Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Hab matrac információk

Hab matrac információk: Az ágyban ne habozzunk – hideghabozzunk!

Fontos figyelembe vennünk, milyen alváspozíciót veszünk fel leginkább. Ha eszerint választunk habmatracot, jobban járunk – és alszunk!

A pihentető alváshoz nem elég, ha tökéletes a hálószoba nyugalma. Olyan ágyra és matracra van szükségünk, mely gondoskodik róla, hogy alvásunk egészséges legyen: ne fájjon a hát, a derék, az ágybetét a gerincet megfelelően támassza alá és szellőzzön is!

Ma már attól függően is választhatunk matracot, hogy milyen pozícióban szeretünk aludni – így van ez a hideghab matraccal is, melyet különböző térfogat sűrűségű habok használatával készítenek eltérő keménységűre.

A sokat forgolódó ember, aki megmondani sem tudja igazán, melyik pozícióban alszik legtöbbet, legokosabb, ha félkemény hideghab ágybetétre szavaz. Minden pozícióban kiválóan támasztja alá a gerincet egy átlagos testsúlyú ember esetében.

A matrac remekül szellőzik és többféle - alap-, illetve speciális hideg- vagy melegtartó – szövettel kérhető. A félkemény habmatrac másik változattal is rendelkezik, melyet 100 kilós testsúlyig bárki használhat mindennapos alvásra.

Választható hozzá kétféle huzat: az egyik szőtt, steppelt felső rétegű és jól vezeti a nedvességet, a másik frottír, puha tapintású, szintén jó nedvességvezető, mosható és bőrbarát.

Lágy hideghab matracot válasszon azonban az, aki oldalt fekszik a legtöbbet – ez a típus a már említett kétféle huzattal készül. Akárcsak a háton alvók számára ideális, kemény habmatrac, mely az átszellőzésről is megfelelően gondoskodik.

Nem kell aggódnunk, ha az átlagos matracméret nem megfelelő számunkra, bármilyen méretben kérhetjük. Ne feledjük, a hideghabbal egy ágyban nem is olyan rossz, sőt…Kapcsolódó cikkek

Ágyrácsot a keretbe!

Ágyrácsot a keretbe!

Bizony az ágyrácsból sem mindegy, hogy milyet veszünk!
Ágykeretek tömör fenyőből

Ágykeretek tömör fenyőből

Fenyőt a hálóba is!
Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Kanapé irodába

Kanapé irodába

Praktikus bútordarab, akár az irodába is!