Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Tükör, szobainas és fogas információk

Tükör, szobainas és fogas információk: Tartsunk tükröt magunknak!

Jó lenne felakasztani a ruhát, de unjuk a szokványos fogast? Tökéletes tükröt keresünk a lakásba? Jó helyen járunk. A választék igen változatos.

Ruháinknak törődésre van szükségük, hogy minél hosszabb ideig tökéletesek maradjanak. Jól járunk tehát, ha fogast és szobainast is használunk otthonunkban. Az előszoba, a gyerekszoba vagy az iroda tartozéka is lehet egy mutatós fogas – még akkor is, ha az idő nagy részében takarják a ruhák. Attól nem kell tartanunk, hogy csak ódon típusokból választhatunk - ezek a fogasok nemcsak modernek, valósággal vonzzák a tekintetet!

Törzsük lehet fémvázas, festett acélvázas, márvány mintával fóliázott, ami pedig a színt illeti, a fehéren és az ezüstösön túl rózsaszínben vagy zöldben is pompázhatnak.

Az akasztók változatos formája egyedivé teszi a fogast, mely felfelé álló vagy görbített, több-kevesebb ágával ad helyet a holmiknak. A csemeték szobájában nemcsak jól mutat egy autós, kutyás, vagy ceruza alakú fogas, szívesebben is pakolnak rá a gyerkőcök!

Ha még nem gondolkodtunk szobainason, itt az ideje kipróbálni! Nem foglal sok helyet, hasznos segítség a ruhák tökéletes formában tartásában.

A legkülönfélébb külsővel választható, akár klasszikus bútorok mellé, akár modern otthonba.

Fa színű bútorokhoz remekül illeszkedik a fából és acélból, bükk színben és króm vázzal készült szobainas, mely azonban akár meglepő kialakítással, króm akasztóval is kapható. Ha szükség van egy kis felületre, ahová letehető a bizsu, a kör alakú tartórésszel ellátott számunkra az igazi!

Egy, bútorainkkal harmonizáló újságtartó is remek szolgálatot tehet a szobában. Igazán modern változatokban is kapható, így bármilyen stílusú kanapé mellé tökéletesen illeszkedik...

Jól járunk egy megfelelően kiválasztott tükörrel. Mivel általában jól látható, stílusát igazítsuk a bútorokhoz!

Klasszikus szobába keresünk tükröt? Remekül mutat benne egy dönthető állótükör, melyhez akár fiók is tartozhat, sőt hozzáillő fogas és szobainas is.

A tömör gumifából készült ovális tükör cseresznyeszínben ugyancsak a konzervatívabb, elegáns otthonok kiváló tartozéka, a pácolt vagy fehér, antikolt tömör nyírfa tükörhöz hasonlóan.

Ha nem szeretnénk álló tükröt és hely sincs hozzá, a falra akaszthatóak tökéletesek számunkra.

A természetes fa színében pompázó szekrénysor mellett a skandináv típusú tükör mutat legjobban, ahol azonban a fémes csillogás, modern bútorok uralkodnak, az elegáns és hasonlóan csillogó keretes, vagy szögletes, tölgy színű kerettel ellátott tükör nagyon szép. A tükrök többségéhez a bútorcsalád többi tagja is rendelhető. Ne fogjuk vissza magunkat!Kapcsolódó cikkek

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Te sem tudod, hogy balos, vagy jobbos?

Egy kis felvilágosítás, hogy biztosan jól dönts!
Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Képet a falra!

Képet a falra!

Egy kis extra hangulat a szoábakba!
Mi a rattan bútor?

Mi a rattan bútor?

A visszatérő stílus. Kattints és olvass róla bővebben!
Matracok kókuszból

Matracok kókuszból

A kókuszréteg kényelmes. Gondoltad volna?