Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Étkezőgarnitúrák kültérbe

Étkezőgarnitúrák kültérbe: Étkezzünk a szabadban!

Micsoda öröm, amikor a hosszú ideig tartó hideg után végre kipakolhatunk a kertbe, az erkélyre! A kellemes meleg és a napsütés mindenkit a szabadba csábít, elő hát a kültéri garnitúrákkal!

A kertben vagy az erkélyen üldögélés jelentheti a felhőtlen lazítást, de minden mást is – kerti asztalon is lehet laptopon dolgozni, étkezni meg főleg! Ha van a háznál zöld terület, vagy egy erkély, ahol elfér egy kisasztal székekkel, bátran „költözzünk ki” a szabadba! Kültéri étkezőgarnitúra mindenképp kelleni fog – válasszunk hát egy mutatósat!

Az acélvázas, szintetikus rattannal bevont kerti étkezőgarnitúrák nemcsak látványra kedvesek – könnyen mozgathatók és kényelmesek, lerakhatók rájuk a legszükségesebb dolgok: csészék, poharak, tányérok. Nem foglalnak nagy helyet, kettő-, de akár négy székkel is egyszerűen elférnek, ezért teraszra is ideálisak.

Kis, kör alakú üveglapos asztal jár mindegyik garnitúrához – a krémszínű és barna csíkos, mutatósan kiszélesedő étkezőszékek mellett kellemes megjelenésű, polcos asztalkát kapunk, amelyen újság és tálca is tárolható.

Egyszerűbb megjelenésű, de természetes színeivel ugyanolyan hangulatos a bézs szintetikus rattannal bevont, sötétzöld vázzal készült garnitúra is, határozott vonalú üveglapos asztalával.

Könnyed, lágy vonalai, no meg érdekes kialakítású étkezőasztala miatt a sötétbarna kültéri étkezőgarnitúra is rendkívül népszerű. Ráadásul, ha fák közé kerül, alig észrevehető, annyira belesimul a környezetbe!

Valamennyi étkezőasztal és étkezőszék kérhető elemenként, de kétségtelenül együtt mutatnak legjobban. Mire várunk még?Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Egy szép asztalon könnyebben megy a tanulás!
Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Amit mindig szem előtt kell tartani. Kattints és olvasd el!
Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!