Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Étkezők sarokba

Étkezők sarokba: Hol máshol ülnénk le szívesebben?

Kevés a helyünk, de kényelmes, társalgásra és falatozásra is megfelelő étkezőgarnitúrát keresünk? Megtaláltuk az igazit. Nem csoda, hogy ahol jelen van, kevés nála népszerűbb ülőfelület akad a lakásban!

A barátságos, csalogató sarokétkezőkre nemcsak akkor ülünk le szívesen, ha hívogató illatot érzünk a konyhából, hanem akár akkor is, ha vendég érkezik hozzánk. Egy gőzölgő kávé mellett órákig el lehet kényelmesen beszélgetni a sarokasztal mellett, a párnázott padon.

Ez a rendkívül mutatós, de igen helytakarékos étkezőgarnitúra hosszú évek óta ideális megoldást jelent kisebb otthonokban, ahol akad egy alkalmas sarok az étkező elhelyezésére. Mindegy, melyik irányban terjeszkedhet jobban, jobbos és balos változatuk is van, kiválóan „alkalmazkodnak”.

Jól kihasználhatóak: 4-6 ember megfelelően elfér az asztalnál, hiszen a sarokasztal kinyitható vagy kihúzható, így a hely bővíthető, mindenkinek lesz helye a tányérjával.

A sarokpad rekeszes és nyitható, remek kis rejtett, plusz pakolófelületet nyújtva a konyhában. Akár a krumplihámozáshoz félretett újságpapírt is belerakhatjuk, és bár rejtve marad, mégis kéznél van.

A laminált bútorlap sarokétkezők színe választható, ahogyan a kényelemért felelős kárpité is – így a legkülönlegesebb színű konyhába is jól passzolnak majd.

A kisebb étkezőszékek inkább csak az étkezés idejére nyújtanak megfelelő ülőfelületet. Ugyanakkor a hagyományosabb külsejű étkezőgarnitúra részei a kényelmes, háttámlás székek, maga a sarokétkező pedig szintén gyönyörű, éger vagy calvados árnyalatokban lehet a miénk.

Ha otthonunkban csak egy modern és elegáns étkezősarkot tudunk elképzelni, nekünk találták ki a praktikus, eleganciájával magával ragadó, csodálatos wenge, éger vagy calvados színben kapható étkezőpadot, étkezőasztalt és székeket, melyeken a kényelmet textilbőr huzat biztosítja, ugyancsak többféle választható színben. A sarokétkező darabjai ráadásul külön is kérhetők. Divatos és masszív darab, bármelyik modern lakásba!Kapcsolódó cikkek

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Cipősszekrény és előszobafal információk

Cipősszekrény és előszobafal információk

Ha rendet szeretnél az előszobában is...
Válasszunk tökéletes fotelt!

Válasszunk tökéletes fotelt!

Kényelmes, pihentető lazítás...
Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!