Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ágyrácsot a keretbe!

Ágyrácsot a keretbe! Mindjárt más, ha kellemes a rugózás…

Az egészséges, kényelmes alvás érdekében matracunkhoz ágyrácsra is szükségünk lesz – egyes ágybetétekhez kifejezetten kell a rugózás!

Lehet, hogy már majdnem minden bútor megvan és kész a hangulatos hálószoba, ám a mutatós ágykeret nem teljesen tökéletes ágyrács nélkül! Sokan törik a fejüket azon, milyen ágyrács beszerezése lenne a legjobb a megfelelő komfortérzethez.

Nos, a matracot sokkal rugalmasabbá, ezáltal kényelmesebbé is varázsolja a farugós ágyrács, amelyet habszivacs, hideghab- és latex matracok alá kell helyezni. Tökéletesen kiegészíti azt, és elősegíti az egészséges alvást, az ágybetét neki köszönhetően jobban képes a test körvonalához idomulni.

Leginkább azok számára ideális, akik oldalt fekve szeretnek aludni vagy nem nekik való a nagyon kemény fekvőfelület!

A farugós, ergonomikus ágyrács miénk lehet állítható fej- és lábvéggel, valamint keménységállításos változatban – a kényelmet fokozó ágyrács stabilizáló szalagokkal is el van látva, derékrészen pedig szabályozható a keménysége.

Ám a természetes, tömör bükkfából készült ágyrács akár motoros emelésű fejvéggel és lábvéggel is kapható. Választhatjuk a strandard változatot is, a fix farugós ágyrácsot, mely szintén kiváló kiegészítője a latex-, a hideghab- és a habszivacs matracoknak.

Amilyen a matrac, olyan méretben kérhetjük az ágyrácsot, sőt, akár egyedi méretben is rendelkezésünkre állnak! Nem ajánlottak azonban a bonellrugós-, táska- és zsákrugós ágybetétekhez, melyeknél lényeges a nem rugós feltámasztás. Rá fogunk jönni, mennyire más, ha kellemes a rugózás…!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Dekorációs és gyermek lámpák

Dekorációs és gyermek lámpák

A gyerekszoba éke.
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!
Design kanapé tudnivalók

Design kanapé tudnivalók

Ha a nem mindennapi stílust kedveled!