Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók: No, melyek a lakás legpraktikusabb bútorai?

Sose higgyük, hogy nem kell még egy kevés hely – és mi sem alkalmasabb pakolófelületnek, mint egy mutatós komód?

A remek pakolós részként szolgáló komódok, kisszekrények elengedhetetlen bútorai a nappalinak, de a hálószoba és az ebédlő is szegényebb lenne nélkülük. Számos dolog van, amit nem rakunk ki szem elé a szobában, de a komódba elrejthetjük – felső részükre azonban bármilyen mutatós tárgy kerülhet.

Ha csak jól jönne a sarokba egy csinos komód, vagy ha egész falat szeretnénk „beteríteni”, kisszekrényekkel, mindkettőre van lehetőségünk.

A komódok közül több tartozik bútorcsaládba, így akár egész szobánkat kialakíthatjuk a stílusában. A kérdés csak az, milyen stílusban?

A fiatalok, gyerekek szobájába a színes, üde frontrésszel ellátott komódok a legideálisabbak, melyek mintázatukat, megjelenésüket illetően is a könnyedséget, vidámságot sugározzák.

Ha trendi, szintén fiatalos kisszekrényekre vágyunk, a minimál stílusú, szögletes, vitrines komódcsaládot nekünk találták ki: többféle mutatós színben – wenge, dió, juhar - rendelhetjük.

Számos otthon részei a praktikus, strapabíró, természetes fa színekben kapható, egyszerű megjelenésű komódok, melyeket a műanyag vagy fém fogantyúk tesznek még vonzóbbá.

A fenyőbútor-külsejűek különösen szépek, ötvözik a harmonikus, természetes megjelenést a modernnel!

Ha már modern, az ilyen stílusú kisszekrények hívei a legváltozatosabb kivitelezés, érdekes megoldások és szemet gyönyörködtető színkombinációk közül válogathatnak.

Ha a modernség mellett az elegancia is fontos, színében elegáns, megjelenésben azonban igazán modern bútordarab vár ránk, mutatós alumínium fogantyúkkal!

A hagyományos, klasszikus stílus rajongói is dúskálhatnak a jóban – valóságos fejtörést okoz, hogy a tömör gumifa komód, a faragásos, patinázott sárgaréz fogantyús kisszekrény, netán a pácolt- vagy antikolt tömör nyírfa legyen-e a legjobb választás a nappaliba, vagy akár a hálóba, ebédlőbe?

Nem nyúlhatunk mellé velük, hiszen a bőséges pakolós felületen túl ezek a tárolószekrények igazi hangulatot varázsolnak szobánkba!Kapcsolódó cikkek

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

A visszatérő stílus!
Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!
Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

A kényelmes alváshoz nem mindegy mire hajtjuk álomra a fejünket!