Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Alvás kanapén

Alvás kanapén: Helyszűkében - nappali és háló egyben!

Ha kis lakásban élünk, aligha gondolkodhatunk kényelmes, nagy ágyban és kanapéban is. Nincs elegendő hely mindkettőnek. Ezért jó a kanapéágy...

Amennyiben hangulatos, barátságos, kellemes légkörű otthont szeretnénk teremteni, fontos, hogy ügyeljünk rá: ne legyen túlzsúfolva. Különösen az a helyiség ne, melyet vendégek fogadására is használunk. Az igazán ötletes otthonban egy bútort több célra is használhatunk.

Ennek remek példája a kanapéágy. Nem kevés ember küzd a problémával: nincs elég helye ahhoz, hogy az áhított franciaágyat és kanapét is megvegye otthonába - hiszen akkor mozdulni sem lehetne a szobában. Nem véletlenül találták ki a mindennapos alvásra alkalmas kanapét!

Egy mutatós bútordarab, ami kettő az egyben! A kanapéágy 2 személyes, pillanatok alatt kényelmes fekhely varázsolható belőle. A helyiség pedig nappali volt - hálószoba lett!

De milyen egy jó, mindennapos alvásra alkalmas kanapé? Mivel ágyként is funkcionál, fontos, hogy az aljába beférjen az ágyneműnk, amely csak a kinyitáskor kerül elő. Ne foglalja a helyet a szobában még egy szekrény, amelybe a paplannak, párnának is be kell férnie.

Nagyon szépek és praktikusak manapság a lebillenő háttámlás megoldással készült kanapéágyak. Bár vannak, akiket zavarhat, hogy a kényelmes hátradőlést díszpárna biztosítja, a kemény háttámla szükséges ahhoz, hogy a kanapé ágyként is tökéletes legyen. A  modern vonalvezetésű kanapéágy külön előnye, hogy könnyen nyitható és csukható.

Hátfájósoknak külön ajánlott a gerincvédő zónás illetve relax zónás kanapé. Mivel ágyként mindennap használjuk ezt a bútort, jobb, ha nem textilbőr szövettel kérjük a kanapéágyat - könnyen csúszkál rajta az ágynemű.

A szövet legyen télen-nyáron kényelmes, ne melegítsen, de ne is fázzunk rajta! Ugye nem akarjuk állandóan külön takaróval díszíteni a kanapét, mert melegebbre vágyunk?

A mindennapos alvásra alkalmas kanapék nemcsak karfával vagy karfa nélkül, többféle színben és más-más szövettel is kérhetők. Senkit se tartson vissza, ha a modern vonalvezetésű bútor konzervatívabb szövettel tetszene, vagy éppen fordítva. Minden variáció megoldható!Kapcsolódó cikkek

Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról

Kis helyen elférő praktikus bútordarab. Mi az?
Padlóburkolat

Padlóburkolat

Jellemzők egy helyen, hogy könnyebben válassz!
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!