Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Min álljon a tévé?

Min álljon a tévé? Hangulatos tartót a tévének!

Ha csak nem kapunk a szekrénysorral együtt helyet a tévénknek, be kell szereznünk hozzá egy jó megjelenésű tartót, amin állhat!

Alighanem ritkán látunk olyan nappalit, melynek központi helyét nem foglalja el a tévé. Ám nemcsak a készülék milyensége fontos – olyan tv-állványt kell hozzá választanunk, mely nemcsak szépen illeszkedik a szobába, de praktikus is!

Mielőtt tv-tartó vadászatra indulunk, mindenképp fontoljuk meg, milyen típusú kisbútorra vágyunk: szeretnénk-e, hogy elférjen egy sarokban, vagy van elegendő hely ahhoz, hogy „elterpeszkedjen” a fal mellett?

Klasszikus tv-tartót, vagy modern megjelenésűt szeretnénk?

Egy sarokba tökéletesen elférhet egy MDF bútorlapból vagy alumíniumtartókkal készült, fekete, átlátszó, vagy wenge színben kapható, üvegpolcos, modern tv-állvány, melyre ráadásul a házimozi-rendszert is rápakolhatjuk – ha pedig nem sarokba kell, a kiegészítő hosszabb változatát is megvehetjük.

Szintén kis helyet foglal a fenyőbútor külsejét utánzó, mégis a modern és természetes megjelenést ötvöző, fiókos tv-tartó, mely szintén szélesebb változatban is kapható.

Ha az igazán széles, nagy pakolófelülettel bíró modern állványokat szeretjük, a skandináv típusú, keretezett ajtós, léckeretes díszítésű, ezüst fogantyús kisbútor lesz számunkra az igazi.

Ám ha a gyönyörű, pácolt, vagy faragásokkal díszített, patinázott sárgaréz fogantyúkkal ellátott, klasszikus bútorhoz illő tv-tartó a kedvencünk, olyat is találunk!

A klasszikus stílusú kiegészítő tömör nyírfa, sőt antikolt fehér nyírfa változatban is a miénk lehet. Ne feledjük, hogy számos tv-állvány elemes bútorcsalád része, tehát az egész nappalinkat berendezhetjük a kiszemelt stílusban!Kapcsolódó cikkek

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Tárgyalószékekről és forgószékekről

Kényelem munka és megbeszélés közben is!
Lámpák asztalra

Lámpák asztalra

Rengeteg forma, stílus, szín. Csak győzz választani!
Franciaágyak kárpitozva

Franciaágyak kárpitozva

Újra hódít a kárpitozott franciaágy!
Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!