Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek: Hogy a gyerkőc fel se akarjon kelni mellőle!

Ez persze túlzás, de egy jó íróasztal, számítógépasztal nagy segítség abban, hogy hatékony legyen a tanulás, vagy a gyerkőc örömmel üljön le rajzolgatni…

Egy szép íróasztal vonzó a gyerekek számára is – különösen a kisebbek örülnek egy mutatós és vidám színekkel variált, bohókás kisbútornak. Ezért ha ovis vagy kisiskolás lurkónak keresünk ideális asztalt, válasszunk egy olyan, strapabíró modellt, amely a megnyugtató juhar, vad juhar vagy tölgy alapszín mellett tengerkék, zöld vagy narancssárga frontokkal készült.

Ezek a bútorlapos íróasztalok és számítógépasztalok kisebbek szobájában mutatnak legjobban, de egyik-másik a tinik birodalmába is remekül passzolhat: kicsik-nagyok számára is megfelelő például a fehér fiókos konténerrel ellátott asztal vagy világos alma-kék kombinációjú sarokasztal.

Felnőttesebb íróasztalra vágyik a csemete? Válasszuk a szintén juhar alapszínű, de szürke antracittal vagy sárgával és fehérrel „bolondított” számítógépasztalokat – tökéletesek fiús és lányos szobába is.

Íróasztalnak is beválik, de hobbitevékenységekhez különösen kiváló a görgős lábú, porfestett acél-laminált MDF párosítással készült egyszerű asztal, vagy a változtatható magasságú és dőlésszögű íróasztalok, melyeket fenyő-, vagy sárga-kék-piros, fehér és rózsaszínben kérhetünk. Fiókos konténerrel kiegészülve az igaziak.

A színes ceruzák, festékek, könyvek, füzetek elhelyezéséhez kell a hely, ezért ha sok a holmi, érdemes a több fiókos és ajtós modellekben gondolkodni, de ha máshova pakoljuk őket, akkor a legszükségesebbeknek elég a kevésbé széles asztallap és egy fiók is. Igazítsuk az asztalt a gyermek igényeihez!Kapcsolódó cikkek

Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!
Megbántad, hogy megvetted?

Megbántad, hogy megvetted?

Mindenkivel előfordult már, de hogy többször ne történjen meg, olvasd el az alábbi cikket!
Tükör, szobainas és fogas információk

Tükör, szobainas és fogas információk

Apró kiegészítők, melyek elengedhetetlenek!
Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!