Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Képet a falra!

Képet a falra! Kalandozás képekben.

Hová utaznánk el szívesen, hol töltenénk el gondolatban sok időt? Válasszunk olyan fali képet! Persze, ha a régi kedvenc sztárokat nézegetnénk vagy egy kávézó hangulatát élveznénk, azt is megtehetjük…

Vannak képek, amelyek egy egészen más, egészen új hangulatot csempésznek egy helyiségbe. Talán éppen hiányérzetünk van valamelyik szobában – vagy pedig konkrétan egy téma köré csoportosul a szoba berendezése, és ehhez keresünk megfelelő fali kiegészítőket.

Nem járunk rosszul, ha otthonunkba dísztárgyként, lakberendezési kiegészítőként egy nagyobb méretű, számunkra kellemes hangulatú fali képet választunk!

Nem költséges és egyszerű megoldás, ráadásul nemcsak önmagában, hanem kerettel is kérhetjük a reprót, a lehető legkülönbözőbb színekben, hogy minél jobban illeszkedjenek a képhez. A keretezett kép remekül érvényesül a falon!

A kérdés már csak az, melyik, vagy melyek legyenek azok? Rengeteg témából választhatunk. Szeretjük a szép tájakat? A virágokat?

Egy-egy tájegység, város jellegzetes hangulatát szeretnénk behozni a szobába?

Az afrikai szavannákon járnánk, vagy a kubai utcákon kalandoznánk, netán ez párizsi kávéház hangulata fog meg igazán? Választhatjuk bármelyiket.

Díszítheti a falat a modern világot képviselő Coca-colás üveg, a New York-i nyüzsgést megjelenítő keretezett kép vagy a Golden Gate-híd.

Megelevenedhet előttünk a régi Párizs vagy a hatvanas évek amerikai kocsmáinak hangulata, sőt gondolatban mi is együtt lehetünk Audrey Hepburn-nel vagy Marilyn Monroe-val és társaságával…

Megnyugtató hangulatokra vágyunk? A Buddha-képekkel indiai hangulatot, a természeti képekkel kellemes légkört teremthetünk. Megtalálja a neki való reprót az is, aki sportolókért rajong vagy a versenyautókat szereti, és természetesen retró autó, motor is akad bőven!

A gyermekek szobájába szinte minden kedvelt mesehős képét megtaláljuk, de a kedvenc állatok fotóiból sincs hiány. Milyen kép társaságában éreznénk jól magunkat?Kapcsolódó cikkek

Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!
Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

A visszatérő stílus!