Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra: Ugye nem mindegy, mi kerül a fejed alá?

Nemcsak az a fontos, hogy matracaink életét meghosszabbítsuk, egy egészséges alváspozíciót elősegítő párna sem rossz ötlet, sőt…

A hálószoba kialakítása, majd pedig az ágykeret és a matrac beszerzése után azt szeretnénk, hogy a minőségi bútor és ágybetét minél hosszabb ideig szolgáljon bennünket. Könnyen megvédhetjük matracainkat a szennyeződéstől, a baktériumoktól, a portól, ha matracvédővel szereljük fel!

Ez a kellemes anyagú, száz százalékban pamut, préselt műszál töltettel ellátott huzat egyszerűen felhelyezhető az ágybetétre, gumírozott szalagjainak köszönhetően, és ugyanilyen könnyen le is vehető.

Ha használjuk a matracvédőt, évek múlva is tökéletesen tiszták és újszerűek lesznek matracaink! A huzatot kell csak mosnunk, melyet többféle méretben is választhatunk.

Amennyiben vízálló matracvédő a vágyunk, az sem probléma – az ágybetétet remekül védi, idősek, betegek és kisbabák számára megfelelő választás.

Ha pedig fontos az egészségünk, ne csak a matrac tisztán tartása legyen számunkra lényeges, hanem a minőségi ágynemű is! Azaz, olyan párna, mely a tökéletes testtartást biztosítja alvás közben!

Egy többféle méretben is kapható, klasszikus formájú, memory anyagú párna az oldalt alvóknak kiváló, illetve azoknak, akik szeretik a magas párnát. Az ergonomikus kialakítású, anatómiai memory párna is tökéletes választás a valóban pihentető alvásért – kétféle változatban is beszerezhetjük, de szintén az oldalt alvók kedvence lehet.

Ám ha nemcsak az ergonomikus, egészséges alváspozíciót elősegítő kialakítás, hanem a divatos megjelenés is fontos, nekünk találták ki a memory chick formázott párnát! Az ágynemű tökéletes része, mutatós, többféle színben kapható huzattal! Szellős szerkezetű, elasztikus, bármilyen alváshelyzetben tökéletes, a csinos huzatot pedig könnyű kimosni. A hálóban is lehet divatozni…!Kapcsolódó cikkek

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

A visszatérő stílus!
Matracok kókuszból

Matracok kókuszból

A kókuszréteg kényelmes. Gondoltad volna?
Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Alap szabályok bútorvásárláskor. Kattints és olvasd el!
Szekrénysorok nappaliba

Szekrénysorok nappaliba

A bútor, ami minden szükséges elemet tartalmaz!