Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Szekrénysorok nappaliba

Szekrénysorok nappaliba: Csak legyen szívünk a többit otthagyni…

Annyi tökéletes darabbal találkozhatunk, hogy szinte rosszul esik csak eggyel hazatérni! Hogyan válasszuk ki a nappali igazi díszét, a szekrénysort?

Mivel éveken át fogjuk naponta nézegetni a nappaliban, olyan szekrénysorra van szükségünk, amiben valóban lehet gyönyörködni, ugyanakkor praktikus is!

A bőséges kínálatban hajlamos beleszeretni bármelyik darabba az ember, ám nem árt, ha megfontolja, valóban megfelel-e majd igényeinek. Nemcsak azzal kell tisztában lennünk, milyen stílusú szekrénysort keresünk, hanem azzal is: milyen pakolófelületekre van igazán szükségünk?

A hagyományos és a modern és minimál stílusú szekrénysorok között is megtaláljuk a két akasztós szekrénnyel, vitrinnel, polcokkal, bárrésszel, tv-tartó felülettel, bőséges pakolófelülettel rendelkező modelleket: de jól ki tudjuk-e használni őket, vagy kisebb szekrény is elég?

Azt se feledjük el, mekkora szekrénysor érvényesülhet igazán a nappaliban!

Ámulatbaejtően szép és méretes például a többféle színben elérhető, díszléces, klasszikus stílusú szekrénysor, külön tv-állvánnyal.

De a modern stílus kedvelői sem kell, hogy aggódjanak, ha sok helyre van szükségük. A modern, mégis visszafogott szekrénysorokat rafinált, meglepő megoldásaik teszik igazán érdekessé - akár sötét, akár világos a színük, csábítóan izgalmasak!

Nem probléma, ha kisebb méretű nappali szekrénysor lenne számunkra tökéletes - miénk lehet a hangulatos, komódos változat is, melybe a legszükségesebb dolgokat tudjuk bepakolni.

Ha más árnyalatokkal feldobva tetszene igazán a nappali-szekrény, válasszunk az eltérő színű frontrészekkel készült, igen mutatós modellekből! Nem akadály az sem, ha ággyal együtt lenne a legpraktikusabb, hiszen többféle gyönyörű franciaágyas szekrénysorból rendelhetünk.

A gyerekszoba íróasztala és pakolófelülete pedig könnyedén megoldható egyben, a több-kevesebb szekrénnyel kapható, változatos színű és stílusú ifjúsági szekrénysoroknak köszönhetően! A nappali szekrénysorok nagy része többféle összeállításban is kapható, ezért lehetetlen nem létezik…!Kapcsolódó cikkek

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

A szövetek mérője. Kattints és olvass bővebben!
Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!
Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Masszázsfotel és relax fotel tudnivalók

Lazítani otthon is lehet!