Fejléc scriptblokk

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez: Ahol enni és beszélgetni is mennyei…

Olyan étkezőgarnitúra kell, ahová gyorsan leülünk falatozni, aztán megyünk is tovább, vagy egy méretes, beszélgetésre is alkalmas darabra vágyunk? Mindkettő megoldható.

Mielőtt étkezőasztalunk kiválasztására sor kerül, fontos eldöntenünk, mekkora helyet szánhatunk neki, ahogyan azt is, nagyobb társaságnak is ülőhelyéül szolgál-e majd az étkezőgarnitúra, vagy tényleg csupán gyors étkezésre használjuk majd, és a családi-, baráti összejöveteleknek másik helyiség ad helyet.

A konyha hangulatához az étkezőgarnitúra is nagyban hozzájárul, ezért sem mindegy, milyen darabba ruházunk be!

Ha gyakran ültetnénk le több embert, mindenképp kinyitható, bővíthető, nagyobbítható étkezőasztalra van szükségünk, több székkel. Ha csak néha-néha, akkor pedig olyanra, amely összehajtogatható és elrakható, így a maradék két ülőhely bőven megteszi a reggeli elfogyasztásánál.

Egy kis konyhában is vannak variációs lehetőségek – az amerikai konyhás nappaliban azonban tökéletesen „trónolhat” a méretesebb étkezőgarnitúra.

Kisméretűek, aranyosak és praktikusak az üveglapasztalos étkezők, kerek vagy szögletes asztallappal, melyek csodásan mutatnak a fa megjelenésű bútorok mellett, króm lábú székekkel vagy fémvázas változatban.

Hagyományos étkezőgarnitúra az álmunk?

Többféle gyönyörű színben birtokba vehetjük – a sötét dió-, antik cseresznye, éger, calvados vagy magyar szilva árnyalatú, pácolt, lakkozott tömörfából készült étkezőasztal és étkezőszékek bőséges helyet adnak akár 6 személynek is: kipárnázott, kényelmes ülőhelyük lesz a bézs textil huzatú székeken. A négyszögletes vagy ovális asztal tökéletesen mutat mellettük, melyek többsége kihúzható, pótlappal bővíthető.

Ha elegáns darabra vágyunk, a tömör gumifa étkezőasztal is jó választás lehet: az asztal előkelő formája és zsenília huzat ugyancsak fokozza a bútor eleganciáját, a patinás, klasszikus bútorok rajongói szintén megtalálhatják közöttük álmaik étkezőgarnitúráját.

Valami igazán modern, igazán vagány étkezőre vágyunk?

Válasszunk a különleges megjelenésűek közül: miénk lehet a bájos, de masszív, fehér lakkozott tömörfa étkezőgarnitúra, az extravagáns darabok kedvelőinek külön élményt jelentő üvegasztalos garnitúra, színes műbőr huzattal bevont, krómozott acél lábakon terpeszkedő székekkel, melyek a feketétől a pirosig több színben kaphatók.

A könnyen tisztítható PVC-bevonatú székek is igazán dögösek, sőt, érdekes vonalvezetésük is rendkívül vonzó! Csak legyen kedvünk felkelni róluk!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Az egész lakás berendezése egy helyen. Kattints és olvasd el!
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!
Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

A kényelmes alváshoz nem mindegy mire hajtjuk álomra a fejünket!
Memóriás matrac tudnivalók

Memóriás matrac tudnivalók

Ahogy Neked a legjobb!