Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban. Vagány, de megnyugtató: a modern hálószoba.

Még a természetességről sem kell lemondanunk, ha igazán modern hálószobát szeretnénk! A franciaágyak tekintetében lehengerlő a választék.

A modern nem egyenlő azzal, hogy csak csillogó alumínium felületekben gondolkodhatunk. Persze a nappali és a konyha is pompázhat fémes ragyogású berendezésben, de egy hálószoba akkor tetszik nekünk igazán, ha hangulata meghitt, megnyugtató. Ebben pedig nagy szerepet játszik a franciaágy!

Nos, ha modern, fiatalos 2 személyes ágyat szeretnénk, igen sok változat áll rendelkezésünkre - még a természetességről sem kell letennünk, hiszen egy tömörfa ágykeret is lehet igazán vagány, választható szélességű peremmel ellátott, sőt, többféle gyönyörű színben kapható!

A mahagóni, a dió, a fehér, a cseresznye a kedvenc színárnyalatunk? Netán gőzölt bükk vagy wenge színben képzeltük el az ágyat, mert ez illik a hálószoba hangulatához? Minden vágyunk teljesülhet.

Bár az ágykeret nem tartalmazza, hozzáillő ágyneműtartó, komód és éjjeliszekrény is beszerezhető hozzá. Sőt, a franciaágy ágyneműtartós kivitelben is kérhető!

Kisebb hálószobákba tökéletes választás lehet egy kis helyigénnyel rendelkező modern ágykeret, éjjeliszekrényekkel felszerelve, melyekbe mégis több dolog bepakolható – és szinte teljes a háló-berendezés.

Ha vonz bennünket a fenyőbútor, ám kissé modernebb, vagányabb stílusú hálót szeretnénk, a nem tömör fenyőből készült, mégis a természetes és modern megjelenést tökéletesen ötvöző ágykeretet és kiegészítőit nekünk találták ki.

Igazán fiatalos, dögös hatást kölcsönöznek a bútornak a fényes króm fogantyúk. Magával ragadó a velük ellátott ágykeret és éjjeliszekrény-együttes, melyekhez azonban teljes hálószoba-berendezés is kérhető!

Modernek és mégis természetesek a tömörfa ágyak is - különösen vonzóvá teszi őket, hogy különböző páccal kaphatók, elbűvölő színekben, így tökéletesen beilleszthetők a szobánk hangulatába! Az ágykeretek és kiegészítőik lapraszerelten jutnak el hozzánk. Könnyű a természetest a modernnel ötvözni, csak választék kell hozzá!Kapcsolódó cikkek

Tükör, szobainas és fogas információk

Tükör, szobainas és fogas információk

Apró kiegészítők, melyek elengedhetetlenek!
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!
Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Kényelem munka és megbeszélés közben is!