Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Lámpák falra

Lámpák falra. Álmodjunk mesefigurákkal!

Mi mutatna jobban egy igazi gyerkőcös szobában a mesefigurás lámpánál? Válasszuk ki a színt, a formát és persze a mesehőst, máris megvan az ideális világítás!

A csemeték szobája önmagában is igazi kis mesebirodalom – a kedves, praktikus gyerekbútorok beszerzése mellett ezért jól tesszük, ha a lakberendezési kiegészítőkkel is igyekszünk a mesevilág kialakításához hozzájárulni!

Minden gyermek szereti a meséket, és külön öröm számára, ha olyan tárgyak veszik körül, melyről kedvencei mosolyognak rá! Lehet az akár a fényforrás is...

Ha egy igazán fantáziadús, kisfiús vagy kislányos gyerekszobára vágyunk, szerezzünk örömet csemeténknek mesefigurás lámpával, amely éjszaka őrködik álma felett, nappal pedig biztosítja játékhoz, tanuláshoz a megfelelő világítást.

Válasszuk ki a kedvenc mesehőst – számos népszerű figura költözhet a gyerekszobába a lámpával: a Hercegnők, Csingling, Micimackó és barátai, a Verdák hősei, a Pókember, vagy akár a High School Musical tiniszereplői.

A fali lámpa formáját és színét illetően is vannak persze variációs lehetőségek!

Zöldben, kékben, sárgában és rózsaszínben pompázhatnak, a miénk lehetnek négyszögletes, kerek formában, vízcseppet formázó alsó résszel vagy téglalap alakú változatban is, kinek milyen illik leginkább a szobába.

Ezekkel a mutatós lámpákkal nemcsak a világítást oldjuk meg, hanem egy játékos, színpompás, praktikus és strapabíró díszítőelemet is kapunk a szoba falára. Gyermekünk mellett pedig mindig ott lehet kis kedvence – így az álom is igazán kellemes lesz…!Kapcsolódó cikkek

Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!
Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Hogy alváskor se legyen gond a helykihasználással!
Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez

Terülj terülj asztalkám!
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók

Ha csak egy kevés tárolóhely kell még...