Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Álló lámpa tudnivalók

Álló lámpa tudnivalók: Ha már csak egy kis derengés hiányzik…

Nem mindig vágyunk arra, hogy teljes világításban üldögéljünk a szobában – ha inkább egy kis derengést szeretnénk, szerezzünk be egy mutatós hangulatlámpát!

Amikor az ember estefelé hazaérkezik, és pihenni, lazítani szeretne, sokszor nem vágyik erős fényre a lakásban – a szobában legalábbis biztosan nem, ahol éppen relaxál.

A kellemes derengés megteremtésére, amely mellett azért lehet beszélgetni, borozgatni, tökéletesen alkalmas egy szép hangulatlámpa. Ha pedig nemcsak fényforrásként használnánk, hanem dekorációként is, az álló lámpa a legmutatósabb választás!

De milyen is legyen? Egy modernebb otthonban kiválóan mutathat a bárhová lerakható, hosszúkás lávalámpa, melyet a benne levő, olvadt viaszbuborékok véletlenszerű áramlása tesz igazán érdekessé és különlegessé.

Különféle színváltozatokban kapható, ezért kiválóan igazodhat a szobaberendezés színéhez.

Az ülőgarnitúra mellett nagyon hangulatos és dekoratív díszítőelem lehet a sárga, narancs vagy zöld színben pompázó, álló, középen kikerekedő rizslámpa. Különösen a keleties hangulatot kedvelőknek lehet a kedvence!

Ha azt szeretnénk, hogy az álló lámpa ne csak a fényről és a hangulatról gondoskodjon, hanem egészségünkhöz is hozzájáruljon, párásítsuk vele a levegőt! Nem kevés otthonban van erre szükség a száraz levegő „elűzésére”.

A párásító álló lámpa szintén többféle hangulatos színben – narancsban, zöldben és fehérben – lehet a miénk, elegáns lábakkal, melyek akár csavart fekete fémből is lehetnek, ha bútorainkhoz ez a változat jobban passzol. A párásító lámpa lassan párologtatja a benne levő vizet, közben pedig érdekes optikai illúziót kelt. Tökéletes választás mindegyik, ha csak egy kis derengés hiányzik!Kapcsolódó cikkek

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Kellemetlenségek bútorvásárlás után?

Alap szabályok bútorvásárláskor. Kattints és olvasd el!
Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!
Ágykeretek lurkóknak

Ágykeretek lurkóknak

Mesébe illő ágyak a nagyobbacskáknak!