Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz! A kisszekrény, ami nem hiányozhat!

Hová is tennénk mindazokat a dolgokat, amelyekre az ágy mellett szükségünk van, ha nem lenne éjjeliszekrényünk…?

Íme egy kihagyhatatlan, mutatós kisbútor, amely nélkül nehezebben boldogulnánk a hálószobában és a gyerekszobában is! Az emberek nagy része szívesen veti bele magát lefekvés előtt az olvasásba – ha nem lenne éjjeliszekrényünk, hová pakolhatnánk le a kiszemelt könyveket, újságokat? Talán csak nem hagynánk hányódni őket a padlón?

Egy éjjeliszekrény rendkívül egyszerű és praktikus megoldás arra, hogy aminek érdemes kéznél lennie, az mindig ott lehessen. Nem foglal sok helyet, kedves kis darab, ellenben rakhatunk dolgokat a tetejére, pakolhatunk egy vagy két fiókjába – sőt, ha van polca, akkor még arra is!

Hálószobába szinte „kötelező” kisbútor, de jól jön a gyerekszobában, vendégszobában is, sőt a nappaliban sem elhanyagolható a szerepe az ülőgarnitúra vagy a kanapé szomszédságában - kiváló a hangulatlámpa tárolására is!

Mi döntjük el nemcsak a stílust és az árnyalatot – melynek legalább az ágyhoz illeszkednie kell -, hanem azt is, milyen legyen a kisszekrény kialakítása.

Az egyszerű és mutatós éjjeliszekrényektől kezdve a klasszikus modelleken át a modern vagy minimalistáig valamennyi stílusban találunk olyanokat, amelyek polccal és két fiókkal is gondoskodnak a bőséges tárolóhelyről, noha valóban egy kisméretű bútorról van szó.

De nem gond, ha csupán egy kis polc-szerű kiegészítőre vágyunk, amelyre ideiglenesen letehetünk egy éppen olvasott magazint – ilyen modellt is találunk…

Tömör fa kis tárolószekrény a vágyunk? Akár egyszerű külsejűt, akár hagyományosat vagy modernet keresünk, van belőlük választék, de a bútorlapos modellekből is akad bőven, mint ahogyan lehet akár kovácsoltvassal kombinált éjjeliszekrényünk is. Vessük bele magunkat a válogatásba!Kapcsolódó cikkek

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Szeretnél igazán kényelmesen aludni?

Ez nem lehet kérdés! Kattints és olvasd el, hogyan is lehetséges ez!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

A kényelmes alváshoz nem mindegy mire hajtjuk álomra a fejünket!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Alap szabályok bútorvásárláskor. Kattints és olvasd el!