Fejléc scriptblokk

Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé. Ha a vendég nálunk durmolna - legyen egy jó kanapéja!

Aki nem egyben hálószobának is használná nappaliját, bátrabban válogathat a kanapék közül – érdemes azonban olyat választani, ami vendégágynak is megfelel.

Ha gyakran jön hozzánk látogató egy-két, vagy esetleg több napra, jól ismerjük a helyzetet: saját ágyunkat nem szívesen ajánljuk fel neki, de hálózsákban vagy a földön sem illik altatni a vendéget. Egy kényelmes kanapé a legjobb megoldás, amely nappal a mi kényelmünket szolgálja, éjjel azonban ideális fekhely a hozzánk érkezők számára.

Manapság a legtöbb kanapé ággyá nyitható – de persze nem mindegy, hogyan mutat ágy formájában a szobában ez a bútordarab. Hiszen a kanapé „szerves része” a nappaliszobának.

Milyen is legyen egy kanapé vendégágynak? Először is döntsük el, a nappaliba vagy vendégszobába kerüljön-e ez a bútordarab!

Ha ilyet választunk, megvan a lehetőségünk arra, hogy akár a legkülönösebb formájút vegyük meg - például hajlított ülőfelületűt -, hiszen számunkra napközben csak ülőhelyként funkcionál. Ágyként pedig nem használatos állandóan: egy-két éjszakára alvásra is tökéletes.

Ha mindig is klasszikus stílusú, elemes, fix ülőgarnitúrára vágytunk - melyen a háttámla jóval kényelmesebb, mint egy díszpárnás megoldással készült darabnál – bátran vegyük meg.

Valóban kiválóan mutat a nappaliszobában, de ha kell, ágyként is használható. Ha a vendég elment, csak összerakjuk, és máris visszakaptuk gyönyörű kanapénkat.

Kifejezetten vendégszobába, kis szobába válasszunk szivacsos ülőfelülettel rendelkező, karfás heverőt. Cseppet sem régimódi, sőt, kifejezetten előnyös – nyitható, de gyermekek enélkül is elférnek rajta. Nyitott állapotban pedig 2 személyes, kényelmes ágyként funkcionál.

A vendégágynak való kanapén bármilyen szövet kellemes lehet – számunkra legyen ideális, ne aszerint válasszunk, hogy ágynak mi a megfelelő. Akik nálunk alszanak, hálásak lesznek a pihenésre alkalmas fekhelyért. A kanapé legyen a szoba dísze, olyan, ami leginkább megfelel az ízlésünknek!


Minden cikk alja scriptblokk

Kapcsolódó cikkek

Gyermek kanapék

Gyermek kanapék

Már a legkisebbeknek is!
Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Asztalok étkezéshez

Asztalok étkezéshez

Terülj terülj asztalkám!
Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők gyerekszobába

Kiegészítők a legkisebbeknek is járnak!