Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Memóriás matrac tudnivalók

Memóriás matrac tudnivalók. A matrac, ami megjegyez magának…

Mit szólnánk, ha az ágybetétünk magától tudná, mi a legjobb számunkra? Mindez lehetséges a lágy és félkemény változatban is kapható memóriamatraccal.

Ha azt szeretnénk, hogy a hálószoba ne csak ránézésre legyen számunkra pihentető, hanem az ágyunk szempontjából is, mindenképp egy tökéletes alátámasztást biztosító, kényelmes ágybetétre van szükségünk, mely akár még az évszakhoz is alkalmazkodik!

memóriamatrac megadja a pihenés módját: félkemény- és lágy változatuk is alkalmas mindenhogyan alvóknak, vagyis azoknak, akik maguk sem tudják, hány alváspozíciót vesznek fel éjszakánként.

Bárki kényelmesen megpihenhet rajtuk, de átlagos testsúlyúak számára ideális.

Hideghab szerkezettel készülnek – szinte a természetes latex tulajdonságaival ellátva -, valamint kókusz merevítéssel és természetesen memóriás réteggel, melynek titka, hogy a test hőjére reagál, és körbeveszi a vonalát. Ezzel együtt rugalmas is.

Nem kell amiatt izgulni, nem deformálódik-e el: könnyen visszanyeri eredeti formáját! Tökéletes mindennapos alvásra, kiválóan szellőzik, az egészséges gerinc legjobb barátja.

Ez a félkemény memóriamatrac kapható alapszövettel, de a meleget és a hideget is megtartó huzattal is – vagyis a körülményekhez remekül alkalmazkodik, sőt, egyedi méretben is kérhető.

A főleg oldalt alvók bátran válasszák a szintén több méretben kapható viscostar lágy hideghab memóriamatracot, melynek külső bevonata levehető és zipzáras. Alatta található a kényelmet szolgáló, viscoelasztikus réteg.

A matrac lux változata az igazán kényeztető puhaságra vágyóknak tökéletes, hiszen a puhasággal együtt a kiváló alátámasztást, szellőzést és a memóriamatrac adta összes előnyt megkapják. Ez az ágybetét szintén alapszövettel, vagy hideg- és melegtartó huzattal rendelhető. Ugye bevésődött a memóriánkba?Kapcsolódó cikkek

Konyha

Konyha

Praktikák a konyha berendezéséhez. Kattints és olvasd el!
Megbántad, hogy megvetted?

Megbántad, hogy megvetted?

Mindenkivel előfordult már, de hogy többször ne történjen meg, olvasd el az alábbi cikket!
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!
Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé?

Fő, hogy passzoljon a többi bútorhoz.
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!