Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez: Ahol enni és beszélgetni is mennyei…

Olyan étkezőgarnitúra kell, ahová gyorsan leülünk falatozni, aztán megyünk is tovább, vagy egy méretes, beszélgetésre is alkalmas darabra vágyunk? Mindkettő megoldható.

Mielőtt étkezőasztalunk kiválasztására sor kerül, fontos eldöntenünk, mekkora helyet szánhatunk neki, ahogyan azt is, nagyobb társaságnak is ülőhelyéül szolgál-e majd az étkezőgarnitúra, vagy tényleg csupán gyors étkezésre használjuk majd, és a családi-, baráti összejöveteleknek másik helyiség ad helyet.

A konyha hangulatához az étkezőgarnitúra is nagyban hozzájárul, ezért sem mindegy, milyen darabba ruházunk be!

Ha gyakran ültetnénk le több embert, mindenképp kinyitható, bővíthető, nagyobbítható étkezőasztalra van szükségünk, több székkel. Ha csak néha-néha, akkor pedig olyanra, amely összehajtogatható és elrakható, így a maradék két ülőhely bőven megteszi a reggeli elfogyasztásánál.

Egy kis konyhában is vannak variációs lehetőségek – az amerikai konyhás nappaliban azonban tökéletesen „trónolhat” a méretesebb étkezőgarnitúra.

Kisméretűek, aranyosak és praktikusak az üveglapasztalos étkezők, kerek vagy szögletes asztallappal, melyek csodásan mutatnak a fa megjelenésű bútorok mellett, króm lábú székekkel vagy fémvázas változatban.

Hagyományos étkezőgarnitúra az álmunk?

Többféle gyönyörű színben birtokba vehetjük – a sötét dió-, antik cseresznye, éger, calvados vagy magyar szilva árnyalatú, pácolt, lakkozott tömörfából készült étkezőasztal és étkezőszékek bőséges helyet adnak akár 6 személynek is: kipárnázott, kényelmes ülőhelyük lesz a bézs textil huzatú székeken. A négyszögletes vagy ovális asztal tökéletesen mutat mellettük, melyek többsége kihúzható, pótlappal bővíthető.

Ha elegáns darabra vágyunk, a tömör gumifa étkezőasztal is jó választás lehet: az asztal előkelő formája és zsenília huzat ugyancsak fokozza a bútor eleganciáját, a patinás, klasszikus bútorok rajongói szintén megtalálhatják közöttük álmaik étkezőgarnitúráját.

Valami igazán modern, igazán vagány étkezőre vágyunk?

Válasszunk a különleges megjelenésűek közül: miénk lehet a bájos, de masszív, fehér lakkozott tömörfa étkezőgarnitúra, az extravagáns darabok kedvelőinek külön élményt jelentő üvegasztalos garnitúra, színes műbőr huzattal bevont, krómozott acél lábakon terpeszkedő székekkel, melyek a feketétől a pirosig több színben kaphatók.

A könnyen tisztítható PVC-bevonatú székek is igazán dögösek, sőt, érdekes vonalvezetésük is rendkívül vonzó! Csak legyen kedvünk felkelni róluk!Kapcsolódó cikkek

Miért fontosak a színek?

Miért fontosak a színek?

A színek és hatásaik. Kattints és olvass bővebben!
Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyőt mindenhova a lakásba!
Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók

Ha csak egy kevés tárolóhely kell még...
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!