Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába! A fenyő az előszobában is elfér…

No, persze nem a karácsonyfáról van szó! A fenyőbútorok rajongói azonban az előszobát is tökéletesen berendezhetik fenyő kiegészítőkkel.

Szeretnénk egy igazán otthonos, barátságos hangulatú előszobát? Ne feledjük, hogy ez a helyiség a benyomás szempontjából mindig lényeges: nemcsak mi lépünk be ide először hazaérkezéskor, hanem vendégeink is ezt csodálják meg elsőként. Nem hátrány tehát, ha az előszoba légköre kellemes, hívogató!

Ha szeretjük a fenyőbútorokat, vagy otthonunk már eleve velük van berendezve, az előszoba hangulatát tökéletesen feldobhatják a fenyő kiegészítők. Mi is kell ebbe a fontos helyiségbe? Először is ruhafogas, amelyre felakaszthatjuk a kabátokat, sapkákat, sálakat.

Ha van helyünk, egy álló fogas tökéletes lehet: masszív megjelenését látva nem is kérdés, hogy azon biztonságban lesznek a holmik. Fenyő kalaptartót is vehetünk viszont, melyhez szintén tartozik akasztós rész, ráadásul kétféle méretben is kérhetjük.

Remekül mutat egy stabil fenyő esernyőtartó a sarokban, melybe rögtön lerakhatjuk ernyőnket hazaérkezéskor, és induláskor is kéznél van.

A cipőknek is kell hely – egy 12 pár cipő tárolására alkalmas, mutatós fenyő cipősszekrény, amely nem foglal sok helyet, ideális választás!

Sőt, ha segítség, azaz ülőhely kell a lábbelink felhúzásához, igen jó szolgálatot tehet az egyszerű, de szépséges fenyő ülőpad is. Nemcsak a cipőhúzáshoz hasznos – tároló rekeszének köszönhetően bármit a padba rejthetünk, a felhajtható ülőlap alatt kiváló kis pakolófelület áll rendelkezésünkre.

A mutatós fenyő előszobabútorok natúr lakkozott és olajozott színben is birtokba vehetők, ezért biztosan nem fognak elütni a többi fenyő bútortól. Sőt, az álló tükör fenyő kerettel a leghangulatosabb! Válogassunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Kényelem munka és megbeszélés közben is!
Milyen stílus illik hozzám?

Milyen stílus illik hozzám?

A legfőbb kérdés! Kattints és válogass!
Asztalok fából és bútorlapból

Asztalok fából és bútorlapból

Az egyszerűbb stílus kedvelőinek...
Kanapé irodába

Kanapé irodába

Praktikus bútordarab, akár az irodába is!
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!