokkal érik el, hogy a gerinc és az izületek ismét természetes helyzetükbe kerüljenek, a lágy szöveteket pedig, masszázzsal gyógyítják.

Ezáltal a masszázsfotel segít abban, hogy a csigolyák újra egy vonalba rendeződjenek, és közöttük megszűnjön a porckorongokat terhelő feszültség. Ettől a háta visszanyeri rugalmasságát, megszűnnek fájdalmai és ezt követően a rendszeres kezelések, formában tartják gerincét.

A masszázsfajták az emberi kéz masszírozó mozdulatait hűen utánozzák. Választhatunk a gyenge simogatástól kezdve az erősebb dögönyözésig több masszázsfajtából. Néhány gombnyomással beállíthatjuk, a masszázsok erősségét és helyét.

A masszázsfejek a gerinc mellett futó izmokat nyújtják, ami csökkenti a csigolyák közötti ártalmas feszültséget tehermentesíti a porckorongokat így csökkenti a fájdalmat. Ez a masszázsfajta lazítja, előkészíti az izmokat a mélyebb masszázsra.Kapcsolódó cikkek

Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!
Szőnyeg

Szőnyeg

Mit tudhatunk róla? Kattints és olvasd el!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrában egyszerűbb! Kattints és olvass az étkezőkről!