Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Egy kis plusz - bárszék, ülőke és kisszék

Egy kis plusz - bárszék, ülőke és kisszék: Ha csak egy kicsit ülnél le…

Akár üzletünkbe, akár otthonunkba keresünk mutatós kisszéket vagy bárszéket, nem kell tovább keresnünk! Számos változatból választhatunk, ha csak „egy kicsi kell”…

Bizonyára kerültünk már otthon olyan helyzetbe, hogy nem akadt elég ülőhely, amikor több vendégünk érkezett a vártnál.

Ezekre az esetekre tökéletesek az összecsukható, fémvázas kisszékek, melyeket bármikor előkaphatunk, de ha nincs rájuk szükség, bárhol rejtve elférnek - egymás mellett akár több is. PVC ülőfelületükkel és barátságos színeikkel hívogatóak és rendkívül praktikusak.

Egy hokedli vagy ülőke szintén jó szolgálatot tesz akár a szoba, akár a konyha részeként – bármikor az asztal mellé húzhatjuk ezeket a mutatós színekben kapható székeket. A helytakarékos, fémvázas kisszékeken pedig bármikor gyorsan megreggelizhetünk!

Ha már kissé komolyabb székre vágyunk, vagy kifejezetten gázliftes bárszékre van szükségünk, a választék igazán csábító!

Egészen egyszerű, krómozott acél lábú bárszék kell? Műbőr bevonattal, de rétegelt lemezes ülőfelülettel is beszerezhetjük, változatos külsejű lábtartóval.

Ha fontos a háttámla, olyan bárszéket vagy bárfotelt válasszunk, amely kényelmes támasztást ad – egyes székekhez és bárfotelekhez kis bárasztal is kérhető - máris kész a kávézás helyszíne, modern lakásokba ideális.

A modern bárszékek sora szinte végeláthatatlan. Ránézésre is feldobják az embert!  Élénk, divatos színekben lehetnek otthonunk vagy bárunk tartozékai.

Akár mutatós textilbőr ülőfelülettel, párnázottan, akár csillogó, lakkozott krómacélból készül, amelybe csak bele kell huppannunk a hátsó felünkkel, igazi élmény rajtuk ülni.

A széles választéknak köszönhetően könnyen találunk megfelelőt a helyiség hangulatához!

Ha azonban a konyhába igazi ebédlőszékre emlékeztető, kényelmes bárszék szükségeltetik, szavazzunk a gyönyörű, fehér-, wenge vagy calvados színekben kapható, textilbevonatú, tömörfa lábakkal készült bárszékekre!

Órákig eleszegethetünk- és elcseveghetünk rajtuk ülve – nehéz róluk lemondani!Kapcsolódó cikkek

Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez

Terülj terülj asztalkám!
Matracok kókuszból és latexből

Matracok kókuszból és latexből

A kényelem mindenek előtt!
Íróasztalok fenyőből

Íróasztalok fenyőből

Fenyő minden mennyiségben, a dolgozószobába és irodába is!