Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz: Válasszuk ki az étkező igazi díszét!

Hogy mi az étkező dísze? Természetesen egy mutatós tálalószekrény, amelyből több is lehet! Csak úgy vonzza a tekintetet, különösen, ha szép tárgyak is kerülnek bele…

Valóságos gyönyör berendezni ezt a csodás bútordarabot, mely a konyha, az étkező és a nappali dísze is lehet. Természetesen nem minden konyhában van számára hely, de a többi helyiségben is nagyon jól mutathat. Amellett, hogy gyönyörű, valóban nagy segítséget jelent a tálalásnál.

Tárolhatjuk benne az ünnepi étkészletet, a szép vázákat, tálakat, dísztárgyakat, melyeket a vitrinen keresztül a vendég is megcsodálhat. Könyvek is kerülhetnek rá, aminek pedig nem kell szem elé kerülnie, a csukott ajtók mögött tökéletes helyen lesz.

Ismerősek lehetnek számunkra az elegáns, klasszikus, sőt akár rusztikus külsejű tálalószekrények, ám nemcsak ebben a stílusban lehetnek a miénk!

Kétségtelen, hogy gyönyörűen mutatnak egy hagyományos stílusú otthonban előkelő megjelenésükkel.

Díszkeretes ajtóikkal, üvegdíszeikkel, csillogó vitrinjeikkel, elegáns fogantyúikkal – többféle változatuk van, de közülük már egy is valósággal trónol a helyiségben! Aki fehéret szeretne, válassza antikolt tömör nyírfából, igazán impozáns darab!

Nem akadály, ha egyszerű, vagy fenyőbútor megjelenésű tálalószekrény illik lakásunkba, hiszen ezekből a típusokból is számos, kisebb vagy nagyobb bútort választhatunk, nagyon szép fa színárnyalatokban.

A modern és a minimalista stílus szerelmesei sem maradnak hoppon, sőt. A legváltozatosabb tálalószekrényekből válogathatnak!

A manapság igen divatos és mutatós, fényes felületű, ledes megvilágítású üveglapos vitrinnel ellátott tálalószekrények mellett az egészen meglepő megoldásaikkal hódító vitrineket is birtokba vehetjük: visszafogottak, divatos színeik, ötletes megoldásaik miatt azonban megunhatatlanok!

Számos szobába remekül illenek a letisztult formavilággal és két szín kombinációjával rendelhető modern tálalók.

Különösen a minimál stílus kedvelői örülhetnek a több szín variációjával készülő, fém fogantyús, elegáns tálalószekrényeknek, melyekben a sötét üveg kevésbé emeli ki a vitrint. A minimál tálalószekrény lehet igazán fiatalos, dögös, bájos és nőies is, mégis tökéletesen visszaadja a stílus jellegzetességeit. Szabad a vásár!Kapcsolódó cikkek

Elemes bútor információk

Elemes bútor információk

Ha az egész lakást egy bútorcsaládból rendeznéd be!
Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Parketta

Parketta

A melegburkolatok egyik alap darabja. Kattints és olvass róla bővebben!
Rugós matrac tudnivalók

Rugós matrac tudnivalók

Bonell- vagy táskarugós? Neked melyik jön be?