Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből: Fenyővel a meghittségbe!

Ha igazán meghitt, meleg hangulatot árasztó otthont szeretnénk, keresve sem találunk jobb berendezést a hangulatos fenyő szekrényeknél.

Egy igazi fenyőbútorokkal berendezett szobába lépve mindig az az érzésünk, hogy sokáig szeretnénk még ott időzni!

Ezek a bútorok igazi melegséget varázsolnak a helyiségbe, ezért cseppet sem döntünk rosszul, ha gardróbunkat ebben a stílusban választjuk ki! Egyszerű, de mutatós, ránézésre is masszív bútorok ezek, melyek ráadásul óriási pakolófelületet és tükröket is biztosítanak nekünk a ruhák ideális tárolásához és a kényelmes öltözködéshez.

A méretes szekrényajtók mögött számos holmi elfér akasztva vagy összehajtva, a fiókokba a fehérnemű, zoknik kiválóan bepakolhatók.

Többféle kombinációban is a miénk lehetnek ezek a szekrények, hogy minél jobban igazodjanak a rendelkezésre álló helyhez.

Ha kevesebb hely is elég, egy 3 ajtós gardróbszekrény jó szolgálatot tehet, melynek szélén praktikus tükörben nézegethetjük magunkat. Amennyiben nagyobb hely kell, a négy ajtós változat lesz az igazi, közepén kétszemélyes tükörrel. Élvezzük a fa illatát!

A szépséges fenyő gardrób natúr lakkozott vagy olajozott színben kérhető, mindkettő csodaszépen mutat, akár a nappali, akár a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba része!

Ha beleszerettünk egy mutatós fenyő gardróbszekrénybe, tegyük teljessé a helyiségben a harmóniát azzal, hogy mellé hozzáillő ágykeretet is beszerzünk! Egy olajozott tömör fenyő ágykeret igazán romantikus és gyönyörű bútor a hálószobába. Ki sem akarunk majd jönni kedvenc helyiségünkből!Kapcsolódó cikkek

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!
Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók

Ha csak egy kevés tárolóhely kell még...
Rugós matrac tudnivalók

Rugós matrac tudnivalók

Bonell- vagy táskarugós? Neked melyik jön be?
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!