Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók: A masszázst a bútor is megoldhatja...

Furcsán hangzik, de igaz: a manapság oly szükséges relaxálás és masszázs otthonunkban is lehetséges, csak egy megfelelő fotel kell hozzá…

Nem kevés embernek van szüksége nap mint nap arra, hogy munka után megnyugodjon, lazítson, és derűsebben folytassa napját – mivel a hátunk, vállunk, lábaink nehezen bírják a mindennapos gyűrődést, ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat, fontos lenne mozognunk és gyakori masszázst igénybe vennünk. No, de mi a helyzet, ha erre nincs mód?

Saját otthonunkban is kaphatunk segítséget, ha olyan fotelt vásárolunk, ami a relaxálást, vagy éppen a masszázst is biztosítja.

A nappali része lehet a nagyon is mutatós masszázsfotel, mely kétféle színben áll rendelkezésünkre és a modern, de otthonos, fiatalos berendezéshez különösen jól illik.

Lábtartós, ezért nemcsak hátunkat, nyakunkat masszírozza át, hanem a vádlit és a combot is, ráadásul derékmelegítést nyújt.

Azok számára, akik szeretik a konzervatívabb bútordarabokat és a klasszikus stílus kedvelői, egy méretes, öblös, gyönyörű bőr vagy textilbőr fotel remek választás, mely lábtartós, dupla rugós, háttámlája billenthető vagy mechanikusan hátra hajtható.

Tökéletes a pihenéshez! A konzervatívabb bútorok kedvelőinek ajánlott a hintaszék is!

Könnyed, fa bútorokhoz ideális választás egy nyírfavázas, fiatalos, színes vagy fehér színű relaxfotel, mely szintén kiváló társ a pihenésben. Könnyen felkapható és másik helyiségbe vihető. Lábtartós változatban még előnyösebb!

Helyigényesebb ugyanakkor a falábas, szivacsos relax ágy – változatos színekben kapható és nagyon modern, ezért ha van hozzá tér, érdemes rá voksolnunk!

Ha megtaláljuk az igazit, már attól jobban leszünk, ha napközben rá gondolunk: milyen jó is lesz este, otthon ellazulni benne…!Kapcsolódó cikkek

Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé?

Fő, hogy passzoljon a többi bútorhoz.
Hab matrac információk

Hab matrac információk

Mintha egy felhőn aludnál!
Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!