Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák: Világítást és díszt a szobába – egyben!

Bizony, együtt is megoldható a kettő, csak megfelelő lámpa kell hozzá! A gyerekbirodalomba, de a nappaliba, hálóba is elkél egy hangulatos csillár, ami díszítőelem is egyben!

A mennyezeti lámpa ugyanúgy fontos darabja a helyiségnek, mint bármi más. Egy mutatós kiegészítővel együtt alkot harmonikus egészet a szoba!

Ha valami igazán játékosra és vidámra vágyunk, ne keressünk tovább: a gyerekbirodalomban nemcsak a világítást adhatja a csillár – a méhecskét vagy helikoptert formázó lámpa egyike lehet a sok-sok kedvenc játéknak, azzal a különbséggel, hogy a plafonról lógva mindig „őrzi” a szoba kis lakóját!

Ha szemünk fénye szereti a Disney-figurákat, a hangulatos, kedves gyerekbútorok közül nem hiányozhat a mesefigurás lámpa. Hófehérke vagy Micimackó a papírlámpán örömmel „pózol” nap mint nap a szoba közepén, a csemete legnagyobb örömére!

A már iskolába igyekvőknek különösen tetszhet az ABC betűivel ellátott, színes, vidám gömb csillár – a betűs lámpa azonban más formában is adhat világítást, falra szerelve függőlegesen vagy vízszintesen is mutatós, de mennyezeti spotlámpaként is kiváló! Sőt, tiniszobába is remek kiegészítő, nem kell a gyerekkort követően lecserélni...

Olyan lámpa a vágyunk, amely nemcsak világítást biztosít, de a szoba dísze is? A rizslámpát nekünk találták ki. Igazi hangulatteremtő rizspapírból és lágy műanyagból, légies és könnyed, mégis nagyon mutatós!

A keleties hangulatot kedvelőknek különösen nagy kedvence lehet, hiszen a dizájnos minták, sötétebb vagy halványabb változatban, mindig magukkal ragadóak, ráadásul kiválóan illeszkednek egy keleties stílusban berendezett helyiségbe. Indulhat a lámpavadászat!Kapcsolódó cikkek

Lámpák asztalra

Lámpák asztalra

Rengeteg forma, stílus, szín. Csak győzz választani!
Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!
Dekorációs és gyermek lámpák

Dekorációs és gyermek lámpák

A gyerekszoba éke.
Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Kicsi a lakásod? Nagyobbítsd meg!

Apró trükkök, melyektől tágasabb lesz a lakásod. Kattints és olvasd el!