Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra: Ugye nem mindegy, mi kerül a fejed alá?

Nemcsak az a fontos, hogy matracaink életét meghosszabbítsuk, egy egészséges alváspozíciót elősegítő párna sem rossz ötlet, sőt…

A hálószoba kialakítása, majd pedig az ágykeret és a matrac beszerzése után azt szeretnénk, hogy a minőségi bútor és ágybetét minél hosszabb ideig szolgáljon bennünket. Könnyen megvédhetjük matracainkat a szennyeződéstől, a baktériumoktól, a portól, ha matracvédővel szereljük fel!

Ez a kellemes anyagú, száz százalékban pamut, préselt műszál töltettel ellátott huzat egyszerűen felhelyezhető az ágybetétre, gumírozott szalagjainak köszönhetően, és ugyanilyen könnyen le is vehető.

Ha használjuk a matracvédőt, évek múlva is tökéletesen tiszták és újszerűek lesznek matracaink! A huzatot kell csak mosnunk, melyet többféle méretben is választhatunk.

Amennyiben vízálló matracvédő a vágyunk, az sem probléma – az ágybetétet remekül védi, idősek, betegek és kisbabák számára megfelelő választás.

Ha pedig fontos az egészségünk, ne csak a matrac tisztán tartása legyen számunkra lényeges, hanem a minőségi ágynemű is! Azaz, olyan párna, mely a tökéletes testtartást biztosítja alvás közben!

Egy többféle méretben is kapható, klasszikus formájú, memory anyagú párna az oldalt alvóknak kiváló, illetve azoknak, akik szeretik a magas párnát. Az ergonomikus kialakítású, anatómiai memory párna is tökéletes választás a valóban pihentető alvásért – kétféle változatban is beszerezhetjük, de szintén az oldalt alvók kedvence lehet.

Ám ha nemcsak az ergonomikus, egészséges alváspozíciót elősegítő kialakítás, hanem a divatos megjelenés is fontos, nekünk találták ki a memory chick formázott párnát! Az ágynemű tökéletes része, mutatós, többféle színben kapható huzattal! Szellős szerkezetű, elasztikus, bármilyen alváshelyzetben tökéletes, a csinos huzatot pedig könnyű kimosni. A hálóban is lehet divatozni…!Kapcsolódó cikkek

Válasszunk tökéletes fotelt!

Válasszunk tökéletes fotelt!

Kényelmes, pihentető lazítás...
Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

A kiegészítők is fontosak!
Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!
Képet a falra!

Képet a falra!

Egy kis extra hangulat a szoábakba!
Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!