Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába! A fenyő az előszobában is elfér…

No, persze nem a karácsonyfáról van szó! A fenyőbútorok rajongói azonban az előszobát is tökéletesen berendezhetik fenyő kiegészítőkkel.

Szeretnénk egy igazán otthonos, barátságos hangulatú előszobát? Ne feledjük, hogy ez a helyiség a benyomás szempontjából mindig lényeges: nemcsak mi lépünk be ide először hazaérkezéskor, hanem vendégeink is ezt csodálják meg elsőként. Nem hátrány tehát, ha az előszoba légköre kellemes, hívogató!

Ha szeretjük a fenyőbútorokat, vagy otthonunk már eleve velük van berendezve, az előszoba hangulatát tökéletesen feldobhatják a fenyő kiegészítők. Mi is kell ebbe a fontos helyiségbe? Először is ruhafogas, amelyre felakaszthatjuk a kabátokat, sapkákat, sálakat.

Ha van helyünk, egy álló fogas tökéletes lehet: masszív megjelenését látva nem is kérdés, hogy azon biztonságban lesznek a holmik. Fenyő kalaptartót is vehetünk viszont, melyhez szintén tartozik akasztós rész, ráadásul kétféle méretben is kérhetjük.

Remekül mutat egy stabil fenyő esernyőtartó a sarokban, melybe rögtön lerakhatjuk ernyőnket hazaérkezéskor, és induláskor is kéznél van.

A cipőknek is kell hely – egy 12 pár cipő tárolására alkalmas, mutatós fenyő cipősszekrény, amely nem foglal sok helyet, ideális választás!

Sőt, ha segítség, azaz ülőhely kell a lábbelink felhúzásához, igen jó szolgálatot tehet az egyszerű, de szépséges fenyő ülőpad is. Nemcsak a cipőhúzáshoz hasznos – tároló rekeszének köszönhetően bármit a padba rejthetünk, a felhajtható ülőlap alatt kiváló kis pakolófelület áll rendelkezésünkre.

A mutatós fenyő előszobabútorok natúr lakkozott és olajozott színben is birtokba vehetők, ezért biztosan nem fognak elütni a többi fenyő bútortól. Sőt, az álló tükör fenyő kerettel a leghangulatosabb! Válogassunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Gyermek kanapék

Gyermek kanapék

Már a legkisebbeknek is!