Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé. Ha a vendég nálunk durmolna - legyen egy jó kanapéja!

Aki nem egyben hálószobának is használná nappaliját, bátrabban válogathat a kanapék közül – érdemes azonban olyat választani, ami vendégágynak is megfelel.

Ha gyakran jön hozzánk látogató egy-két, vagy esetleg több napra, jól ismerjük a helyzetet: saját ágyunkat nem szívesen ajánljuk fel neki, de hálózsákban vagy a földön sem illik altatni a vendéget. Egy kényelmes kanapé a legjobb megoldás, amely nappal a mi kényelmünket szolgálja, éjjel azonban ideális fekhely a hozzánk érkezők számára.

Manapság a legtöbb kanapé ággyá nyitható – de persze nem mindegy, hogyan mutat ágy formájában a szobában ez a bútordarab. Hiszen a kanapé „szerves része” a nappaliszobának.

Milyen is legyen egy kanapé vendégágynak? Először is döntsük el, a nappaliba vagy vendégszobába kerüljön-e ez a bútordarab!

Ha ilyet választunk, megvan a lehetőségünk arra, hogy akár a legkülönösebb formájút vegyük meg - például hajlított ülőfelületűt -, hiszen számunkra napközben csak ülőhelyként funkcionál. Ágyként pedig nem használatos állandóan: egy-két éjszakára alvásra is tökéletes.

Ha mindig is klasszikus stílusú, elemes, fix ülőgarnitúrára vágytunk - melyen a háttámla jóval kényelmesebb, mint egy díszpárnás megoldással készült darabnál – bátran vegyük meg.

Valóban kiválóan mutat a nappaliszobában, de ha kell, ágyként is használható. Ha a vendég elment, csak összerakjuk, és máris visszakaptuk gyönyörű kanapénkat.

Kifejezetten vendégszobába, kis szobába válasszunk szivacsos ülőfelülettel rendelkező, karfás heverőt. Cseppet sem régimódi, sőt, kifejezetten előnyös – nyitható, de gyermekek enélkül is elférnek rajta. Nyitott állapotban pedig 2 személyes, kényelmes ágyként funkcionál.

A vendégágynak való kanapén bármilyen szövet kellemes lehet – számunkra legyen ideális, ne aszerint válasszunk, hogy ágynak mi a megfelelő. Akik nálunk alszanak, hálásak lesznek a pihenésre alkalmas fekhelyért. A kanapé legyen a szoba dísze, olyan, ami leginkább megfelel az ízlésünknek!Kapcsolódó cikkek

Ülőkékről, puffokról

Ülőkékről, puffokról

Kis helyen elférő praktikus bútordarab. Mi az?
Elemes bútor információk

Elemes bútor információk

Ha az egész lakást egy bútorcsaládból rendeznéd be!
Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez

Terülj terülj asztalkám!
Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?

Kattints és tudj meg többet erről a csodás lehetőségről!
Tapéta

Tapéta

A tapétázás alapszabályai. Kattints és olvasd el!