Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz! A kisszekrény, ami nem hiányozhat!

Hová is tennénk mindazokat a dolgokat, amelyekre az ágy mellett szükségünk van, ha nem lenne éjjeliszekrényünk…?

Íme egy kihagyhatatlan, mutatós kisbútor, amely nélkül nehezebben boldogulnánk a hálószobában és a gyerekszobában is! Az emberek nagy része szívesen veti bele magát lefekvés előtt az olvasásba – ha nem lenne éjjeliszekrényünk, hová pakolhatnánk le a kiszemelt könyveket, újságokat? Talán csak nem hagynánk hányódni őket a padlón?

Egy éjjeliszekrény rendkívül egyszerű és praktikus megoldás arra, hogy aminek érdemes kéznél lennie, az mindig ott lehessen. Nem foglal sok helyet, kedves kis darab, ellenben rakhatunk dolgokat a tetejére, pakolhatunk egy vagy két fiókjába – sőt, ha van polca, akkor még arra is!

Hálószobába szinte „kötelező” kisbútor, de jól jön a gyerekszobában, vendégszobában is, sőt a nappaliban sem elhanyagolható a szerepe az ülőgarnitúra vagy a kanapé szomszédságában - kiváló a hangulatlámpa tárolására is!

Mi döntjük el nemcsak a stílust és az árnyalatot – melynek legalább az ágyhoz illeszkednie kell -, hanem azt is, milyen legyen a kisszekrény kialakítása.

Az egyszerű és mutatós éjjeliszekrényektől kezdve a klasszikus modelleken át a modern vagy minimalistáig valamennyi stílusban találunk olyanokat, amelyek polccal és két fiókkal is gondoskodnak a bőséges tárolóhelyről, noha valóban egy kisméretű bútorról van szó.

De nem gond, ha csupán egy kis polc-szerű kiegészítőre vágyunk, amelyre ideiglenesen letehetünk egy éppen olvasott magazint – ilyen modellt is találunk…

Tömör fa kis tárolószekrény a vágyunk? Akár egyszerű külsejűt, akár hagyományosat vagy modernet keresünk, van belőlük választék, de a bútorlapos modellekből is akad bőven, mint ahogyan lehet akár kovácsoltvassal kombinált éjjeliszekrényünk is. Vessük bele magunkat a válogatásba!Kapcsolódó cikkek

Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Kisszekrény és komód tudnivalók

Kisszekrény és komód tudnivalók

Ha csak egy kevés tárolóhely kell még...
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!
Ülőgarnitúrák bőrből

Ülőgarnitúrák bőrből

Örök klasszikus: a bőr!