Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Memóriás matrac tudnivalók

Memóriás matrac tudnivalók. A matrac, ami megjegyez magának…

Mit szólnánk, ha az ágybetétünk magától tudná, mi a legjobb számunkra? Mindez lehetséges a lágy és félkemény változatban is kapható memóriamatraccal.

Ha azt szeretnénk, hogy a hálószoba ne csak ránézésre legyen számunkra pihentető, hanem az ágyunk szempontjából is, mindenképp egy tökéletes alátámasztást biztosító, kényelmes ágybetétre van szükségünk, mely akár még az évszakhoz is alkalmazkodik!

memóriamatrac megadja a pihenés módját: félkemény- és lágy változatuk is alkalmas mindenhogyan alvóknak, vagyis azoknak, akik maguk sem tudják, hány alváspozíciót vesznek fel éjszakánként.

Bárki kényelmesen megpihenhet rajtuk, de átlagos testsúlyúak számára ideális.

Hideghab szerkezettel készülnek – szinte a természetes latex tulajdonságaival ellátva -, valamint kókusz merevítéssel és természetesen memóriás réteggel, melynek titka, hogy a test hőjére reagál, és körbeveszi a vonalát. Ezzel együtt rugalmas is.

Nem kell amiatt izgulni, nem deformálódik-e el: könnyen visszanyeri eredeti formáját! Tökéletes mindennapos alvásra, kiválóan szellőzik, az egészséges gerinc legjobb barátja.

Ez a félkemény memóriamatrac kapható alapszövettel, de a meleget és a hideget is megtartó huzattal is – vagyis a körülményekhez remekül alkalmazkodik, sőt, egyedi méretben is kérhető.

A főleg oldalt alvók bátran válasszák a szintén több méretben kapható viscostar lágy hideghab memóriamatracot, melynek külső bevonata levehető és zipzáras. Alatta található a kényelmet szolgáló, viscoelasztikus réteg.

A matrac lux változata az igazán kényeztető puhaságra vágyóknak tökéletes, hiszen a puhasággal együtt a kiváló alátámasztást, szellőzést és a memóriamatrac adta összes előnyt megkapják. Ez az ágybetét szintén alapszövettel, vagy hideg- és melegtartó huzattal rendelhető. Ugye bevésődött a memóriánkba?Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Író- és számítógépasztal gyerekeknek

Egy szép asztalon könnyebben megy a tanulás!
Ülőgarnitúrák elemes változatban

Ülőgarnitúrák elemes változatban

Milyen összeállításban szeretnéd?
Étkezőgarnitúrák kültérbe

Étkezőgarnitúrák kültérbe

A friss levegőn enni is jobb!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!