Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek: Hogy a gyerkőc fel se akarjon kelni mellőle!

Ez persze túlzás, de egy jó íróasztal, számítógépasztal nagy segítség abban, hogy hatékony legyen a tanulás, vagy a gyerkőc örömmel üljön le rajzolgatni…

Egy szép íróasztal vonzó a gyerekek számára is – különösen a kisebbek örülnek egy mutatós és vidám színekkel variált, bohókás kisbútornak. Ezért ha ovis vagy kisiskolás lurkónak keresünk ideális asztalt, válasszunk egy olyan, strapabíró modellt, amely a megnyugtató juhar, vad juhar vagy tölgy alapszín mellett tengerkék, zöld vagy narancssárga frontokkal készült.

Ezek a bútorlapos íróasztalok és számítógépasztalok kisebbek szobájában mutatnak legjobban, de egyik-másik a tinik birodalmába is remekül passzolhat: kicsik-nagyok számára is megfelelő például a fehér fiókos konténerrel ellátott asztal vagy világos alma-kék kombinációjú sarokasztal.

Felnőttesebb íróasztalra vágyik a csemete? Válasszuk a szintén juhar alapszínű, de szürke antracittal vagy sárgával és fehérrel „bolondított” számítógépasztalokat – tökéletesek fiús és lányos szobába is.

Íróasztalnak is beválik, de hobbitevékenységekhez különösen kiváló a görgős lábú, porfestett acél-laminált MDF párosítással készült egyszerű asztal, vagy a változtatható magasságú és dőlésszögű íróasztalok, melyeket fenyő-, vagy sárga-kék-piros, fehér és rózsaszínben kérhetünk. Fiókos konténerrel kiegészülve az igaziak.

A színes ceruzák, festékek, könyvek, füzetek elhelyezéséhez kell a hely, ezért ha sok a holmi, érdemes a több fiókos és ajtós modellekben gondolkodni, de ha máshova pakoljuk őket, akkor a legszükségesebbeknek elég a kevésbé széles asztallap és egy fiók is. Igazítsuk az asztalt a gyermek igényeihez!Kapcsolódó cikkek

Íróasztalok fenyőből

Íróasztalok fenyőből

Fenyő minden mennyiségben, a dolgozószobába és irodába is!
Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Fontos tudnod erről is, mielőtt vásárolsz!
Ülőgarnitúrák bőrből

Ülőgarnitúrák bőrből

Örök klasszikus: a bőr!
Elemes bútor információk

Elemes bútor információk

Ha az egész lakást egy bútorcsaládból rendeznéd be!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!