Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába: Ez aztán elcsavarja a gyerkőc fejét!

Íme azok a kisbútorok, melyeket ha meglát egy csemete az áruházban, azonnal közelebbről is meg akarja szemlélni, sőt hazavinni! Mi lenne, ha vennénk neki?

A kifejezetten kisgyermekeknek tervezett bútorok nagyon aranyosak tudnak lenni – nem csoda, hogy rögtön elcsavarják a lurkó fejét, első ránézésre! Különösen érdeklődni fog irántuk, ha a kedvenc állata van rajtuk vagy a színe elcsábítja.

Ezek a gyerekszoba kiegészítők azonban nemcsak szépek és kedvesek, jó szolgálatot is tehetnek a gyerekszobában. Egy fotel, amelyben a gyerkőc napközben szívesen játszik, képeskönyvet nézeget vagy a nappali asztala mellett ebben foglal helyet, ha jönnek a rokonok, igen hasznos kisbútor.

Ráadásul még beleparancsolni sem kell a gyereket, mert imádni fogja. Kutyás-, halacskás, hercegnős és focilabdás huzattal választhatjuk, így könnyen megtalálhatjuk a saját gyermekünknek valót!

Mutatós külsejük mellett ezek a színes acélvázzal készült fotelek összecsukhatók: könnyű őket felkapni és elrakni, akár a szekrény mellé vagy az ajtó mögé.

Jól járunk egy szép, színes gyerekfogassal is. A legtöbbet használt holmikat egyszerűen felakaszthatjuk rá, máris nagyobb rend lesz a szobában.

Kutyás és autós tetejük, sokszínű megjelenésük, vagy akár ceruza alakú formájuk miatt kizárt, hogy a lurkó ne használja szívesen ezeket az akasztókat, fogasokat, miközben rendet is tanul. Válasszuk ki a legmutatósabbat!Kapcsolódó cikkek

Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!
Tükör, szobainas és fogas információk

Tükör, szobainas és fogas információk

Apró kiegészítők, melyek elengedhetetlenek!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!