Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Variációk könyvespolcra

Variációk könyvespolcra: Kiváló hely a könyveknek és minden egyébnek!

Ugye, milyen izgalmas is eldönteni, mi hová kerüljön, amikor végre megvan az áhított könyvespolc! Számos variációban szolgálhat minket, sőt, térelválasztónak is kiváló.

Hogyan is mutatna a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba, sőt a dolgozószoba könyvespolcok nélkül? Bár manapság a kötetek mellett számos apróságot, dísztárgyat, mécsestartót helyezünk rájuk, egyedülálló szerepet játszanak a bútoraink sorában. Ezek azok a bútorok, amelyek „nyitott könyvek” a hozzánk látogatók számára.

Praktikusak kell hogy legyenek, de egyben szépek is – az ilyen darabokból persze nincs hiány, akármilyen variációban használjuk őket.

A gyerekszoba hangulatát valósággal feldobják az élénk, zöld, kék vagy narancs színű frontrészekkel készült, fa színű könyvespolcok, melyek egyszerűségük ellenére rendkívül mutatósak és vidámak.

Az egyszerű megjelenésű könyvespolcok, melyek többsége több méretben beszerezhető és változatosan egymás mellé vagy fölé rakosgatható, igen közkedveltek és színeik miatt is népszerűek.

Bükk-, tölgy-, olasz dió-, noce tango árnyalatokban kaphatók, szélesebb, lábas verziójuk pedig biofenyő- és cseresznyeszínben is.

Könnyen mozgathatóak, variálhatóak – ugyanez igaz persze a modernebb változatokra is, melyek mindig rejtenek valami kis pluszt. Van rajtuk ívelt láb, egy kis design, fényes csillogású króm fogantyú, de a bútor ettől még visszafogott marad.

A falipolccal egybekötött, olasz dió színű, de fényes, fehér vagy fekete ajtófrontokkal ellátott modern könyvespolc is elragadó, jól kihasználható.

Komolyabb darab a hagyományos elegancia hívei számára a gömbölyded lábakon álló, magas polc, mely számos gyönyörű színben kérhető, vagy a sötét árnyalatokban kapható, matt alumínium fogantyúkkal díszített társa.

Aki ellenben egy modern, mégis elegáns darabra vágyik, tökéletes lesz számára a színében eleganciát sugárzó, formájában viszont igen modern, nagyméretű, térelválasztónak is alkalmas könyvespolc.

Az alacsony kis könyvespolcra vágyók a skandináv típusúval járnak legjobban. Aki pedig a patinás bútorok szerelmese, voksoljon a klasszikus, antikolt könyvespolcra, sárgaréz fogantyúkkal, vagy a pácolt- illetve antikolt tömör nyírfa változatra! Ne feledjük, hogy a polcok elemes bútorcsalád tagjai, ezért akár egész szobánkat berendezhetjük a stílusukban!Kapcsolódó cikkek

Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!
Alaprajz

Alaprajz

A legelső lépés a lakás berendezésekor. Kattints és olvasd el, hogyan is kell csinálni!