Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez: Válasszuk ki a konyha lelkét!

Az asztal, amit a leggyakrabban ülünk körbe, ne csak szép, strapabíró is legyen, no meg bővíthető, hogy akár sokan is elférjünk!

Mivel enni mindig kell, a konyha és az étkező sosem marad ki azok a helyiségek közül, ahol gyakran járunk! Öröm körbeülni az étkezőasztalt, melyen finom ételek illatoznak! De milyen is legyen az az étkezőasztal, hogy jól járjunk vele?

Érdemes belegondolnunk, milyen típusú asztal érvényesülhet igazán a konyhában, az étkezőben. Ha kisméretű is elég, mert kicsi a család, vagy csak ketten használják a lakást, a mutatós, kerek vagy szögletes asztallapos étkezőasztal abszolút megfelelhet, ráadásul a modern otthonokba keresve sem találnánk jobbat!

Kedves és mutatós asztalok állnak rendelkezésünkre összecsukható oldalrészekkel, melyeket így könnyen kisebbé varázsolhatunk.

Fiatalosak, eleganciát sugároznak a krómozott acél lábak, melyeken modern, homokfúvott vagy víztiszta üveglap fekszik - ám akár nőies, virágos mintás asztallappal is a miénk lehet ez a csinos étkezőasztal.

Az üveglapos asztalok egy része bővíthető, ha többen ülnének köré – praktikus és mutatós az aljukban elhelyezett kis pakolópolc is.

A csővázas és üveglapos asztalok remekül mutatnak a modern eleganciát előnyben részesítők konyhájában is.

Sőt, ha a retró hangulatot kedveljük, az ilyen stílusú székekhez ideális a fényes, MDF asztallappal készült étkező. Sokan szeretik a minimál stílust, ezért az étkezőt is ilyen bútorokkal képzelik el.

Az ő kedvencük lehet a cseppet sem átlagos megjelenésű, fényes felületével hívogató, üveglapos, különleges MDF lábon álló, vagy dekor tömbökön „trónoló” étkezőasztal.

Hasonló hangulattal szolgál a krómozott acélvázas, lakkozott MDF asztallapos fix asztal is, összefutó lábakkal. V-alakot formázó vagy akár eltérő színű lábakkal is a miénk lehet.

A klasszikus, patinás bútorok kedvelőinek sem kell tovább keresniük, ha egy gyönyörű, elegáns, hagyományos étkezőasztalt szeretnének az ebédlőbe.

A régies, ovális forma mellett a szögletes változatokból is széles a választék. Csodás, patinázott dió színben, sárga réz fogantyúkkal, pácolt tölgy-, dió- vagy cseresznye árnyalatban illeszkedhet a helyiség bútoraihoz.

Gyönyörű faragott-, hajló vagy íves tömörfa lábak teszik alakját még elegánsabbá! Külön előnyük a kinyithatóság. A könnyen bővíthető étkezőasztalok mellé akár 10 ember is leülhet.

Ha elegáns, de inkább modernbe hajló asztalt szeretnénk, megtalálhatjuk az igazit a hasonlóan szép, fa színekben elérhető szögletes étkezőasztalok között, melyeknek egyediségét merész megoldásaik adják. Nemcsak étkezni jó rajtuk - gyönyörködni is!Kapcsolódó cikkek

Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!
Variációk könyvespolcra

Variációk könyvespolcra

A dolgozószoba és az iroda éke!
Ülőgarnitúrák bőrből

Ülőgarnitúrák bőrből

Örök klasszikus: a bőr!
Válasszunk tökéletes fotelt!

Válasszunk tökéletes fotelt!

Kényelmes, pihentető lazítás...
Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!