Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé? Hangulatos tartót a tévének!

Ha csak nem kapunk a szekrénysorral együtt helyet a tévénknek, be kell szereznünk hozzá egy jó megjelenésű tartót, amin állhat!

Alighanem ritkán látunk olyan nappalit, melynek központi helyét nem foglalja el a tévé. Ám nemcsak a készülék milyensége fontos – olyan tv-állványt kell hozzá választanunk, mely nemcsak szépen illeszkedik a szobába, de praktikus is!

Mielőtt tv-tartó vadászatra indulunk, mindenképp fontoljuk meg, milyen típusú kisbútorra vágyunk: szeretnénk-e, hogy elférjen egy sarokban, vagy van elegendő hely ahhoz, hogy „elterpeszkedjen” a fal mellett?

Klasszikus tv-tartót, vagy modern megjelenésűt szeretnénk?

Egy sarokba tökéletesen elférhet egy MDF bútorlapból vagy alumíniumtartókkal készült, fekete, átlátszó, vagy wenge színben kapható, üvegpolcos, modern tv-állvány, melyre ráadásul a házimozi-rendszert is rápakolhatjuk – ha pedig nem sarokba kell, a kiegészítő hosszabb változatát is megvehetjük.

Szintén kis helyet foglal a fenyőbútor külsejét utánzó, mégis a modern és természetes megjelenést ötvöző, fiókos tv-tartó, mely szintén szélesebb változatban is kapható.

Ha az igazán széles, nagy pakolófelülettel bíró modern állványokat szeretjük, a skandináv típusú, keretezett ajtós, léckeretes díszítésű, ezüst fogantyús kisbútor lesz számunkra az igazi.

Ám ha a gyönyörű, pácolt, vagy faragásokkal díszített, patinázott sárgaréz fogantyúkkal ellátott, klasszikus bútorhoz illő tv-tartó a kedvencünk, olyat is találunk!

A klasszikus stílusú kiegészítő tömör nyírfa, sőt antikolt fehér nyírfa változatban is a miénk lehet. Ne feledjük, hogy számos tv-állvány elemes bútorcsalád része, tehát az egész nappalinkat berendezhetjük a kiszemelt stílusban!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek tömör fenyőből

Ágykeretek tömör fenyőből

Fenyőt a hálóba is!
Alvás kanapén

Alvás kanapén

Ha kicsi a lakás...
Cipősszekrény és előszobafal információk

Cipősszekrény és előszobafal információk

Ha rendet szeretnél az előszobában is...
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!