Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Elemes bútor információk

Elemes bútor információk: Elemes, de nem merül le, sőt…!

Ha igazán jó választás kell, az elemes bútorokkal nem nyúlhatunk mellé. Úgy variáljuk őket, ahogy akarjuk, ráadásul mindig jöhet hozzájuk még egy.

Bármennyire is tetszenek a bútoraink, évek múltán talán szívesen frissítenénk fel a szobát, rendeznénk át egy kicsit! Nos, ezt könnyedén megoldhatjuk, ha elemes bútort vásárolunk.

Az elemek önmagukban is tökéletesen mutatnak, de együtt adják igazán a helyiség, sőt akár egész otthonunk egységes arculatát! Ha a harmónia fontos, célszerű egyforma stílusú bútorokkal berendeznünk lakásunkat, a színek pedig akár helyiségről helyiségre változhatnak…

Az elemes bútorok óriási előnye könnyű mozgathatóságuk, valamint, hogy ugyanolyan kiválóan használhatóak és variálhatóak nappaliba, étkezőbe, mint ahogyan tökéletesen jól jár velük a hálószoba, fürdőszoba, sőt az előszoba is.

Akár a hagyományos, klasszikus bútorok közt érezzük jól magunkat, akár a modern, vagy a minimál stílus a kedvencünk, bármelyik szolgál bőséges választékkal a szekrénysort, a dohányzóasztalt, ágyat, könyvespolcot, vitrint, komódot, asztalt, íróasztalt és a kisbútorokat illetően.

Hiszen úgy a leginkább mutatós, ha a szekrénysor külsejét tekintve kezet foghat a komóddal és a dohányzóasztallal, a franciaágy a gardróbbal, a tárolószekrény az étkezőgarnitúrával, és a gyerekszoba elemes bútorai is egyforma megjelenésükkel uralják a szobát, még ha a nagy játéktér miatt távolabb is állnak egymástól.

Sokkal kellemesebb lehet a hangulat, ha az iroda berendezését is egységessé tesszük elemes bútorokkal. Legyen ugyanannak a bútorcsaládnak a tagja a könyvespolc, a szekrények, sőt akár a számítógépasztal is, melyekhez már csak – ha szükséges – hozzájuk illő kanapét érdemes beszerezni.

Ha van elég helyünk, érdemes a fürdőszoba berendezését is megoldani elemes bútorokkal – nagyon szépen mutat a komód, a tükrös fali szekrény és a magasabb szekrény a mosdó mellett egyforma stílusban, az elemeket pedig tetszés szerint rakosgathatjuk. Kellemes tervezgetést!Kapcsolódó cikkek

Matracok kókuszból és latexből

Matracok kókuszból és latexből

A kényelem mindenek előtt!
Nappali

Nappali

Ahol a legtöbb időt töltjük. Hogyan rendezzük be praktikusan?
Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Éjjeliszekrényt az ágyhoz!

Hogy alváskor se legyen gond a helykihasználással!
Hab matrac információk

Hab matrac információk

Mintha egy felhőn aludnál!
Franciaágyak ágytakaróval

Franciaágyak ágytakaróval

Megoldás a rohanós hétköznapokra!