Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Ülőgarnitúrák elemes változatban. Az összejövetelek sztárjai.

Ha ülőgarnitúra vásárlására kerül sor, manapság aztán elengedhetjük a fantáziánkat. A konzervatív és elegáns daraboktól a legmodernebb megoldásokig számos modell áll rendelkezésünkre.

Egy ülőgarnitúra kiválasztása mindig nagy körültekintést igényel, hiszen ez lesz a nappali igazi dísze, ahol a családi és baráti összejövetelek zajlanak. Nem árt, ha kényelmes és többfunkciós, akár a vendégek ott alvására is alkalmas.

A kérdés a stílusa – milyen környezettel, milyen színvilággal kell harmonizálnia? Konzervatívak vagyunk, vagy inkább a modern bútorokat, a minimalista stílust szeretjük? Valamennyi megtalálható az elemes ülőgarnitúra-választékban.

A klasszikus vonalvezetésű, kényelmes háttámlával ellátott modellek és a régies hatású, az idősek igényeinek is tökéletesen megfelelő ülőgarnitúrák mellett a modern, sőt különleges, figyelemfelkeltő darabok kedvelői is megtalálják számításukat.

Az elemes ülőgarnitúrák nagy előnye, hogy 3 személyes, illetve 2 személyes kanapéik ággyá alakíthatók. Rendelkeznek ágyneműtartóval is, melyet, ha nem is ágyneműnek használunk, értékes pakolófelület lehet számunkra.

Az ággyá nyitható kanapékon legalább három személyt elhelyezhetünk. Számos ülőgarnitúra szivacsos, vegyük figyelembe, hogy ezek mindennapos alvásra kevésbé ajánlottak.

Az elemes ülőgarnitúra tartozéka lehet egy vagy több fotel, esetleg puff is. Kényelmes fotelekben az igazi a relaxáció, különösen egy jó könyvvel a kezünkben! Nem csoda, hogy sokan rögvest ebbe kuporodnak bele, ha meglátják.

Nemcsak nappaliba, irodába is kiválóan használhatóak az elegáns, modern kialakítású, szögletes vonalvezetésű ülőgarnitúrák.

Bőr- vagy textilbőr felülettel különösen mutatósak, és mivel elsősorban tárgyalásra, beszélgetésekre használatosak, nem hátrány könnyű tisztításuk sem. Könnyed megjelenésük vonzza a tekintetet.

A vaskos, klasszikus ülőgarnitúrák kényelme azonban éppolyan vonzó. Bőrbevonattal különösen lenyűgözőek, azonnal ki szeretnénk őket próbálni! Micsoda boldogság, ha ráadásul mindezt a saját otthonunkban tehetjük meg…!Kapcsolódó cikkek

Álló lámpa tudnivalók

Álló lámpa tudnivalók

A világítás is fontos a jó hangulathoz!
Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról

Kis helyen elférő praktikus bútordarab. Mi az?
Képet a falra!

Képet a falra!

Egy kis extra hangulat a szoábakba!
Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Apró trükkök, melyektől tágasabb lesz a lakásod. Kattints és olvasd el!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!