Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Székek étkezéshez

Székek étkezéshez: Foglald el a legjobbat!

Otthonunk stílusa nagymértékben meghatározza, milyen legyen az étkezőnk, manapság azonban a klasszikus mellett a modern székek is nagy kényelemmel szolgálnak!

Gondolkodtunk már a konyha stílusán? Ne feledjük, ha étkezőnk nemcsak arra szolgál majd, hogy az ebédet gyorsan bedobjuk, hanem olykor több embert hosszabb időre is leültetnénk, érdemes beruházni nagyobb asztalba, kényelmes étkezőszékekbe – ha van hozzá megfelelő hely.

Ha kicsi a konyha, válasszuk a praktikus és kedves bútordarabokat: kihúzható asztalhoz összecsukható étkezőszék a legokosabb választás, melyet több mutatós színben beszerezhetünk, ráadásul összehajtva több is elfér kis helyen!

De mi a legjobb választás, ha komolyabb étkezőszékekkel szerelnénk fel a konyhát? Hagyományos bútorozású otthonokba az egyszerű vonalvezetésű, csak ülőfelületén kárpitozott székektől kezdve a bőkezűen párnázott, masszív étkezőszékekig számos stílus áll rendelkezésünkre.

Az elegáns bútorok mellé hagyományos ebédlőasztal és szék illik!

A tömör gumifából vagy fából készült, pácolt, lakkozott, klasszikus vonalvezetésű, gyönyörű éger, dió, tölgy, calvados, magyar szilva, wenge vagy cseresznye árnyalatokban kapható étkezőszékek kárpitozott ülőfelülettel és legtöbb modellnél kárpitozott háttámlával is szolgálják kényelmünket.

Az egyszerű megjelenésűektől a különösen előkelő darabokig számos változatból választhatunk.

Nincs hiány az elegáns és modern étkezőszékekből sem! A kreatív kivitelezésű háttámla vagy a háromszög formájú ülőfelület máris egy kis pluszt visz a bútordarabba!

A kifejezetten modern stílus szerelmesei áttetsző, vidám propilén étkezőszéken is elfogyaszthatják ebédjüket.

Retrós hangulatot csempészhetünk a konyha asztalához a krómozott acél vázas, műanyag ülőfelületű székekkel! Az acélvázas székeket mintás szövettel is birtokba vehetjük.

A meg-megcsillanó krómozott acélvázon rendkívül elegánsan mutat a textilbőr bevonat - egy fiatalos, lendületes helyiségbe ugyanezek a székek élénk színes textilbőr bevonattal passzolnak, vagy akár rafinált, lyukacsos háttámlával, földig érő huzattal!

Modern, mégis eleganciát sugárzó étkezőszékek ezek, melyek akár kétszínű változatban is rendelkezésre állnak, ha úgy jobban illeszkednek a konyha vagy a nappali hangulatához! Vadászatra fel!Kapcsolódó cikkek

Vákuummatrac tudnivalók

Vákuummatrac tudnivalók

Kényelem, mely könnyedén szállítható!
Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából

Fenyőfát a falra is!
Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Egy szép asztalon könnyebben megy a tanulás!
Hálószoba

Hálószoba

Praktikus helykihasználás a hálószobában is. Lehetséges!