Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Elemes gyerekszoba bútor tudnivalók

Elemes gyerekszoba bútor tudnivalók: Stílusos szobát a gyermeknek!

Egy otthon legyen harmonikus megjelenésű – ebben a gyerekszobának is szerepe van. Miért ne lehetne ebben a helyiségben is minden kiváló összhangban?

Vannak, akik a fenyő bútorokra esküsznek, és minden bútor fenyőből lesz, ami a szobájukba kerül. Ez valóban kellemes összhangot tud teremteni – de ugyanezt más típusú bútorokkal is megtehetjük.

Hogyan lehetne a gyerekbirodalom igazán stílusos, egyforma, mégis itt-ott valami kis plusszal feldobott? Az elemes gyerekszoba bútor segít ebben.

Egy-egy elemes bútorcsaládban ugyanis – legyen akár egyszerű megjelenésű vagy modern stílusú – megtalálunk valamennyi bútort, amelyre csak szükség lehet.

Ugyanúgy néz ki az ágy és a gardrób, a szekrény, a komód, a könyvespolc, az íróasztal és a fali polc is, az egészet ízlésünkhöz igazíthatjuk!

Természetesen a legtöbb szobaberendezés tartalmaz kisszekrényt, éjjeliszekrényt is, de ha például csak emeletes ágyas- és jól kihasználható szekrénysorral ellátott változatot szeretnénk, azt is megtaláljuk!

Gyerekszoba esetében különösen vidám, mutatós, üde megjelenésű elemes bútorok vannak, melyek kellemes hangulatot varázsolnak a helyiségbe. Egy ízléses alapszín – például a juhar – könnyen variálható a zölddel, kékkel, narancssárgával, sőt a fehérrel és a sárgával is.

Kisgyermekeknek és kamaszoknak ideális elemes bútorokkal is találkozunk, sőt választhatunk olyat is, amelyik megjelenése miatt jó lesz hosszú éveken át, sőt, fiúk és lányok szobájába egyaránt passzol. Csak rajtunk áll a választás - lássunk hozzá!Kapcsolódó cikkek

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Az ülőgarnitúra jellemzői és tipikus hibái

Fontos tudnod erről is, mielőtt vásárolsz!
Kanapé irodába

Kanapé irodába

Praktikus bútordarab, akár az irodába is!
Székek étkezéshez

Székek étkezéshez

Rengeteg stílus és forma. Kattints és olvass róluk!
Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!
Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Ha emeletes ágy vagy galériaágy kell...

Helytakarékosság a gyerekszobában is!