Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről: Foglalj helyet a kényelemben!

Mi más illene leginkább íróasztalunk mellé, mint egy kényelmes, csinos forgószék? Bármelyik változatra szavazunk is, nem nyúlhatunk mellé!

Ülőalkalmatosság is kellene az íróasztal mögé? Nem lesz könnyű dolgunk, ha a legtökéletesebb ifjúsági-, irodaszékre vagy főnöki székre vadászunk – de csak azért, mert nehéz a választás! Annyi remek darab áll rendelkezésre, tisztáznunk kell magunkban, milyet is szeretnénk igazán.

A forgószék előnyei közé sorolandók a nagy teherbírású görgők és az állítható magasság, ezért a kényelmes ülést semmi sem gátolja, bármilyen magasságú is az asztalunk.

A fiatalok és a gyerekek olyan forgószéknek örülnek leginkább, ami mutatós és színes – valóban van miből válogatni, akár hagyományosabb, szövetborítású, műanyag karfával- és görgőkkel ellátott, akár műbőr kárpittal, csillogó krómlábakkal készült szék a vágyunk, üde, fiatalos színekben.

A műanyag felületű forgószékek is igen modernek, egyik-másik egyedi, meglepő kivitelezésű – de választhatunk rétegelt lemezből készültet is, mely cseresznye- vagy wenge színével a fa bútorokhoz remekül megy.

A gyerekek számára külön öröm, hogy aranyos, mintás, sőt figurás-, focilabdás székben is helyet foglalhatnak!

Az irodaszékek hosszabb távon kényelmes ülőfelületet biztosítanak. Stílust attól függően érdemes választani, hogy egységes színvilágú irodába kerülnek, vagy a dolgozószobánkba, annyi bizonyos, hogy számos verzió van.

A görgős csillaglábbal felszerelt irodaszékek is biztosítják a tökéletes kényelmet. Hogy háttámlájuk hálós, textilbőr bevonatú vagy szövetborítású legyen, ízlés dolga – a hintamechanika, akár a főnöki szék esetében, hozzájárul a gerinc pihentetéséhez. Változatos formában és színekben lehet a miénk.

A textilbőr bevonatú főnöki széknek igazán tekintélyt parancsoló a külseje. Fekete, barna és szürke szín illik hozzá, a kiképzését illetően azonban akár sportkocsiülés-formájúba is ülhetünk! A magasabb vagy alacsonyabb támlával kapható, hagyományos és a modern főnöki székek fokozottan párnázottak, hogy a hosszú ideig tartó ülés minél kényelmesebb legyen bennük. Ránézésre is csábítóak…!

Rövidebb távon adnak kényelmet az egyszerű és akár high-tech stílusban is kapható tárgyalószék típusok. Hiszen ügyfeleinket le kell ültetnünk valahová! Legyen a szék a mi ízlésünknek megfelelő...Kapcsolódó cikkek

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Az egész lakás berendezése egy helyen. Kattints és olvasd el!
Milyen stílus illik hozzám?

Milyen stílus illik hozzám?

A legfőbb kérdés! Kattints és válogass!
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!