Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Komódok fenyőből

Komódok fenyőből: Fenyő, a legjobb barátunk!

Természetességre vágyunk az otthonunkban? Igazi fenyő bútorokban gondolkodjunk! A komódok különösen jó szolgálatot tehetnek.

Nemcsak természetességet, melegséget, barátságos hangulatot csempésznek szobáinkba a fenyő bútorok. Egyszerű, de masszív és mutatós megjelenésükkel otthonossá varázsolják az egész lakást, melyben akkor érvényesülnek a legjobban, ha a helyiség színárnyalatai is harmóniában állnak velük.

A nappali, a hálószoba, a gyerekszoba remekül berendezhető a fenyő bútorokkal, sőt, egy otthonos iroda vagy dolgozószoba is szívese n fogadja ezeket a komódokat: a kellemes közérzet garantált.

Egy fenyő komód és fiókos szekrény igazi főnyeremény. Nemcsak gyönyörű és mutatós, de kellő pakolófelülettel is szolgál.

Sok fiókra, vagy inkább csukott ajtós tárolószekrényre van szükségünk? Mindkettő kiválóan pakolható, a becsukható komódokba számos dolgot tarthatunk elrejtve, míg a fiókos szekrényekbe minden apróbb holmi kényelmesen elfér.

A tetejükön igen jól festenek a dísztárgyak is.

Bármilyen variációban beszerezhetjük az olajozott, mutatós, fa fogantyús fenyő komódokat, hiszen különféle méretekkel és kialakítással állnak rendelkezésre: ha több csukott rész és kevesebb fiók kell, vagy fordítva, bármi megoldható!

Akármekkora is a helyünk, találunk oda megfelelő, csinos fenyő komódot, kisszekrényt, akár az ágy mellé helyezhető éjjeli szekrényként is.

Amennyiben egy kicsit nosztalgikusabb hangulatú darabot szeretnénk, választásunk lehet a faragott lábakon álló tömör fenyő komód, mely azonban ugyanannyi előnyös tulajdonsággal szolgálja ki gazdáját, mint „lábatlan” társai. Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé?

Fő, hogy passzoljon a többi bútorhoz.
Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!
Martindale szám - a tartósság mérőszáma

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

A szövetek mérője. Kattints és olvass bővebben!