Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Fix kanapékról és heverőkről

Fix kanapékról és heverőkről: Gyönyörű és kényelmes – fix kanapék, heverők.

Mutatós, különleges kanapét szeretnénk, vagy egy csinos és kényelmes heverőt a szobánk sarkába? Számos stílusból és fajtából választhatunk.

A kanapé kiválasztása az egyik legnagyobb élmény szobánk berendezésekor. Hiszen ez a bútor a helyiség „főszereplője”! Egy jól megválasztott kanapé vonzza a tekintetet, harmonizál környezetével, élmény rákuporodni, kényelmes és szép is.

A fix kanapék ugyanakkor nem egyformák. Tisztáznunk kell, milyenre vágyunk: van, amelyik használható alvásra - természetesen csak egy személynek -, de olyan is, amely erre a célra nem javasolt. A különlegesebb kialakítású, hullámrugós kanapé például csak nappali pihenésre alkalmas. A fix kanapé általában nappali ejtőzésre, olvasásra, tévézésre az igazi.

Az alvásra is alkalmas darabok előnye, hogy rejtenek ágyneműtartót is.

Jó tanács, hogy bár a kanapék szövetét eltérő színben is kérhetjük, az alváz és az ülőfelület lehet különböző színű, textilbőrt ne kérjünk az utóbbira – nyáron melegnek bizonyul, télen pedig fázunk rajta.

Egyes fix kanapékhoz kérhetünk fotelt is, így néhány vendég fogadására is alkalmas ez a bútordarab.

Amennyiben nem kanapé, inkább egy mindennapos alvásra használható, 1 személyes heverő beszerzése a cél, mely elfoglalja szobánk sarkát és kellemes alvókuckót biztosít, a választék e téren is igen széles!

A heverő kiválóan mutat egy félszobában, a nagyszülő kuckójában vagy a gyerekszoba sarkában. Klasszikus, fejtámlás darabra vágyunk, vidám, élénk színekben, vagy éppenséggel barna-fehér szobába illő, afrikai stílusú szövettel borított, elegáns heverőre? Megoldható.

Az oldal- és a fejtámla véd a hideg faltól, az alsó váz és a fekvőfelület különböző színben is kérhető, a karfa szintén kérhető bal- vagy jobb oldalra. A variációs lehetőségek kifogyhatatlanok, így igazán egyedi, hangulatos bútort kapunk!Kapcsolódó cikkek

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Zuhanytálca vagy fürdőkád? Te melyiket szereted jobban?
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!
Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából

Fenyőfát a falra is!