Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Fix kanapékról és heverőkről

Fix kanapékról és heverőkről: Gyönyörű és kényelmes – fix kanapék, heverők.

Mutatós, különleges kanapét szeretnénk, vagy egy csinos és kényelmes heverőt a szobánk sarkába? Számos stílusból és fajtából választhatunk.

A kanapé kiválasztása az egyik legnagyobb élmény szobánk berendezésekor. Hiszen ez a bútor a helyiség „főszereplője”! Egy jól megválasztott kanapé vonzza a tekintetet, harmonizál környezetével, élmény rákuporodni, kényelmes és szép is.

A fix kanapék ugyanakkor nem egyformák. Tisztáznunk kell, milyenre vágyunk: van, amelyik használható alvásra - természetesen csak egy személynek -, de olyan is, amely erre a célra nem javasolt. A különlegesebb kialakítású, hullámrugós kanapé például csak nappali pihenésre alkalmas. A fix kanapé általában nappali ejtőzésre, olvasásra, tévézésre az igazi.

Az alvásra is alkalmas darabok előnye, hogy rejtenek ágyneműtartót is.

Jó tanács, hogy bár a kanapék szövetét eltérő színben is kérhetjük, az alváz és az ülőfelület lehet különböző színű, textilbőrt ne kérjünk az utóbbira – nyáron melegnek bizonyul, télen pedig fázunk rajta.

Egyes fix kanapékhoz kérhetünk fotelt is, így néhány vendég fogadására is alkalmas ez a bútordarab.

Amennyiben nem kanapé, inkább egy mindennapos alvásra használható, 1 személyes heverő beszerzése a cél, mely elfoglalja szobánk sarkát és kellemes alvókuckót biztosít, a választék e téren is igen széles!

A heverő kiválóan mutat egy félszobában, a nagyszülő kuckójában vagy a gyerekszoba sarkában. Klasszikus, fejtámlás darabra vágyunk, vidám, élénk színekben, vagy éppenséggel barna-fehér szobába illő, afrikai stílusú szövettel borított, elegáns heverőre? Megoldható.

Az oldal- és a fejtámla véd a hideg faltól, az alsó váz és a fekvőfelület különböző színben is kérhető, a karfa szintén kérhető bal- vagy jobb oldalra. A variációs lehetőségek kifogyhatatlanok, így igazán egyedi, hangulatos bútort kapunk!Kapcsolódó cikkek

Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Amit mindig szem előtt kell tartani. Kattints és olvasd el!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!