Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Alvás kanapén

Alvás kanapén: Helyszűkében - nappali és háló egyben!

Ha kis lakásban élünk, aligha gondolkodhatunk kényelmes, nagy ágyban és kanapéban is. Nincs elegendő hely mindkettőnek. Ezért jó a kanapéágy...

Amennyiben hangulatos, barátságos, kellemes légkörű otthont szeretnénk teremteni, fontos, hogy ügyeljünk rá: ne legyen túlzsúfolva. Különösen az a helyiség ne, melyet vendégek fogadására is használunk. Az igazán ötletes otthonban egy bútort több célra is használhatunk.

Ennek remek példája a kanapéágy. Nem kevés ember küzd a problémával: nincs elég helye ahhoz, hogy az áhított franciaágyat és kanapét is megvegye otthonába - hiszen akkor mozdulni sem lehetne a szobában. Nem véletlenül találták ki a mindennapos alvásra alkalmas kanapét!

Egy mutatós bútordarab, ami kettő az egyben! A kanapéágy 2 személyes, pillanatok alatt kényelmes fekhely varázsolható belőle. A helyiség pedig nappali volt - hálószoba lett!

De milyen egy jó, mindennapos alvásra alkalmas kanapé? Mivel ágyként is funkcionál, fontos, hogy az aljába beférjen az ágyneműnk, amely csak a kinyitáskor kerül elő. Ne foglalja a helyet a szobában még egy szekrény, amelybe a paplannak, párnának is be kell férnie.

Nagyon szépek és praktikusak manapság a lebillenő háttámlás megoldással készült kanapéágyak. Bár vannak, akiket zavarhat, hogy a kényelmes hátradőlést díszpárna biztosítja, a kemény háttámla szükséges ahhoz, hogy a kanapé ágyként is tökéletes legyen. A  modern vonalvezetésű kanapéágy külön előnye, hogy könnyen nyitható és csukható.

Hátfájósoknak külön ajánlott a gerincvédő zónás illetve relax zónás kanapé. Mivel ágyként mindennap használjuk ezt a bútort, jobb, ha nem textilbőr szövettel kérjük a kanapéágyat - könnyen csúszkál rajta az ágynemű.

A szövet legyen télen-nyáron kényelmes, ne melegítsen, de ne is fázzunk rajta! Ugye nem akarjuk állandóan külön takaróval díszíteni a kanapét, mert melegebbre vágyunk?

A mindennapos alvásra alkalmas kanapék nemcsak karfával vagy karfa nélkül, többféle színben és más-más szövettel is kérhetők. Senkit se tartson vissza, ha a modern vonalvezetésű bútor konzervatívabb szövettel tetszene, vagy éppen fordítva. Minden variáció megoldható!Kapcsolódó cikkek

Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük. Hogyan rendezzük be praktikusan?
Fix kanapékról és heverőkről

Fix kanapékról és heverőkről

A szoba elrendezésétől függően...
Gardróbszekrény tudnivalók

Gardróbszekrény tudnivalók

Stílusban és színben nagy a választék. Csak minden férjen el benne!
Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából

Fenyőfát a falra is!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!