Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Gardróbszekrény tudnivalók

Gardróbszekrény tudnivalók. Jótékony és mutatós takarás: a tökéletes gardrób!

Nem hiányozhatnak otthonunkból a ruháinkat rejtő szekrények – mindegy, milyen stílusúak, mutatósak és praktikusak legyenek!

Ha már megvan a fő „irányvonal”, elérkezett az ideje, hogy kiválasszuk a nappali, a hálószoba, vagy akár a vendégszoba egyik legfontosabb bútorát, a gardróbszekrényt. Hiszen hogyan is boldogulhatnánk nélküle? A ruháknak mindenképp kell hely, nem állhatnak hányódva egy komódban.

A gardróbszekrény lehetőséget ad rá, hogy gyűrődős ruháinkat vállfára helyezve tároljuk az akasztós részben, a számos fiók és polc pedig a hajtogatható daraboknak ad kiváló helyet.

Sőt, tükör vagy tükör nélküli változatban is miénk lehet. Mivel számos gardrób elemes bútorcsalád tagja, szobánkat teljesen is berendezhetjük a gardróbszekrényünk stílusában!

A kérdés csak az, milyen az a stílus!

A gyerekszoba igen mutatós és vidám lehet a szépséges, fa színekben kapható ifjúsági szekrényekkel, melyeknek frontrésze zöldben vagy sárgában is pompázhat. Nemcsak élénkek és vidámak, strapabíróak, fiókos részeikben pedig még akár játékok is elférnek.

Klasszikus, antikolt bútor az imádatunk tárgya? Gardróbszekrényben is kaphatunk ilyet. Gyönyörű színekben lehet a miénk a patinás, elegáns lábakkal és sárgaréz fogantyúkkal készült gardrób, tükrös vagy tükör nélküli változatban.

A modern bútorok szerelmesei pedig különösen nagy választékból szemezgethetnek. Bármilyen hangulatú is most a nappali vagy a hálószoba, egy jól megválasztott gardróbszekrénnyel tökéletes harmóniát teremthetünk!

A külső néha csalós: választhatunk természetes színű, kis helyigényű, mégis számos pakolófelülettel rendelkező szekrényt, mely tolóajtók mögé rejti ruháinkat, de a fémes csillogású szélekkel és lábakkal készült, közepén óriási tükörrel ellátott, sötét gardróbba is hihetetlenül sok dolog befér.

A modern szekrények közül - bár külsejük sokszor rafinált és meglepő -, akad számos, kifejezetten elegáns darab is: a modern megjelenés nem jelenti egyben az elegancia hiányát, de az igazán különleges gardróbra vágyók is megtalálják itt a kedvencüket!

 Kapcsolódó cikkek

Dekorációs és gyermek lámpák

Dekorációs és gyermek lámpák

A gyerekszoba éke.
Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Hálószoba

Hálószoba

Praktikus helykihasználás a hálószobában is. Lehetséges!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!