Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Lámpák falra

Lámpák falra. Álmodjunk mesefigurákkal!

Mi mutatna jobban egy igazi gyerkőcös szobában a mesefigurás lámpánál? Válasszuk ki a színt, a formát és persze a mesehőst, máris megvan az ideális világítás!

A csemeték szobája önmagában is igazi kis mesebirodalom – a kedves, praktikus gyerekbútorok beszerzése mellett ezért jól tesszük, ha a lakberendezési kiegészítőkkel is igyekszünk a mesevilág kialakításához hozzájárulni!

Minden gyermek szereti a meséket, és külön öröm számára, ha olyan tárgyak veszik körül, melyről kedvencei mosolyognak rá! Lehet az akár a fényforrás is...

Ha egy igazán fantáziadús, kisfiús vagy kislányos gyerekszobára vágyunk, szerezzünk örömet csemeténknek mesefigurás lámpával, amely éjszaka őrködik álma felett, nappal pedig biztosítja játékhoz, tanuláshoz a megfelelő világítást.

Válasszuk ki a kedvenc mesehőst – számos népszerű figura költözhet a gyerekszobába a lámpával: a Hercegnők, Csingling, Micimackó és barátai, a Verdák hősei, a Pókember, vagy akár a High School Musical tiniszereplői.

A fali lámpa formáját és színét illetően is vannak persze variációs lehetőségek!

Zöldben, kékben, sárgában és rózsaszínben pompázhatnak, a miénk lehetnek négyszögletes, kerek formában, vízcseppet formázó alsó résszel vagy téglalap alakú változatban is, kinek milyen illik leginkább a szobába.

Ezekkel a mutatós lámpákkal nemcsak a világítást oldjuk meg, hanem egy játékos, színpompás, praktikus és strapabíró díszítőelemet is kapunk a szoba falára. Gyermekünk mellett pedig mindig ott lehet kis kedvence – így az álom is igazán kellemes lesz…!Kapcsolódó cikkek

Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából

Fenyőfát a falra is!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!
Alaprajz

Alaprajz

A legelső lépés a lakás berendezésekor. Kattints és olvasd el, hogyan is kell csinálni!
Konyha

Konyha

Praktikák a konyha berendezéséhez. Kattints és olvasd el!
Fix kanapékról és heverőkről

Fix kanapékról és heverőkről

A szoba elrendezésétől függően...