Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Dekorációs és gyermek lámpák

Dekorációs és gyermek lámpák. Amikor a dekoráció még világít is.

Ha olyan lámpára vágyunk, amely nemcsak a világításról, hanem a dekorációról is gondoskodik, nem kell tovább keresnünk…

Nincs olyan nehéz dolgunk, ha olyan lakberendezési kiegészítőt szeretnénk, mellyel biztosítjuk a megfelelő fényforrást, ugyanakkor a lámpa dekoratív dísz is a lakásban, harmonikus egységet alkotva bútorainkkal.

Kezdjük a gyerekszobával: ez a helyiség egyébként is vidám, kedves légköréről ismert – tegyük hát még hangulatosabbá mutatós gyereklámpa felszerelésével!

Ha csemeténk rajong a mesehősökért, ideális lehet számára egy mesefigurás lámpa, akár a plafonról függ, akár az asztalon áll, akár a falon világít. Többféle színben és formában lehet a miénk, igazítsuk a szoba stílusához!

Állatfigurás csillár, hajót vagy helikoptert formázó függő lámpa is kerülhet a gyerekbirodalomba, ezek a fényforrások valódi dekorációként lógnak a plafonról.

Nemcsak a gyerekszoba dísze lehet ugyanakkor az olvadt viaszbuborékos lávalámpa, mely érdekes optikai illúziót kelt. Színes és mutatós dekorlámpa, akárcsak csillámporos változata!

Nem szükséges lecserélni az ABC betűit formázó lámpacsaládot akkor sem, ha gyermekünk kissé idősebb lesz.

A vidám, élénk színekkel készült fényforrás gömb formájú csillárként, de falra szerelhető, sőt függőlegesen vagy vízszintesen helyezhető, „tekergős” változatban is kapható – szép és játékos darab.

Igazi dekorlámpa az álmunk? Egy földre állítható vagy plafonról függő rizslámpa ideális választás! Változatos, visszafogott színekben, vagy fehér alapon keleties mintázattal is a miénk lehet. Műanyag vázával és rizspapír búrájával igazán hangulatos fényforrás, no és persze látvány!

Narancsos színével valódi nyugalmat teremt a sólámpa vagy sómécses. A sókristályok gyógyító erejéről bizonyára hallottunk már – a sólámpa az egyik legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrásnak számít.

A száraz levegő elűzéséről gondoskodik a világításként és díszként is alkalmazható, több színben kapható párásító lámpa, mely nemcsak párologtatja a vizet, hanem közben különleges látvánnyal is szolgál. Akár ezüst, akár fekete fém lábakkal szeretnénk birtokba venni, megoldható. Hogy jól érezzük magunkat…!Kapcsolódó cikkek

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyőt mindenhova a lakásba!
Válasszunk tökéletes fotelt!

Válasszunk tökéletes fotelt!

Kényelmes, pihentető lazítás...
Fürdőszoba

Fürdőszoba

Zuhanytálca vagy fürdőkád? Te melyiket szereted jobban?
Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Kényelem munka és megbeszélés közben is!