Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról: Aki a puffot szereti, rossz ember nem lehet.

Sokan irigylik a társaságban a puffon ülő embert. Hogy miért? Mert lazának tűnik. Egy merev személyiség sosem választaná az ülőkét, inkább hátradől a fotelban…

Természetesen nemcsak ez a puff és az ülőke előnye! Hiszen bár háttámlája nincs, mégis kényelmes ülőalkalmatosság rövid távon. Rendkívül praktikus, egyszerűen elmozdítható, variálható bútordarab, mely remek kiegészítője a kanapéknak, ülőgarnitúráknak és sokukhoz kifejezetten jár is.

Ez nagy előny, hiszen ilyenkor ugyanolyan puffot kapunk, amilyen a sarokülőnk. Ám ha nincs hozzá, van lehetőségünk hasonlót találni!

A puff és az ülőke igen jól kihasználható – mert bizony előfordul, hogy a kanapénk nem szolgál elég hellyel, ha sok embert kell leültetnünk a nappaliban.

A puff mégiscsak jobban illik az ülőgarnitúrához, mint egy konyhából kölcsönvett szék! Hangulatos, ötletes modell, melyen akár törökülésben is remekül elhelyezkedhet az ember.

Arról nem is szólva, hogy a puff és az ülőke lábtartóként, sőt átmenetileg még asztalként is funkcionálhat, ha kiképzése kellően lapos és alacsony.

Sokan a láb nélküli, kis kerek puffokra gondolunk, ha ezt a szót halljuk, ám a puffoknak és ülőkéknek is számos változata van. Divatosak az apró lábakon álló modellek, sőt a négyszögleteseken kívül a hosszabb, téglatest formájúak is. Rajtunk múlik, milyen színben kérjük, sőt az alsó és felső rész szövete a legtöbb modellnél külön is választható.

Érdemes olyat vásárolni, amelyben titkos tároló rész, rekesz is van, melybe bármikor gyorsan berakhatjuk a láb alatt levő dolgokat: máris rend lesz a nappaliban! A csemetéknek egyébként az összecsukható, kicsi, vidám gyerekfotel ajánlott, mely mintáját tekintve is a gyerekszoba tökéletes tartozéka.

Amennyiben pedig szobánkba inkább ülőkés komódot vagy klasszikus székre emlékeztető ülőkét tudunk elképzelni, ilyen bútordarabok közül is választhatunk!Kapcsolódó cikkek

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

A szövetek mérője. Kattints és olvass bővebben!
Rugós matrac tudnivalók

Rugós matrac tudnivalók

Bonell- vagy táskarugós? Neked melyik jön be?
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Matracok kókuszból

Matracok kókuszból

A kókuszréteg kényelmes. Gondoltad volna?
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!