Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után? Otthonunkban legfontosabb a kényelem!

Aktuális téma ilyenkor év elején az AKCIÓ. Bárhol is járunk, akció-akció hátán, lépten-nyomon vásárlásra buzdító hirdetéseket és leárazásokat tartalmazó plakátokat látunk! A kereskedelemben ez egy nagyon jól működő dolog, amit érdemes kihasználni!

Karácsonykor az ember könnyedén hozzászokik a kényelmes mindennapokhoz. Nem kell menni munkába, zárva van minden, a nagyi rengeteg finomat főzött amit vétek lenne kidobni, stb. A televízióban családi filmek garmadája szórakoztatott bennünket és nem volt nehéz betankolni pár jó könyvvel, filmmel sem.

Kényelmesen néztétek a műsorokat? Mindannyian elfértetek? A kedvenc könyveddel a kezedben úgy röppent el az idő, hogy észre sem vetted? Vagy állandóan párnákat gyömöszöltél magad alá, hogy kényelmes legyen a foteled?

Hogy a vásárlást követő kellemetlenségeket elkerüld, bútorvásárlásnál tartsd be az alábbi szabályokat: 

  1. Próbáld ki! Ne sajnáld az időt, nyugodtan használd kicsit! A bemutatott termékeink mindegyike azért van kiállítva, hogy teszteljétek! Később, amikor majd használod, nem lesz gondod a kényelemmel! Bútorok esetében pedig ez a legfontosabb!
  2. Figyelj a színekre! Szerezz egy darabot a padlóburkolóból, vagy szőnyegből és vidd magaddal! Kérj a festőtől színkártyát, vágj egy darabot a maradék függönyből és tedd mellé a kiválasztott színnek! A színek fontosak, mert meghatározzák a kedvünket!
  3. Használd, mielőtt megveszed! Nyisd ki és csukd be, úgy mint otthon! Ne hagyd, hogy az értékesítő csinálja helyetted, így elkerülheted a fárasztó edzéseket az ülőgarnitúra ki-be hajtásakor! Olyat válassz, amit könnyedén mozgatsz!
  4. Érezd! Simogasd meg az anyagát és csak olyat válassz, ami kellemes és jó érzéssel tölt el! Ne válassz olyat, ami túl hideg, vagy irritálja a bőröd!
  5. Ha nem tudod kipróbálni! Weben történő megrendelés esetén kérj garanciát! Ha weben rendeled meg bútorodat és nem vagy megelégedve vele, választhatsz másikat, vagy visszakapod az árát! Így nincs kockázat! Ehhez azonban eredeti csomagolásában kell visszaadnod!
  6. A legfontosabb! Csak azt vedd meg, ami Neked tetszik és Neked kényelmes! Ne hallgass a szomszédra, vagy egy családtagodra, aki majd „segít kiválasztani a legjobbat”! Nem Ő fogja használni, hanem Te! Nagyon jó az ajánlásokra hallgatni, ha nem tudjuk hol vásároljunk. Például: - Itt vettem a ......-ben, mert nagyon kedves volt az eladó! Nézz be Te is a .......-be! Az ajánlás azért jó, mert így biztosabbak lehetünk abban, hogy jól bánnak velünk, segítenek megmutatni a termékeket, vagy hagyják, hogy kedvünkre kipróbálhassunk mindent.

Remélem tudtam adni néhány ötletet, amit majd sikerrel hasznosítatok és kényelmesebbé válik általa az életetek!Kapcsolódó cikkek

Kanapé irodába

Kanapé irodába

Praktikus bútordarab, akár az irodába is!
Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Apró trükkök, melyektől tágasabb lesz a lakásod. Kattints és olvasd el!
Szekrénysorok nappaliba

Szekrénysorok nappaliba

A bútor, ami minden szükséges elemet tartalmaz!
Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Kattints és tudj meg többet erről a csodás lehetőségről!
Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Helytakarékosság a gyerekszobában is!