Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban. Vagány, de megnyugtató: a modern hálószoba.

Még a természetességről sem kell lemondanunk, ha igazán modern hálószobát szeretnénk! A franciaágyak tekintetében lehengerlő a választék.

A modern nem egyenlő azzal, hogy csak csillogó alumínium felületekben gondolkodhatunk. Persze a nappali és a konyha is pompázhat fémes ragyogású berendezésben, de egy hálószoba akkor tetszik nekünk igazán, ha hangulata meghitt, megnyugtató. Ebben pedig nagy szerepet játszik a franciaágy!

Nos, ha modern, fiatalos 2 személyes ágyat szeretnénk, igen sok változat áll rendelkezésünkre - még a természetességről sem kell letennünk, hiszen egy tömörfa ágykeret is lehet igazán vagány, választható szélességű peremmel ellátott, sőt, többféle gyönyörű színben kapható!

A mahagóni, a dió, a fehér, a cseresznye a kedvenc színárnyalatunk? Netán gőzölt bükk vagy wenge színben képzeltük el az ágyat, mert ez illik a hálószoba hangulatához? Minden vágyunk teljesülhet.

Bár az ágykeret nem tartalmazza, hozzáillő ágyneműtartó, komód és éjjeliszekrény is beszerezhető hozzá. Sőt, a franciaágy ágyneműtartós kivitelben is kérhető!

Kisebb hálószobákba tökéletes választás lehet egy kis helyigénnyel rendelkező modern ágykeret, éjjeliszekrényekkel felszerelve, melyekbe mégis több dolog bepakolható – és szinte teljes a háló-berendezés.

Ha vonz bennünket a fenyőbútor, ám kissé modernebb, vagányabb stílusú hálót szeretnénk, a nem tömör fenyőből készült, mégis a természetes és modern megjelenést tökéletesen ötvöző ágykeretet és kiegészítőit nekünk találták ki.

Igazán fiatalos, dögös hatást kölcsönöznek a bútornak a fényes króm fogantyúk. Magával ragadó a velük ellátott ágykeret és éjjeliszekrény-együttes, melyekhez azonban teljes hálószoba-berendezés is kérhető!

Modernek és mégis természetesek a tömörfa ágyak is - különösen vonzóvá teszi őket, hogy különböző páccal kaphatók, elbűvölő színekben, így tökéletesen beilleszthetők a szobánk hangulatába! Az ágykeretek és kiegészítőik lapraszerelten jutnak el hozzánk. Könnyű a természetest a modernnel ötvözni, csak választék kell hozzá!Kapcsolódó cikkek

Mielőtt kanapét vennél...

Mielőtt kanapét vennél...

A legjobb tanácsok egy helyen kanapé vásárláshoz. Kattints és olvasd el!
Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrában egyszerűbb! Kattints és olvass az étkezőkről!
Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról

Kis helyen elférő praktikus bútordarab. Mi az?
Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Apró trükkök, melyektől tágasabb lesz a lakásod. Kattints és olvasd el!