Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába: Ez aztán elcsavarja a gyerkőc fejét!

Íme azok a kisbútorok, melyeket ha meglát egy csemete az áruházban, azonnal közelebbről is meg akarja szemlélni, sőt hazavinni! Mi lenne, ha vennénk neki?

A kifejezetten kisgyermekeknek tervezett bútorok nagyon aranyosak tudnak lenni – nem csoda, hogy rögtön elcsavarják a lurkó fejét, első ránézésre! Különösen érdeklődni fog irántuk, ha a kedvenc állata van rajtuk vagy a színe elcsábítja.

Ezek a gyerekszoba kiegészítők azonban nemcsak szépek és kedvesek, jó szolgálatot is tehetnek a gyerekszobában. Egy fotel, amelyben a gyerkőc napközben szívesen játszik, képeskönyvet nézeget vagy a nappali asztala mellett ebben foglal helyet, ha jönnek a rokonok, igen hasznos kisbútor.

Ráadásul még beleparancsolni sem kell a gyereket, mert imádni fogja. Kutyás-, halacskás, hercegnős és focilabdás huzattal választhatjuk, így könnyen megtalálhatjuk a saját gyermekünknek valót!

Mutatós külsejük mellett ezek a színes acélvázzal készült fotelek összecsukhatók: könnyű őket felkapni és elrakni, akár a szekrény mellé vagy az ajtó mögé.

Jól járunk egy szép, színes gyerekfogassal is. A legtöbbet használt holmikat egyszerűen felakaszthatjuk rá, máris nagyobb rend lesz a szobában.

Kutyás és autós tetejük, sokszínű megjelenésük, vagy akár ceruza alakú formájuk miatt kizárt, hogy a lurkó ne használja szívesen ezeket az akasztókat, fogasokat, miközben rendet is tanul. Válasszuk ki a legmutatósabbat!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!
Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Fontos tudnod erről is, mielőtt vásárolsz!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!