Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Álló lámpa tudnivalók

Álló lámpa tudnivalók: Ha már csak egy kis derengés hiányzik…

Nem mindig vágyunk arra, hogy teljes világításban üldögéljünk a szobában – ha inkább egy kis derengést szeretnénk, szerezzünk be egy mutatós hangulatlámpát!

Amikor az ember estefelé hazaérkezik, és pihenni, lazítani szeretne, sokszor nem vágyik erős fényre a lakásban – a szobában legalábbis biztosan nem, ahol éppen relaxál.

A kellemes derengés megteremtésére, amely mellett azért lehet beszélgetni, borozgatni, tökéletesen alkalmas egy szép hangulatlámpa. Ha pedig nemcsak fényforrásként használnánk, hanem dekorációként is, az álló lámpa a legmutatósabb választás!

De milyen is legyen? Egy modernebb otthonban kiválóan mutathat a bárhová lerakható, hosszúkás lávalámpa, melyet a benne levő, olvadt viaszbuborékok véletlenszerű áramlása tesz igazán érdekessé és különlegessé.

Különféle színváltozatokban kapható, ezért kiválóan igazodhat a szobaberendezés színéhez.

Az ülőgarnitúra mellett nagyon hangulatos és dekoratív díszítőelem lehet a sárga, narancs vagy zöld színben pompázó, álló, középen kikerekedő rizslámpa. Különösen a keleties hangulatot kedvelőknek lehet a kedvence!

Ha azt szeretnénk, hogy az álló lámpa ne csak a fényről és a hangulatról gondoskodjon, hanem egészségünkhöz is hozzájáruljon, párásítsuk vele a levegőt! Nem kevés otthonban van erre szükség a száraz levegő „elűzésére”.

A párásító álló lámpa szintén többféle hangulatos színben – narancsban, zöldben és fehérben – lehet a miénk, elegáns lábakkal, melyek akár csavart fekete fémből is lehetnek, ha bútorainkhoz ez a változat jobban passzol. A párásító lámpa lassan párologtatja a benne levő vizet, közben pedig érdekes optikai illúziót kelt. Tökéletes választás mindegyik, ha csak egy kis derengés hiányzik!Kapcsolódó cikkek

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

A kiegészítők is fontosak!
Rugós matrac tudnivalók

Rugós matrac tudnivalók

Bonell- vagy táskarugós? Neked melyik jön be?
Ágykeretek modern stílusban

Ágykeretek modern stílusban

Modern stílust a hálószobába is!
Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Alap szabályok bútorvásárláskor. Kattints és olvasd el!