Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Étkezőgarnitúrák kültérbe

Étkezőgarnitúrák kültérbe: Étkezzünk a szabadban!

Micsoda öröm, amikor a hosszú ideig tartó hideg után végre kipakolhatunk a kertbe, az erkélyre! A kellemes meleg és a napsütés mindenkit a szabadba csábít, elő hát a kültéri garnitúrákkal!

A kertben vagy az erkélyen üldögélés jelentheti a felhőtlen lazítást, de minden mást is – kerti asztalon is lehet laptopon dolgozni, étkezni meg főleg! Ha van a háznál zöld terület, vagy egy erkély, ahol elfér egy kisasztal székekkel, bátran „költözzünk ki” a szabadba! Kültéri étkezőgarnitúra mindenképp kelleni fog – válasszunk hát egy mutatósat!

Az acélvázas, szintetikus rattannal bevont kerti étkezőgarnitúrák nemcsak látványra kedvesek – könnyen mozgathatók és kényelmesek, lerakhatók rájuk a legszükségesebb dolgok: csészék, poharak, tányérok. Nem foglalnak nagy helyet, kettő-, de akár négy székkel is egyszerűen elférnek, ezért teraszra is ideálisak.

Kis, kör alakú üveglapos asztal jár mindegyik garnitúrához – a krémszínű és barna csíkos, mutatósan kiszélesedő étkezőszékek mellett kellemes megjelenésű, polcos asztalkát kapunk, amelyen újság és tálca is tárolható.

Egyszerűbb megjelenésű, de természetes színeivel ugyanolyan hangulatos a bézs szintetikus rattannal bevont, sötétzöld vázzal készült garnitúra is, határozott vonalú üveglapos asztalával.

Könnyed, lágy vonalai, no meg érdekes kialakítású étkezőasztala miatt a sötétbarna kültéri étkezőgarnitúra is rendkívül népszerű. Ráadásul, ha fák közé kerül, alig észrevehető, annyira belesimul a környezetbe!

Valamennyi étkezőasztal és étkezőszék kérhető elemenként, de kétségtelenül együtt mutatnak legjobban. Mire várunk még?Kapcsolódó cikkek

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Ágykeretek tömör fenyőből

Ágykeretek tömör fenyőből

Fenyőt a hálóba is!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük. Hogyan rendezzük be praktikusan?
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!