Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról: Aki a puffot szereti, rossz ember nem lehet.

Sokan irigylik a társaságban a puffon ülő embert. Hogy miért? Mert lazának tűnik. Egy merev személyiség sosem választaná az ülőkét, inkább hátradől a fotelban…

Természetesen nemcsak ez a puff és az ülőke előnye! Hiszen bár háttámlája nincs, mégis kényelmes ülőalkalmatosság rövid távon. Rendkívül praktikus, egyszerűen elmozdítható, variálható bútordarab, mely remek kiegészítője a kanapéknak, ülőgarnitúráknak és sokukhoz kifejezetten jár is.

Ez nagy előny, hiszen ilyenkor ugyanolyan puffot kapunk, amilyen a sarokülőnk. Ám ha nincs hozzá, van lehetőségünk hasonlót találni!

A puff és az ülőke igen jól kihasználható – mert bizony előfordul, hogy a kanapénk nem szolgál elég hellyel, ha sok embert kell leültetnünk a nappaliban.

A puff mégiscsak jobban illik az ülőgarnitúrához, mint egy konyhából kölcsönvett szék! Hangulatos, ötletes modell, melyen akár törökülésben is remekül elhelyezkedhet az ember.

Arról nem is szólva, hogy a puff és az ülőke lábtartóként, sőt átmenetileg még asztalként is funkcionálhat, ha kiképzése kellően lapos és alacsony.

Sokan a láb nélküli, kis kerek puffokra gondolunk, ha ezt a szót halljuk, ám a puffoknak és ülőkéknek is számos változata van. Divatosak az apró lábakon álló modellek, sőt a négyszögleteseken kívül a hosszabb, téglatest formájúak is. Rajtunk múlik, milyen színben kérjük, sőt az alsó és felső rész szövete a legtöbb modellnél külön is választható.

Érdemes olyat vásárolni, amelyben titkos tároló rész, rekesz is van, melybe bármikor gyorsan berakhatjuk a láb alatt levő dolgokat: máris rend lesz a nappaliban! A csemetéknek egyébként az összecsukható, kicsi, vidám gyerekfotel ajánlott, mely mintáját tekintve is a gyerekszoba tökéletes tartozéka.

Amennyiben pedig szobánkba inkább ülőkés komódot vagy klasszikus székre emlékeztető ülőkét tudunk elképzelni, ilyen bútordarabok közül is választhatunk!Kapcsolódó cikkek

Alaprajz

Alaprajz

A legelső lépés a lakás berendezésekor. Kattints és olvasd el, hogyan is kell csinálni!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Franciaágyak ágytakaróval

Franciaágyak ágytakaróval

Megoldás a rohanós hétköznapokra!
Íróasztalok fenyőből

Íróasztalok fenyőből

Fenyő minden mennyiségben, a dolgozószobába és irodába is!
Variációk könyvespolcra

Variációk könyvespolcra

A dolgozószoba és az iroda éke!