Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Tükör, szobainas és fogas információk

Tükör, szobainas és fogas információk: Tartsunk tükröt magunknak!

Jó lenne felakasztani a ruhát, de unjuk a szokványos fogast? Tökéletes tükröt keresünk a lakásba? Jó helyen járunk. A választék igen változatos.

Ruháinknak törődésre van szükségük, hogy minél hosszabb ideig tökéletesek maradjanak. Jól járunk tehát, ha fogast és szobainast is használunk otthonunkban. Az előszoba, a gyerekszoba vagy az iroda tartozéka is lehet egy mutatós fogas – még akkor is, ha az idő nagy részében takarják a ruhák. Attól nem kell tartanunk, hogy csak ódon típusokból választhatunk - ezek a fogasok nemcsak modernek, valósággal vonzzák a tekintetet!

Törzsük lehet fémvázas, festett acélvázas, márvány mintával fóliázott, ami pedig a színt illeti, a fehéren és az ezüstösön túl rózsaszínben vagy zöldben is pompázhatnak.

Az akasztók változatos formája egyedivé teszi a fogast, mely felfelé álló vagy görbített, több-kevesebb ágával ad helyet a holmiknak. A csemeték szobájában nemcsak jól mutat egy autós, kutyás, vagy ceruza alakú fogas, szívesebben is pakolnak rá a gyerkőcök!

Ha még nem gondolkodtunk szobainason, itt az ideje kipróbálni! Nem foglal sok helyet, hasznos segítség a ruhák tökéletes formában tartásában.

A legkülönfélébb külsővel választható, akár klasszikus bútorok mellé, akár modern otthonba.

Fa színű bútorokhoz remekül illeszkedik a fából és acélból, bükk színben és króm vázzal készült szobainas, mely azonban akár meglepő kialakítással, króm akasztóval is kapható. Ha szükség van egy kis felületre, ahová letehető a bizsu, a kör alakú tartórésszel ellátott számunkra az igazi!

Egy, bútorainkkal harmonizáló újságtartó is remek szolgálatot tehet a szobában. Igazán modern változatokban is kapható, így bármilyen stílusú kanapé mellé tökéletesen illeszkedik...

Jól járunk egy megfelelően kiválasztott tükörrel. Mivel általában jól látható, stílusát igazítsuk a bútorokhoz!

Klasszikus szobába keresünk tükröt? Remekül mutat benne egy dönthető állótükör, melyhez akár fiók is tartozhat, sőt hozzáillő fogas és szobainas is.

A tömör gumifából készült ovális tükör cseresznyeszínben ugyancsak a konzervatívabb, elegáns otthonok kiváló tartozéka, a pácolt vagy fehér, antikolt tömör nyírfa tükörhöz hasonlóan.

Ha nem szeretnénk álló tükröt és hely sincs hozzá, a falra akaszthatóak tökéletesek számunkra.

A természetes fa színében pompázó szekrénysor mellett a skandináv típusú tükör mutat legjobban, ahol azonban a fémes csillogás, modern bútorok uralkodnak, az elegáns és hasonlóan csillogó keretes, vagy szögletes, tölgy színű kerettel ellátott tükör nagyon szép. A tükrök többségéhez a bútorcsalád többi tagja is rendelhető. Ne fogjuk vissza magunkat!Kapcsolódó cikkek

Szekrénysorok nappaliba

Szekrénysorok nappaliba

A bútor, ami minden szükséges elemet tartalmaz!
Szekrények tálaláshoz

Szekrények tálaláshoz

Ha nagy az étkező, elfér egy tálalószekrény is!
Gyermek forgószékekről

Gyermek forgószékekről

Hogy kényelmesen teljen a tanulás is!
Szőnyeg

Szőnyeg

Mit tudhatunk róla? Kattints és olvasd el!