Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Lámpák asztalra

Lámpák asztalra. És lőn világosság!

Mi más segíthetné reggel vagy este, sötétebb helyiségben a tanulásunkat, munkánkat, ha nem lennének a kedves asztali lámpák…?

Nehezen képzelhetnénk el asztali lámpa nélkül az életünket. Napjainkban különösen sok ember ül esténként is az íróasztalnál, mások korán reggel tanulnak, dolgoznak mellette, s bizony a sötétebb napszakokban, helyiségekben, de borús időben is elkél az asztali fényforrás.

Nemcsak a dolgozólámpa, íróasztal lámpa hasznos azonban, hanem a kislámpa, éjjeli lámpa is, ha hangulatfényre van szükségünk, és nem szeretjük az erős világítást. 

Minden stílus rajongója megtalálhatja kedvencét, ha egy kellemes fényű, mutatós és praktikus, vagy éppen hangulatos asztali lámpa a vágya. Aranyos és igazi hangulatteremtő a gömb alakú kerámiából készült, textil búrás, számos színben kapható lámpa.

Aki ragaszkodik a hagyományosabb megjelenésű, de mindenfelé forgatható és asztalhoz fogatható fém asztali lámpához, szintén nem kell tovább keresnie: talpas változatban, valamint fém- és műanyag kombinációban is elérhető.

Klasszikus stílusú bútorokkal van berendezve a szobánk? Kitűnően illik az íróasztalra az üvegbúrás, bronz- vagy króm vázas banklámpa, mely teljes fém változatban is szép, elegáns. A hagyományos stílus rajongóit valósággal elbűvölheti az antik stílusú, fából és színes üvegből készült éjjeli lámpa: asztalon, de komódon is rendkívül mutatós!

Kissé keleties atmoszférát varázsol a szobába az elegáns, de modern lakásba is illeszkedő Bahia vagy Bombai stílusú asztali lámpa. Narancs, zöld, barna, fehér vagy fekete textil búrája és mintás, vagy csepp alak ú kerámia teste miatt nemcsak hangulatfénynek, dísznek is kiváló!

Ha egyszerű, de modern íróasztal lámpa a vágyunk, válasszunk a fiatalos, állítható nyakú, fém- és műanyag lámpákból!

Többféle mutatós külsővel és változatos színekben vehetjük birtokba őket: gömb alakú talppal, kúp formázattal, egyszerű, dupla búrával, de bárhová odacsiptethető változatban is.

Nem hiányozhat a modern stílus kedvelőinek asztaláról egy egyedi, fiatalos fém lámpa led világítással, vagy egy keskeny műanyag lámpa, melynek szerkezete mozgatható. A gyerekszobába a mesefigurás asztali lámpa az igazi!

Ha szobánkba inkább hangulatfény kell, akár csillámporos lámpa vagy viaszbuborékos lávalámpa is állhat az asztalon. Különösen kellemes, megnyugtató hangulatot kelt a sólámpa és a pohárra emlékeztető külsejű, érintést érzékelő tofu asztali lámpa. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Elemes bútor információk

Elemes bútor információk

Ha az egész lakást egy bútorcsaládból rendeznéd be!
Martindale szám - a tartósság mérőszáma

Martindale szám - a tartósság mérőszáma

A szövetek mérője. Kattints és olvass bővebben!