Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Képet a falra!

Képet a falra! Kalandozás képekben.

Hová utaznánk el szívesen, hol töltenénk el gondolatban sok időt? Válasszunk olyan fali képet! Persze, ha a régi kedvenc sztárokat nézegetnénk vagy egy kávézó hangulatát élveznénk, azt is megtehetjük…

Vannak képek, amelyek egy egészen más, egészen új hangulatot csempésznek egy helyiségbe. Talán éppen hiányérzetünk van valamelyik szobában – vagy pedig konkrétan egy téma köré csoportosul a szoba berendezése, és ehhez keresünk megfelelő fali kiegészítőket.

Nem járunk rosszul, ha otthonunkba dísztárgyként, lakberendezési kiegészítőként egy nagyobb méretű, számunkra kellemes hangulatú fali képet választunk!

Nem költséges és egyszerű megoldás, ráadásul nemcsak önmagában, hanem kerettel is kérhetjük a reprót, a lehető legkülönbözőbb színekben, hogy minél jobban illeszkedjenek a képhez. A keretezett kép remekül érvényesül a falon!

A kérdés már csak az, melyik, vagy melyek legyenek azok? Rengeteg témából választhatunk. Szeretjük a szép tájakat? A virágokat?

Egy-egy tájegység, város jellegzetes hangulatát szeretnénk behozni a szobába?

Az afrikai szavannákon járnánk, vagy a kubai utcákon kalandoznánk, netán ez párizsi kávéház hangulata fog meg igazán? Választhatjuk bármelyiket.

Díszítheti a falat a modern világot képviselő Coca-colás üveg, a New York-i nyüzsgést megjelenítő keretezett kép vagy a Golden Gate-híd.

Megelevenedhet előttünk a régi Párizs vagy a hatvanas évek amerikai kocsmáinak hangulata, sőt gondolatban mi is együtt lehetünk Audrey Hepburn-nel vagy Marilyn Monroe-val és társaságával…

Megnyugtató hangulatokra vágyunk? A Buddha-képekkel indiai hangulatot, a természeti képekkel kellemes légkört teremthetünk. Megtalálja a neki való reprót az is, aki sportolókért rajong vagy a versenyautókat szereti, és természetesen retró autó, motor is akad bőven!

A gyermekek szobájába szinte minden kedvelt mesehős képét megtaláljuk, de a kedvenc állatok fotóiból sincs hiány. Milyen kép társaságában éreznénk jól magunkat?Kapcsolódó cikkek

Design kanapé tudnivalók

Design kanapé tudnivalók

Ha a nem mindennapi stílust kedveled!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Az egész lakás berendezése egy helyen. Kattints és olvasd el!
Bútorzat konyhába

Bútorzat konyhába

A konyha felszerelésre. Kattints és olvass róla!
Alaprajz

Alaprajz

A legelső lépés a lakás berendezésekor. Kattints és olvasd el, hogyan is kell csinálni!
Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!