Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz: Válasszuk ki az étkező igazi díszét!

Hogy mi az étkező dísze? Természetesen egy mutatós tálalószekrény, amelyből több is lehet! Csak úgy vonzza a tekintetet, különösen, ha szép tárgyak is kerülnek bele…

Valóságos gyönyör berendezni ezt a csodás bútordarabot, mely a konyha, az étkező és a nappali dísze is lehet. Természetesen nem minden konyhában van számára hely, de a többi helyiségben is nagyon jól mutathat. Amellett, hogy gyönyörű, valóban nagy segítséget jelent a tálalásnál.

Tárolhatjuk benne az ünnepi étkészletet, a szép vázákat, tálakat, dísztárgyakat, melyeket a vitrinen keresztül a vendég is megcsodálhat. Könyvek is kerülhetnek rá, aminek pedig nem kell szem elé kerülnie, a csukott ajtók mögött tökéletes helyen lesz.

Ismerősek lehetnek számunkra az elegáns, klasszikus, sőt akár rusztikus külsejű tálalószekrények, ám nemcsak ebben a stílusban lehetnek a miénk!

Kétségtelen, hogy gyönyörűen mutatnak egy hagyományos stílusú otthonban előkelő megjelenésükkel.

Díszkeretes ajtóikkal, üvegdíszeikkel, csillogó vitrinjeikkel, elegáns fogantyúikkal – többféle változatuk van, de közülük már egy is valósággal trónol a helyiségben! Aki fehéret szeretne, válassza antikolt tömör nyírfából, igazán impozáns darab!

Nem akadály, ha egyszerű, vagy fenyőbútor megjelenésű tálalószekrény illik lakásunkba, hiszen ezekből a típusokból is számos, kisebb vagy nagyobb bútort választhatunk, nagyon szép fa színárnyalatokban.

A modern és a minimalista stílus szerelmesei sem maradnak hoppon, sőt. A legváltozatosabb tálalószekrényekből válogathatnak!

A manapság igen divatos és mutatós, fényes felületű, ledes megvilágítású üveglapos vitrinnel ellátott tálalószekrények mellett az egészen meglepő megoldásaikkal hódító vitrineket is birtokba vehetjük: visszafogottak, divatos színeik, ötletes megoldásaik miatt azonban megunhatatlanok!

Számos szobába remekül illenek a letisztult formavilággal és két szín kombinációjával rendelhető modern tálalók.

Különösen a minimál stílus kedvelői örülhetnek a több szín variációjával készülő, fém fogantyús, elegáns tálalószekrényeknek, melyekben a sötét üveg kevésbé emeli ki a vitrint. A minimál tálalószekrény lehet igazán fiatalos, dögös, bájos és nőies is, mégis tökéletesen visszaadja a stílus jellegzetességeit. Szabad a vásár!Kapcsolódó cikkek

Komódok fenyőből

Komódok fenyőből

Természetesség a hálóban!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Kényelem munka és megbeszélés közben is!