Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Vákuummatrac tudnivalók

Vákuummatrac tudnivalók: Feltekert csoda a hálószobába!

Minden kényelmet biztosít, alvás közben pedig még a hőt sem veszítjük el. Válasszunk vákuummatracot a még jobb pihenésért!

A meghitt, nyugodt hálószoba akkor nyer igazán értelmet, ha a benne levő ágy valóban tökéletes a pihenésre. No és mi más szükséges ehhez, mint egy kiváló ágybetét? Számos fajta közül választhatunk, de van, akinek a vákuummatrac lesz az igazi megoldás!

Háton, hason, félhason alvók, netán minden pozícióban fekvők vagyunk éjszakánként? A vákuummatracnak ez cseppet sem probléma. Van kemény változata, amely az előbbiek számára javasolt és félkemény, illetve lágy változat is, mely a mindenhogyan alvóknak ajánlott.

Ugyanakkor a vákuummatrac nem csupán tökéletes mindennapos alvásra, de rugalmas rétegei igazodnak is a test alakjához és nagyszerű alátámasztást nyújtanak átlagos testsúllyal rendelkezőknek.

A szellőzés így is kiválóan megoldott: ezek a matrac típusok aktívan átszellőznek – sőt, az ún. memory-réteggel ellátottak csökkentik az éjszakai forgolódást, huzatuk klímaszálai pedig gondoskodnak arról, hogy megtartsák a test hőjét.

A memory-réteg nélküli vákuummatracoknak is megvan azonban az az előnye, hogy télen ugyanolyan tökéletesek, mint nyáron: téli oldaluk gyapjú réteggel, a nyári pedig kellemes matracszövettel fedett. Egyedi méretben is kérhetjük!

Vákuummatracunkat feltekerve kapjuk, ezért fontos, hogy mielőtt – szó szerint - rávetjük magunkat, terítsük ki, hadd szívja meg magát levegővel és vegye fel eredeti alakját. Akkor aztán jöhet az aktív pihenés!Kapcsolódó cikkek

Miért fontosak a színek?

Miért fontosak a színek?

A színek és hatásaik. Kattints és olvass bővebben!
Mi az a Keruing fa?

Mi az a Keruing fa?

Kattints és olvasd el!
Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

Csillárok, mennyezetre szerelhető lámpák

A kiegészítők is fontosak!
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!