Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

A masszázsfotel előnyei

Miért a masszázsfotel?

A legtehetségesebb házi masszőr, megtoldva egy csontkovács képességeivel. A helytelen tartás és mozgásszegény életmódunk okozta elváltozásokat a masszázsprogramok gyorsabban és tartósabban képes korrigálni.

A gerincoszlop központi szerepet játszik az egészségben. A benne kialakuló elcsúszások fájdalomhoz, mozgáskorlátozottsághoz vezetnek, és hatással lehetnek a szervezet más részeire is. Ezért fontos, hogy a gerinc visszanyerje eredeti állapotát.

A 3D masszázs csigolyáról csigolyára haladva nyújtja a merev részeket így lényegesen mélyrehatóbb kezelésre képes. A görgők szabályozhatóan kiemelkednek és enyhe nyújtásokkal, húzásokkal érik el, hogy a gerinc és az izületek ismét természetes helyzetükbe kerüljenek, a lágy szöveteket pedig, masszázzsal gyógyítják.

Ezáltal a masszázsfotel segít abban, hogy a csigolyák újra egy vonalba rendeződjenek, és közöttük megszűnjön a porckorongokat terhelő feszültség. Ettől a háta visszanyeri rugalmasságát, megszűnnek fájdalmai és ezt követően a rendszeres kezelések, formában tartják gerincét.

A masszázsfajták az emberi kéz masszírozó mozdulatait hűen utánozzák. Választhatunk a gyenge simogatástól kezdve az erősebb dögönyözésig több masszázsfajtából. Néhány gombnyomással beállíthatjuk, a masszázsok erősségét és helyét.

A masszázsfejek a gerinc mellett futó izmokat nyújtják, ami csökkenti a csigolyák közötti ártalmas feszültséget tehermentesíti a porckorongokat így csökkenti a fájdalmat. Ez a masszázsfajta lazítja, előkészíti az izmokat a mélyebb masszázsra.Kapcsolódó cikkek

Design kanapé tudnivalók

Design kanapé tudnivalók

Ha a nem mindennapi stílust kedveled!
Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Gyermek forgószékekről

Gyermek forgószékekről

Hogy kényelmesen teljen a tanulás is!
Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyőt mindenhova a lakásba!
Elemes bútor információk

Elemes bútor információk

Ha az egész lakást egy bútorcsaládból rendeznéd be!