Fejléc scriptblokk

Elemes bútor információk

Elemes bútor információk: Elemes, de nem merül le, sőt…!

Ha igazán jó választás kell, az elemes bútorokkal nem nyúlhatunk mellé. Úgy variáljuk őket, ahogy akarjuk, ráadásul mindig jöhet hozzájuk még egy.

Bármennyire is tetszenek a bútoraink, évek múltán talán szívesen frissítenénk fel a szobát, rendeznénk át egy kicsit! Nos, ezt könnyedén megoldhatjuk, ha elemes bútort vásárolunk.

Az elemek önmagukban is tökéletesen mutatnak, de együtt adják igazán a helyiség, sőt akár egész otthonunk egységes arculatát! Ha a harmónia fontos, célszerű egyforma stílusú bútorokkal berendeznünk lakásunkat, a színek pedig akár helyiségről helyiségre változhatnak…

Az elemes bútorok óriási előnye könnyű mozgathatóságuk, valamint, hogy ugyanolyan kiválóan használhatóak és variálhatóak nappaliba, étkezőbe, mint ahogyan tökéletesen jól jár velük a hálószoba, fürdőszoba, sőt az előszoba is.

Akár a hagyományos, klasszikus bútorok közt érezzük jól magunkat, akár a modern, vagy a minimál stílus a kedvencünk, bármelyik szolgál bőséges választékkal a szekrénysort, a dohányzóasztalt, ágyat, könyvespolcot, vitrint, komódot, asztalt, íróasztalt és a kisbútorokat illetően.

Hiszen úgy a leginkább mutatós, ha a szekrénysor külsejét tekintve kezet foghat a komóddal és a dohányzóasztallal, a franciaágy a gardróbbal, a tárolószekrény az étkezőgarnitúrával, és a gyerekszoba elemes bútorai is egyforma megjelenésükkel uralják a szobát, még ha a nagy játéktér miatt távolabb is állnak egymástól.

Sokkal kellemesebb lehet a hangulat, ha az iroda berendezését is egységessé tesszük elemes bútorokkal. Legyen ugyanannak a bútorcsaládnak a tagja a könyvespolc, a szekrények, sőt akár a számítógépasztal is, melyekhez már csak – ha szükséges – hozzájuk illő kanapét érdemes beszerezni.

Ha van elég helyünk, érdemes a fürdőszoba berendezését is megoldani elemes bútorokkal – nagyon szépen mutat a komód, a tükrös fali szekrény és a magasabb szekrény a mosdó mellett egyforma stílusban, az elemeket pedig tetszés szerint rakosgathatjuk. Kellemes tervezgetést!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez

Terülj terülj asztalkám!
Lámpák asztalra

Lámpák asztalra

Rengeteg forma, stílus, szín. Csak győzz választani!
Matracok kókuszból

Matracok kókuszból

A kókuszréteg kényelmes. Gondoltad volna?
Gyermek kanapék

Gyermek kanapék

Már a legkisebbeknek is!