Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Hab matrac információk

Hab matrac információk: Az ágyban ne habozzunk – hideghabozzunk!

Fontos figyelembe vennünk, milyen alváspozíciót veszünk fel leginkább. Ha eszerint választunk habmatracot, jobban járunk – és alszunk!

A pihentető alváshoz nem elég, ha tökéletes a hálószoba nyugalma. Olyan ágyra és matracra van szükségünk, mely gondoskodik róla, hogy alvásunk egészséges legyen: ne fájjon a hát, a derék, az ágybetét a gerincet megfelelően támassza alá és szellőzzön is!

Ma már attól függően is választhatunk matracot, hogy milyen pozícióban szeretünk aludni – így van ez a hideghab matraccal is, melyet különböző térfogat sűrűségű habok használatával készítenek eltérő keménységűre.

A sokat forgolódó ember, aki megmondani sem tudja igazán, melyik pozícióban alszik legtöbbet, legokosabb, ha félkemény hideghab ágybetétre szavaz. Minden pozícióban kiválóan támasztja alá a gerincet egy átlagos testsúlyú ember esetében.

A matrac remekül szellőzik és többféle - alap-, illetve speciális hideg- vagy melegtartó – szövettel kérhető. A félkemény habmatrac másik változattal is rendelkezik, melyet 100 kilós testsúlyig bárki használhat mindennapos alvásra.

Választható hozzá kétféle huzat: az egyik szőtt, steppelt felső rétegű és jól vezeti a nedvességet, a másik frottír, puha tapintású, szintén jó nedvességvezető, mosható és bőrbarát.

Lágy hideghab matracot válasszon azonban az, aki oldalt fekszik a legtöbbet – ez a típus a már említett kétféle huzattal készül. Akárcsak a háton alvók számára ideális, kemény habmatrac, mely az átszellőzésről is megfelelően gondoskodik.

Nem kell aggódnunk, ha az átlagos matracméret nem megfelelő számunkra, bármilyen méretben kérhetjük. Ne feledjük, a hideghabbal egy ágyban nem is olyan rossz, sőt…Kapcsolódó cikkek

Megbántad, hogy megvetted?

Megbántad, hogy megvetted?

Mindenkivel előfordult már, de hogy többször ne történjen meg, olvasd el az alábbi cikket!
Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!
Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!
Komódok fenyőből

Komódok fenyőből

Természetesség a hálóban!