Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók: No, melyek a lakás legpraktikusabb bútorai?

Sose higgyük, hogy nem kell még egy kevés hely – és mi sem alkalmasabb pakolófelületnek, mint egy mutatós komód?

A remek pakolós részként szolgáló komódok, kisszekrények elengedhetetlen bútorai a nappalinak, de a hálószoba és az ebédlő is szegényebb lenne nélkülük. Számos dolog van, amit nem rakunk ki szem elé a szobában, de a komódba elrejthetjük – felső részükre azonban bármilyen mutatós tárgy kerülhet.

Ha csak jól jönne a sarokba egy csinos komód, vagy ha egész falat szeretnénk „beteríteni”, kisszekrényekkel, mindkettőre van lehetőségünk.

A komódok közül több tartozik bútorcsaládba, így akár egész szobánkat kialakíthatjuk a stílusában. A kérdés csak az, milyen stílusban?

A fiatalok, gyerekek szobájába a színes, üde frontrésszel ellátott komódok a legideálisabbak, melyek mintázatukat, megjelenésüket illetően is a könnyedséget, vidámságot sugározzák.

Ha trendi, szintén fiatalos kisszekrényekre vágyunk, a minimál stílusú, szögletes, vitrines komódcsaládot nekünk találták ki: többféle mutatós színben – wenge, dió, juhar - rendelhetjük.

Számos otthon részei a praktikus, strapabíró, természetes fa színekben kapható, egyszerű megjelenésű komódok, melyeket a műanyag vagy fém fogantyúk tesznek még vonzóbbá.

A fenyőbútor-külsejűek különösen szépek, ötvözik a harmonikus, természetes megjelenést a modernnel!

Ha már modern, az ilyen stílusú kisszekrények hívei a legváltozatosabb kivitelezés, érdekes megoldások és szemet gyönyörködtető színkombinációk közül válogathatnak.

Ha a modernség mellett az elegancia is fontos, színében elegáns, megjelenésben azonban igazán modern bútordarab vár ránk, mutatós alumínium fogantyúkkal!

A hagyományos, klasszikus stílus rajongói is dúskálhatnak a jóban – valóságos fejtörést okoz, hogy a tömör gumifa komód, a faragásos, patinázott sárgaréz fogantyús kisszekrény, netán a pácolt- vagy antikolt tömör nyírfa legyen-e a legjobb választás a nappaliba, vagy akár a hálóba, ebédlőbe?

Nem nyúlhatunk mellé velük, hiszen a bőséges pakolós felületen túl ezek a tárolószekrények igazi hangulatot varázsolnak szobánkba!Kapcsolódó cikkek

Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!
Milyen stílus illik hozzám?

Milyen stílus illik hozzám?

A legfőbb kérdés! Kattints és válogass!
Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!