Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről: Foglalj helyet a kényelemben!

Mi más illene leginkább íróasztalunk mellé, mint egy kényelmes, csinos forgószék? Bármelyik változatra szavazunk is, nem nyúlhatunk mellé!

Ülőalkalmatosság is kellene az íróasztal mögé? Nem lesz könnyű dolgunk, ha a legtökéletesebb ifjúsági-, irodaszékre vagy főnöki székre vadászunk – de csak azért, mert nehéz a választás! Annyi remek darab áll rendelkezésre, tisztáznunk kell magunkban, milyet is szeretnénk igazán.

A forgószék előnyei közé sorolandók a nagy teherbírású görgők és az állítható magasság, ezért a kényelmes ülést semmi sem gátolja, bármilyen magasságú is az asztalunk.

A fiatalok és a gyerekek olyan forgószéknek örülnek leginkább, ami mutatós és színes – valóban van miből válogatni, akár hagyományosabb, szövetborítású, műanyag karfával- és görgőkkel ellátott, akár műbőr kárpittal, csillogó krómlábakkal készült szék a vágyunk, üde, fiatalos színekben.

A műanyag felületű forgószékek is igen modernek, egyik-másik egyedi, meglepő kivitelezésű – de választhatunk rétegelt lemezből készültet is, mely cseresznye- vagy wenge színével a fa bútorokhoz remekül megy.

A gyerekek számára külön öröm, hogy aranyos, mintás, sőt figurás-, focilabdás székben is helyet foglalhatnak!

Az irodaszékek hosszabb távon kényelmes ülőfelületet biztosítanak. Stílust attól függően érdemes választani, hogy egységes színvilágú irodába kerülnek, vagy a dolgozószobánkba, annyi bizonyos, hogy számos verzió van.

A görgős csillaglábbal felszerelt irodaszékek is biztosítják a tökéletes kényelmet. Hogy háttámlájuk hálós, textilbőr bevonatú vagy szövetborítású legyen, ízlés dolga – a hintamechanika, akár a főnöki szék esetében, hozzájárul a gerinc pihentetéséhez. Változatos formában és színekben lehet a miénk.

A textilbőr bevonatú főnöki széknek igazán tekintélyt parancsoló a külseje. Fekete, barna és szürke szín illik hozzá, a kiképzését illetően azonban akár sportkocsiülés-formájúba is ülhetünk! A magasabb vagy alacsonyabb támlával kapható, hagyományos és a modern főnöki székek fokozottan párnázottak, hogy a hosszú ideig tartó ülés minél kényelmesebb legyen bennük. Ránézésre is csábítóak…!

Rövidebb távon adnak kényelmet az egyszerű és akár high-tech stílusban is kapható tárgyalószék típusok. Hiszen ügyfeleinket le kell ültetnünk valahová! Legyen a szék a mi ízlésünknek megfelelő...Kapcsolódó cikkek

Padlóburkolat

Padlóburkolat

Jellemzők egy helyen, hogy könnyebben válassz!
Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők a legkisebbeknek is járnak!
Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!
Cipősszekrény és előszobafal információk

Cipősszekrény és előszobafal információk

Ha rendet szeretnél az előszobában is...