Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek: Hogy a gyerkőc fel se akarjon kelni mellőle!

Ez persze túlzás, de egy jó íróasztal, számítógépasztal nagy segítség abban, hogy hatékony legyen a tanulás, vagy a gyerkőc örömmel üljön le rajzolgatni…

Egy szép íróasztal vonzó a gyerekek számára is – különösen a kisebbek örülnek egy mutatós és vidám színekkel variált, bohókás kisbútornak. Ezért ha ovis vagy kisiskolás lurkónak keresünk ideális asztalt, válasszunk egy olyan, strapabíró modellt, amely a megnyugtató juhar, vad juhar vagy tölgy alapszín mellett tengerkék, zöld vagy narancssárga frontokkal készült.

Ezek a bútorlapos íróasztalok és számítógépasztalok kisebbek szobájában mutatnak legjobban, de egyik-másik a tinik birodalmába is remekül passzolhat: kicsik-nagyok számára is megfelelő például a fehér fiókos konténerrel ellátott asztal vagy világos alma-kék kombinációjú sarokasztal.

Felnőttesebb íróasztalra vágyik a csemete? Válasszuk a szintén juhar alapszínű, de szürke antracittal vagy sárgával és fehérrel „bolondított” számítógépasztalokat – tökéletesek fiús és lányos szobába is.

Íróasztalnak is beválik, de hobbitevékenységekhez különösen kiváló a görgős lábú, porfestett acél-laminált MDF párosítással készült egyszerű asztal, vagy a változtatható magasságú és dőlésszögű íróasztalok, melyeket fenyő-, vagy sárga-kék-piros, fehér és rózsaszínben kérhetünk. Fiókos konténerrel kiegészülve az igaziak.

A színes ceruzák, festékek, könyvek, füzetek elhelyezéséhez kell a hely, ezért ha sok a holmi, érdemes a több fiókos és ajtós modellekben gondolkodni, de ha máshova pakoljuk őket, akkor a legszükségesebbeknek elég a kevésbé széles asztallap és egy fiók is. Igazítsuk az asztalt a gyermek igényeihez!Kapcsolódó cikkek

Válasszunk tökéletes fotelt!

Válasszunk tökéletes fotelt!

Kényelmes, pihentető lazítás...
Ülőgarnitúrák elemes változatban

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Milyen összeállításban szeretnéd?
Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Mi a kanapékiválasztás 3 legfontosabb kritériuma?

Amit mindig szem előtt kell tartani. Kattints és olvasd el!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!