Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába: Ez aztán elcsavarja a gyerkőc fejét!

Íme azok a kisbútorok, melyeket ha meglát egy csemete az áruházban, azonnal közelebbről is meg akarja szemlélni, sőt hazavinni! Mi lenne, ha vennénk neki?

A kifejezetten kisgyermekeknek tervezett bútorok nagyon aranyosak tudnak lenni – nem csoda, hogy rögtön elcsavarják a lurkó fejét, első ránézésre! Különösen érdeklődni fog irántuk, ha a kedvenc állata van rajtuk vagy a színe elcsábítja.

Ezek a gyerekszoba kiegészítők azonban nemcsak szépek és kedvesek, jó szolgálatot is tehetnek a gyerekszobában. Egy fotel, amelyben a gyerkőc napközben szívesen játszik, képeskönyvet nézeget vagy a nappali asztala mellett ebben foglal helyet, ha jönnek a rokonok, igen hasznos kisbútor.

Ráadásul még beleparancsolni sem kell a gyereket, mert imádni fogja. Kutyás-, halacskás, hercegnős és focilabdás huzattal választhatjuk, így könnyen megtalálhatjuk a saját gyermekünknek valót!

Mutatós külsejük mellett ezek a színes acélvázzal készült fotelek összecsukhatók: könnyű őket felkapni és elrakni, akár a szekrény mellé vagy az ajtó mögé.

Jól járunk egy szép, színes gyerekfogassal is. A legtöbbet használt holmikat egyszerűen felakaszthatjuk rá, máris nagyobb rend lesz a szobában.

Kutyás és autós tetejük, sokszínű megjelenésük, vagy akár ceruza alakú formájuk miatt kizárt, hogy a lurkó ne használja szívesen ezeket az akasztókat, fogasokat, miközben rendet is tanul. Válasszuk ki a legmutatósabbat!Kapcsolódó cikkek

Variációk könyvespolcra

Variációk könyvespolcra

A dolgozószoba és az iroda éke!
Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Kattints és tudj meg többet erről a csodás lehetőségről!
Képet a falra!

Képet a falra!

Egy kis extra hangulat a szoábakba!
Mielőtt kanapét vennél...

Mielőtt kanapét vennél...

A legjobb tanácsok egy helyen kanapé vásárláshoz. Kattints és olvasd el!