Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Bútorzat konyhába

Bútorzat konyhába: Találd meg az álomkonyhád!

A helyiség, melybe biztosan minden nap belépünk, a konyha – már a kávé elkészítéséhez is nélkülözhetetlen egy jó konyhabútor, hát még minden máshoz!

Egy konyha meglehetősen csonka megfelelő bútor nélkül. Még ha nem is sütünk, főzünk naponta, bárminek, ami étkezéssel kapcsolatos, helyet ad a konyhabútor.

Az ételt elkészíteni és megmelegíteni, az edényeket, evőeszközöket tárolni és elmosogatni itt tudjuk, sőt a kávé, tea elkészítéséhez szükséges dolgokat is a szekrényen találjuk meg.

Üveges része mögött jól mutatnak csinos poharaink. Fontos a szépsége - öröm legyen dolgozni rajta -, de praktikussága is: olyan konyhaszekrény kell, melyet a legjobban ki tudunk használni, és minden kéznél van benne!

Mielőtt vásárolunk, tisztázzuk, mekkora helyet tudunk szánni neki. Elemes bútort érdemes venni például, ha nem tudjuk egymás mellé pakolni az egész szekrénysort, mert közbejön egy sarok.

Az elemes konyhabútorok és a garnitúrák is gyönyörűek, a klasszikus, a modern és a letisztult formavilág kedvelői is megtalálják köztük az igazit!

Fontos, hogy a konyha színvilágához igazodjon, ám a széles választék kizárja, hogy valamelyikbe ne szeressünk bele!

Ha konyhánkban a sötétebb színek uralkodnak, a wenge-zebrano, a klasszikus, patinázott dió színű konyhabútor ideális választás.

Ha világosabb bútor kell, számos népszerű árnyalatból választhatunk: éger-, juhar-, calvados-, fehér, beige-magyar szilva, antik tölgy, világos dió színben szinte valamennyi modell kérhető. Az sem probléma, ha alacsonyabb a konyha belmagassága.

Nekünk csak azt kell eldöntenünk, mik az igényeink: legyen-e a szekrénynek lába, elég-e egy üveges vitrin, szeretnénk-e nyitott - úgymond többet mutató - polcokat, vagy a zárt szekrényeket kedveljük? Milyen mosogatószekrényt szeretnénk és mekkora munkalap kell, hogy kényelmesen dolgozhassunk? Adjon-e helyet mosogatógépnek is a szekrény?

Mindenféle variációra van lehetőség, az alsó és a felső szekrényeket, valamint a mosogatós elemet egyes konyhabútorok esetében kérhetjük több méretben is. Elemenként is a miénk lehetnek és a munkalap is választható. Hajrá!



Kapcsolódó cikkek

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Milyen összeállításban szeretnéd?
Lámpák asztalra

Lámpák asztalra

Rengeteg forma, stílus, szín. Csak győzz választani!
Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!
Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról

Kis helyen elférő praktikus bútordarab. Mi az?
Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából

Fenyőfát a falra is!