Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról: Aki a puffot szereti, rossz ember nem lehet.

Sokan irigylik a társaságban a puffon ülő embert. Hogy miért? Mert lazának tűnik. Egy merev személyiség sosem választaná az ülőkét, inkább hátradől a fotelban…

Természetesen nemcsak ez a puff és az ülőke előnye! Hiszen bár háttámlája nincs, mégis kényelmes ülőalkalmatosság rövid távon. Rendkívül praktikus, egyszerűen elmozdítható, variálható bútordarab, mely remek kiegészítője a kanapéknak, ülőgarnitúráknak és sokukhoz kifejezetten jár is.

Ez nagy előny, hiszen ilyenkor ugyanolyan puffot kapunk, amilyen a sarokülőnk. Ám ha nincs hozzá, van lehetőségünk hasonlót találni!

A puff és az ülőke igen jól kihasználható – mert bizony előfordul, hogy a kanapénk nem szolgál elég hellyel, ha sok embert kell leültetnünk a nappaliban.

A puff mégiscsak jobban illik az ülőgarnitúrához, mint egy konyhából kölcsönvett szék! Hangulatos, ötletes modell, melyen akár törökülésben is remekül elhelyezkedhet az ember.

Arról nem is szólva, hogy a puff és az ülőke lábtartóként, sőt átmenetileg még asztalként is funkcionálhat, ha kiképzése kellően lapos és alacsony.

Sokan a láb nélküli, kis kerek puffokra gondolunk, ha ezt a szót halljuk, ám a puffoknak és ülőkéknek is számos változata van. Divatosak az apró lábakon álló modellek, sőt a négyszögleteseken kívül a hosszabb, téglatest formájúak is. Rajtunk múlik, milyen színben kérjük, sőt az alsó és felső rész szövete a legtöbb modellnél külön is választható.

Érdemes olyat vásárolni, amelyben titkos tároló rész, rekesz is van, melybe bármikor gyorsan berakhatjuk a láb alatt levő dolgokat: máris rend lesz a nappaliban! A csemetéknek egyébként az összecsukható, kicsi, vidám gyerekfotel ajánlott, mely mintáját tekintve is a gyerekszoba tökéletes tartozéka.

Amennyiben pedig szobánkba inkább ülőkés komódot vagy klasszikus székre emlékeztető ülőkét tudunk elképzelni, ilyen bútordarabok közül is választhatunk!Kapcsolódó cikkek

Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!
Lámpák asztalra

Lámpák asztalra

Rengeteg forma, stílus, szín. Csak győzz választani!
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!