Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra: Ugye nem mindegy, mi kerül a fejed alá?

Nemcsak az a fontos, hogy matracaink életét meghosszabbítsuk, egy egészséges alváspozíciót elősegítő párna sem rossz ötlet, sőt…

A hálószoba kialakítása, majd pedig az ágykeret és a matrac beszerzése után azt szeretnénk, hogy a minőségi bútor és ágybetét minél hosszabb ideig szolgáljon bennünket. Könnyen megvédhetjük matracainkat a szennyeződéstől, a baktériumoktól, a portól, ha matracvédővel szereljük fel!

Ez a kellemes anyagú, száz százalékban pamut, préselt műszál töltettel ellátott huzat egyszerűen felhelyezhető az ágybetétre, gumírozott szalagjainak köszönhetően, és ugyanilyen könnyen le is vehető.

Ha használjuk a matracvédőt, évek múlva is tökéletesen tiszták és újszerűek lesznek matracaink! A huzatot kell csak mosnunk, melyet többféle méretben is választhatunk.

Amennyiben vízálló matracvédő a vágyunk, az sem probléma – az ágybetétet remekül védi, idősek, betegek és kisbabák számára megfelelő választás.

Ha pedig fontos az egészségünk, ne csak a matrac tisztán tartása legyen számunkra lényeges, hanem a minőségi ágynemű is! Azaz, olyan párna, mely a tökéletes testtartást biztosítja alvás közben!

Egy többféle méretben is kapható, klasszikus formájú, memory anyagú párna az oldalt alvóknak kiváló, illetve azoknak, akik szeretik a magas párnát. Az ergonomikus kialakítású, anatómiai memory párna is tökéletes választás a valóban pihentető alvásért – kétféle változatban is beszerezhetjük, de szintén az oldalt alvók kedvence lehet.

Ám ha nemcsak az ergonomikus, egészséges alváspozíciót elősegítő kialakítás, hanem a divatos megjelenés is fontos, nekünk találták ki a memory chick formázott párnát! Az ágynemű tökéletes része, mutatós, többféle színben kapható huzattal! Szellős szerkezetű, elasztikus, bármilyen alváshelyzetben tökéletes, a csinos huzatot pedig könnyű kimosni. A hálóban is lehet divatozni…!Kapcsolódó cikkek

Ágyrácsot a keretbe!

Ágyrácsot a keretbe!

Bizony az ágyrácsból sem mindegy, hogy milyet veszünk!
Szőnyeg

Szőnyeg

Mit tudhatunk róla? Kattints és olvasd el!
Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Fontos tudnod erről is, mielőtt vásárolsz!
Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők a legkisebbeknek is járnak!