Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Ülőgarnitúrák elemes változatban. Az összejövetelek sztárjai.

Ha ülőgarnitúra vásárlására kerül sor, manapság aztán elengedhetjük a fantáziánkat. A konzervatív és elegáns daraboktól a legmodernebb megoldásokig számos modell áll rendelkezésünkre.

Egy ülőgarnitúra kiválasztása mindig nagy körültekintést igényel, hiszen ez lesz a nappali igazi dísze, ahol a családi és baráti összejövetelek zajlanak. Nem árt, ha kényelmes és többfunkciós, akár a vendégek ott alvására is alkalmas.

A kérdés a stílusa – milyen környezettel, milyen színvilággal kell harmonizálnia? Konzervatívak vagyunk, vagy inkább a modern bútorokat, a minimalista stílust szeretjük? Valamennyi megtalálható az elemes ülőgarnitúra-választékban.

A klasszikus vonalvezetésű, kényelmes háttámlával ellátott modellek és a régies hatású, az idősek igényeinek is tökéletesen megfelelő ülőgarnitúrák mellett a modern, sőt különleges, figyelemfelkeltő darabok kedvelői is megtalálják számításukat.

Az elemes ülőgarnitúrák nagy előnye, hogy 3 személyes, illetve 2 személyes kanapéik ággyá alakíthatók. Rendelkeznek ágyneműtartóval is, melyet, ha nem is ágyneműnek használunk, értékes pakolófelület lehet számunkra.

Az ággyá nyitható kanapékon legalább három személyt elhelyezhetünk. Számos ülőgarnitúra szivacsos, vegyük figyelembe, hogy ezek mindennapos alvásra kevésbé ajánlottak.

Az elemes ülőgarnitúra tartozéka lehet egy vagy több fotel, esetleg puff is. Kényelmes fotelekben az igazi a relaxáció, különösen egy jó könyvvel a kezünkben! Nem csoda, hogy sokan rögvest ebbe kuporodnak bele, ha meglátják.

Nemcsak nappaliba, irodába is kiválóan használhatóak az elegáns, modern kialakítású, szögletes vonalvezetésű ülőgarnitúrák.

Bőr- vagy textilbőr felülettel különösen mutatósak, és mivel elsősorban tárgyalásra, beszélgetésekre használatosak, nem hátrány könnyű tisztításuk sem. Könnyed megjelenésük vonzza a tekintetet.

A vaskos, klasszikus ülőgarnitúrák kényelme azonban éppolyan vonzó. Bőrbevonattal különösen lenyűgözőek, azonnal ki szeretnénk őket próbálni! Micsoda boldogság, ha ráadásul mindezt a saját otthonunkban tehetjük meg…!Kapcsolódó cikkek

Hab matrac információk

Hab matrac információk

Mintha egy felhőn aludnál!
Cipősszekrény és előszobafal információk

Cipősszekrény és előszobafal információk

Ha rendet szeretnél az előszobában is...
Gyermek kanapék

Gyermek kanapék

Már a legkisebbeknek is!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük. Hogyan rendezzük be praktikusan?
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!