Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz: Ha a bútorunk sok-sok évre kell…

Bizony, egy bútort nemcsak megvenni kell tudni, hanem gondoskodni is róla! Megfelelő ápolással elérhetjük, hogy minél tovább szép maradjon!

Bármilyen gyönyörű is nemrég vásárolt bútorunk, bőr ülőgarnitúránk vagy kárpitozott kanapénk, sajnos az idő múlása nyomot hagyhat rajta – ezért kell időben elkezdeni gondoskodni róla! Kiváló bútorápoló szerek állnak rendelkezésünkre, hogy minél tovább gyönyörködhessünk a berendezésünkben!

Ha vigyázunk is rá, bőrkanapénk, ülőgarnitúránk a használat során szennyeződik, zsírosodik – elég, ha sokat ülünk rajta, ezért időnként érdemes áttörölni bútorápoló szerekkel.

Az egyik leglényegesebb bútorjavító: bármilyen színű bőrt és műbőrt letörölhetünk vele, kíméletes, környezetbarát bőrtisztító. Hogy a bútor bőrfelületének eredeti lágyságát, színét visszaállítsuk, használjunk bőrtápláló és vízlepergető, méhviaszos bőrápoló balzsamot is a bőrtisztító alkalmazását követően!

Ezek a bútorápolók nem alkalmasak egyes bőrtípusokra, így a velúrra, a nubukra, a bokszbőrre, ezért ha ilyen bevonatú a bútorunk, impregnáló spray-t érdemes használnunk, mely szintén vízlepergető, és még cipőket is fényesíthetjük vele. Színtelen tisztítóhabbal is ápolhatjuk a velúr bútorokat, nem járunk vele rosszul!

Tisztító zselével tarthatjuk karban a textil- és a kárpitfelülettel ellátott bútorokat. Tökéletes, környezetbarát bútortisztító számukra ez a narancsillatú, takarékos bútorápoló szer, melyet takarításkor is bármikor előkaphatunk: a bútorok mellett kárpitra, szőnyegre és üvegfelületre is alkalmazható!

Bútorszövetre, de akár más textíliák, így ruhák felületére is fújhatjuk a bútortisztító textil frissítőt, mely a kellemetlen szagokat eltávolítja, és gyümölcsillatúvá varázsolja bútorszöveteinket – a kényes anyagokon azért érdemes próbát végezni vele. A tisztító hatású, de egyben polírozó és konzerváló tisztító kristállyal kerámia, fém, műanyag- és krómozott felületek számára jön el a kánaán: szépek és fényesek lesznek tőle.

Ha bútorjavításról van szó, a pillanatragasztót és a textilragasztót bármikor előkaphatjuk, legyen mindig a háznál! A bútorápoláshoz persze szükségünk lesz mikroszálas törlőkesztyűre is, mely mosható, szárítható, és magába vonzza a port! Könnyítsünk a takarításon!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Zuhanytálca vagy fürdőkád? Te melyiket szereted jobban?
Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!
Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

A kiegészítők is fontosak!