Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Vákuummatrac tudnivalók

Vákuummatrac tudnivalók: Feltekert csoda a hálószobába!

Minden kényelmet biztosít, alvás közben pedig még a hőt sem veszítjük el. Válasszunk vákuummatracot a még jobb pihenésért!

A meghitt, nyugodt hálószoba akkor nyer igazán értelmet, ha a benne levő ágy valóban tökéletes a pihenésre. No és mi más szükséges ehhez, mint egy kiváló ágybetét? Számos fajta közül választhatunk, de van, akinek a vákuummatrac lesz az igazi megoldás!

Háton, hason, félhason alvók, netán minden pozícióban fekvők vagyunk éjszakánként? A vákuummatracnak ez cseppet sem probléma. Van kemény változata, amely az előbbiek számára javasolt és félkemény, illetve lágy változat is, mely a mindenhogyan alvóknak ajánlott.

Ugyanakkor a vákuummatrac nem csupán tökéletes mindennapos alvásra, de rugalmas rétegei igazodnak is a test alakjához és nagyszerű alátámasztást nyújtanak átlagos testsúllyal rendelkezőknek.

A szellőzés így is kiválóan megoldott: ezek a matrac típusok aktívan átszellőznek – sőt, az ún. memory-réteggel ellátottak csökkentik az éjszakai forgolódást, huzatuk klímaszálai pedig gondoskodnak arról, hogy megtartsák a test hőjét.

A memory-réteg nélküli vákuummatracoknak is megvan azonban az az előnye, hogy télen ugyanolyan tökéletesek, mint nyáron: téli oldaluk gyapjú réteggel, a nyári pedig kellemes matracszövettel fedett. Egyedi méretben is kérhetjük!

Vákuummatracunkat feltekerve kapjuk, ezért fontos, hogy mielőtt – szó szerint - rávetjük magunkat, terítsük ki, hadd szívja meg magát levegővel és vegye fel eredeti alakját. Akkor aztán jöhet az aktív pihenés!Kapcsolódó cikkek

Lámpák falra

Lámpák falra

Gyerekszoba kiegészítők falon és plafonon!
Párna, takaró és matracvédő az ágyra

Párna, takaró és matracvédő az ágyra

A kényelmes alváshoz nem mindegy mire hajtjuk álomra a fejünket!
Ágykeretek klasszikus stílusban

Ágykeretek klasszikus stílusban

Pompa a hálószobában!
Fenyő bútort az előszobába!

Fenyő bútort az előszobába!

Fenyőt mindenhova a lakásba!