Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek: Ha igazán strapabíró ágy kell…!

Bár a gyermekek kisebb súllyal bírnak, az egészséges fekhely már kicsi kortól kezdve fontos. Olyan matracra van szükség, ami a higiéniát és a kényelmet is biztosítja!

A gyermekek kicsi korban még nemigen tudják megítélni, mit szabad és mit nem – ha ugrálni támad kedvük, nem fogják előtte megfontolni, kibírja-e őket az ágy. Nem árt, ha a gyerekbútorok bájosságuk mellett strapabíróak is! Vagyis, nem mindegy, milyen fekhely kerül a már kinőtt kiságy helyére.

A gyerekszoba kiválasztott ágykeretébe olyan gyerekmatrac ajánlott, ami nemcsak erős és kényelmes, de a csemete egészséges alvását biztosítja.

Az ágybetétek méretre kisebbek, de megfelelő vastagságú kókuszréteggel készülnek – egyik változatban teljes mértékben kókuszrétegből, a másikban pedig ortopéd hab maggal és két kókuszréteggel.

Akár egyedi méretben is kérhető a matrac, ha nem találunk nekünk megfelelőt.

Természetesen huzatuk cserélhető – a zipzáros megoldásnak köszönhetően levehető és kimosható. Talán mondani sem kell, erre nagy szükség van egy gyermekes családnál! Ne okozzon gondot a lecseppenő ital vagy étel, a beszínezett gyerekkéz!

A higiénikus alvást az antiallergén huzat garantálja. Korunk embere sajnos gyakran szenved az allergénektől, a poratkáktól, és a gyermekek sem kivételek ez alól. Így tehát külön előny, hogy az ifjúsági matracokkal nemcsak tökéletesen kényelmes, de higiénikus ágybetétet is kapunk, és nem kell aggódnunk csemeténk jó közérzetéért!Kapcsolódó cikkek

Matracok kókuszból

Matracok kókuszból

A kókuszréteg kényelmes. Gondoltad volna?
Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók

Ha csak egy kevés tárolóhely kell még...
Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Helytakarékosság a gyerekszobában is!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!
Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé?

Fő, hogy passzoljon a többi bútorhoz.