Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből: Fenyővel a meghittségbe!

Ha igazán meghitt, meleg hangulatot árasztó otthont szeretnénk, keresve sem találunk jobb berendezést a hangulatos fenyő szekrényeknél.

Egy igazi fenyőbútorokkal berendezett szobába lépve mindig az az érzésünk, hogy sokáig szeretnénk még ott időzni!

Ezek a bútorok igazi melegséget varázsolnak a helyiségbe, ezért cseppet sem döntünk rosszul, ha gardróbunkat ebben a stílusban választjuk ki! Egyszerű, de mutatós, ránézésre is masszív bútorok ezek, melyek ráadásul óriási pakolófelületet és tükröket is biztosítanak nekünk a ruhák ideális tárolásához és a kényelmes öltözködéshez.

A méretes szekrényajtók mögött számos holmi elfér akasztva vagy összehajtva, a fiókokba a fehérnemű, zoknik kiválóan bepakolhatók.

Többféle kombinációban is a miénk lehetnek ezek a szekrények, hogy minél jobban igazodjanak a rendelkezésre álló helyhez.

Ha kevesebb hely is elég, egy 3 ajtós gardróbszekrény jó szolgálatot tehet, melynek szélén praktikus tükörben nézegethetjük magunkat. Amennyiben nagyobb hely kell, a négy ajtós változat lesz az igazi, közepén kétszemélyes tükörrel. Élvezzük a fa illatát!

A szépséges fenyő gardrób natúr lakkozott vagy olajozott színben kérhető, mindkettő csodaszépen mutat, akár a nappali, akár a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba része!

Ha beleszerettünk egy mutatós fenyő gardróbszekrénybe, tegyük teljessé a helyiségben a harmóniát azzal, hogy mellé hozzáillő ágykeretet is beszerzünk! Egy olajozott tömör fenyő ágykeret igazán romantikus és gyönyörű bútor a hálószobába. Ki sem akarunk majd jönni kedvenc helyiségünkből!Kapcsolódó cikkek

Padlóburkolat

Padlóburkolat

Jellemzők egy helyen, hogy könnyebben válassz!
Memóriás matrac tudnivalók

Memóriás matrac tudnivalók

Ahogy Neked a legjobb!
Álló lámpa tudnivalók

Álló lámpa tudnivalók

A világítás is fontos a jó hangulathoz!
Miért fontosak a színek?

Miért fontosak a színek?

A színek és hatásaik. Kattints és olvass bővebben!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!