Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Cipősszekrény és előszobafal információk

Cipősszekrény és előszobafal információk: Hogy legyen hová lepakolni!

Az előszoba látványa ragadja meg először az embert, ha belép egy lakásba, ezért valóban nem mindegy, hogyan néz ki! Helyünkhöz mérten válasszuk a legideálisabb előszobaszekrényt!

Mi más határozná meg otthonunk hangulatát első ránézésre, mint az előszoba? Ide lépünk be először, itt „csap meg” bennünket az otthon kellemes légköre, és vendégeink is ezt látják meg először. Ezért aztán valóban lényeges, milyen képet mutat az előszoba.

Hogy milyen bútorokkal rendezzük be, az persze sokban függ attól, mekkora hely áll rendelkezésre. Bármennyire is tetszik nekünk egy csinos előszobaszekrény, nem biztos, hogy van módunk elhelyezni.

Szerencsére azonban számos verzióból válogathatunk. Ha kicsi a helyünk, egy minimális felszereltségű – helytakarékos, de van benne tükör, kalaptartó, fogas és cipősszekrény is – előszobafal számunkra az igazi.

Ha alkalmas a tér nagyobb szekrénysorhoz is, akkor csak a stílust kell eldöntenünk: elegáns legyen vagy trendi? Csodás fa színekben pompázzon? Mindegyikre van lehetőség.

Az előszobabútor nagy szekrénnyel vagy anélkül is kapható, a mutatós wenge-, dió, vagy bükk alapszínhez remekül mennek a fehér frontú szekrények.

Nagyobb tér esetén, ha szeretjük az eleganciát, a több szekrényből álló, bükk színű, matt nikkel fogantyúkkal ellátott előszobaszekrény lehet ideális számunkra, vagy a modern, bükk, éger lund és noce tango árnyalatokban kapható modern előszobafalak.

Válasszunk modern elemes bútorcsaládot, ha el tudunk helyezni akár egy egész szekrénysort! Darabjait külön is használhatjuk, de egymás mellett is csodásan mutatnak. Színük magával ragadó: álgesztes juhar- és fényes fehér, vagy dijoni dió- fényes fekete színekben vehetjük őket birtokba.

Az elemes bútorok között a trendi, fiatalos, szögletes, minimál stílusú előszobaszekrényt is megtaláljuk, többféle színben!

Azonban ha csupán cipősszekrény kellene, a magas, többajtós szekrények is kaphatók mutatós fa színekben. Újszerű hatást keltőek és különlegesek a capri cipősszekrények, de akár rácsos cipőtartót is vehetünk, ha másra nincs helyünk. Biztos, hogy megtaláljuk az igazit!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek lurkóknak

Ágykeretek lurkóknak

Mesébe illő ágyak a nagyobbacskáknak!
Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Apró trükkök, melyektől tágasabb lesz a lakásod. Kattints és olvasd el!
Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!
Franciaágyak ágytakaróval

Franciaágyak ágytakaróval

Megoldás a rohanós hétköznapokra!
Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Hogy alváskor se legyen gond a helykihasználással!