Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Lámpák asztalra

Lámpák asztalra. És lőn világosság!

Mi más segíthetné reggel vagy este, sötétebb helyiségben a tanulásunkat, munkánkat, ha nem lennének a kedves asztali lámpák…?

Nehezen képzelhetnénk el asztali lámpa nélkül az életünket. Napjainkban különösen sok ember ül esténként is az íróasztalnál, mások korán reggel tanulnak, dolgoznak mellette, s bizony a sötétebb napszakokban, helyiségekben, de borús időben is elkél az asztali fényforrás.

Nemcsak a dolgozólámpa, íróasztal lámpa hasznos azonban, hanem a kislámpa, éjjeli lámpa is, ha hangulatfényre van szükségünk, és nem szeretjük az erős világítást. 

Minden stílus rajongója megtalálhatja kedvencét, ha egy kellemes fényű, mutatós és praktikus, vagy éppen hangulatos asztali lámpa a vágya. Aranyos és igazi hangulatteremtő a gömb alakú kerámiából készült, textil búrás, számos színben kapható lámpa.

Aki ragaszkodik a hagyományosabb megjelenésű, de mindenfelé forgatható és asztalhoz fogatható fém asztali lámpához, szintén nem kell tovább keresnie: talpas változatban, valamint fém- és műanyag kombinációban is elérhető.

Klasszikus stílusú bútorokkal van berendezve a szobánk? Kitűnően illik az íróasztalra az üvegbúrás, bronz- vagy króm vázas banklámpa, mely teljes fém változatban is szép, elegáns. A hagyományos stílus rajongóit valósággal elbűvölheti az antik stílusú, fából és színes üvegből készült éjjeli lámpa: asztalon, de komódon is rendkívül mutatós!

Kissé keleties atmoszférát varázsol a szobába az elegáns, de modern lakásba is illeszkedő Bahia vagy Bombai stílusú asztali lámpa. Narancs, zöld, barna, fehér vagy fekete textil búrája és mintás, vagy csepp alak ú kerámia teste miatt nemcsak hangulatfénynek, dísznek is kiváló!

Ha egyszerű, de modern íróasztal lámpa a vágyunk, válasszunk a fiatalos, állítható nyakú, fém- és műanyag lámpákból!

Többféle mutatós külsővel és változatos színekben vehetjük birtokba őket: gömb alakú talppal, kúp formázattal, egyszerű, dupla búrával, de bárhová odacsiptethető változatban is.

Nem hiányozhat a modern stílus kedvelőinek asztaláról egy egyedi, fiatalos fém lámpa led világítással, vagy egy keskeny műanyag lámpa, melynek szerkezete mozgatható. A gyerekszobába a mesefigurás asztali lámpa az igazi!

Ha szobánkba inkább hangulatfény kell, akár csillámporos lámpa vagy viaszbuborékos lávalámpa is állhat az asztalon. Különösen kellemes, megnyugtató hangulatot kelt a sólámpa és a pohárra emlékeztető külsejű, érintést érzékelő tofu asztali lámpa. Válasszunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Figurás dohányzóasztal tudnivalók

Egyedi dohányzóasztalok egyedi stílusú lakásokba!
Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrában egyszerűbb! Kattints és olvass az étkezőkről!
Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Kattints és tudj meg többet erről a csodás lehetőségről!
Matrac gyermekeknek

Matrac gyermekeknek

Kényelem a legkisebbeknek is!
Matracok kókuszból és latexből

Matracok kókuszból és latexből

A kényelem mindenek előtt!