Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Design kanapé tudnivalók

Design kanapé tudnivalók: Fiatalos elegancia, meghökkentő merészség.

Gyakran találkozunk velük modern irodaházakban – ilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik egy design kanapé, mely azonban otthonunkban is könnyen helyet kaphat.

A minimalista stílus, a szabályos vonalak, a fémes felületek kedvelői nem is kívánhatnának megfelelőbb bútort otthonukba, mint egy kényelmes, de mutatós és meglepő design kanapét! Lehet a kanapé a nappali vagy a vendégszoba dísze, azonnal megragadja a tekintetet.

Bár ezek a kanapék elsősorban fiatalos, modern, minimalista környezetben mutatnak jól, a konzervatív stílus kedvelői is válogathatnak belőlük – megfigyelhető a régies és az új stílus ötletes keveredése a sötétbarnában és sötétvörösben is remekül mutató, oldschool kanapén.

A fémlábakon álló, egyszerű, de kristálytiszta vonalvezetésű, akár ággyá is nyitható, kényelmes kanapékban éppen a visszafogottságuk a magával ragadó. Nem nélkülözik ugyanakkor a merész megoldásokat sem – mégis kellemes ülő-és fekvőhelyet biztosítanak.

Aki a mély, öblös, termetes, több darabból álló kanapékat kedveli, szintén megtalálja a számítását. A szögletes vonalvezetés és a dísztűzés valódi kényelemmel szolgál. A kanapék egyedül, elemes változatban és fotellel kiegészülve is csodásan mutatnak, utóbbi változatban természetesen nem egy kisméretű helyiségben.

A textilbőr vagy valódi bőr felületű, de akár impregnált szövettel is kérhető, tökéletesen elegáns design kanapé típusok teret követelnek maguknak a szépen kialakított, modern nappaliban. Merész megoldásaikkal pedig nagy eséllyel pályáznak arra, hogy a kreatív vásárló bennük találja meg az „igazit!”Kapcsolódó cikkek

Étkezőgarnitúrák kültérbe

Étkezőgarnitúrák kültérbe

A friss levegőn enni is jobb!
Megbántad, hogy megvetted?

Megbántad, hogy megvetted?

Mindenkivel előfordult már, de hogy többször ne történjen meg, olvasd el az alábbi cikket!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Az egész lakás berendezése egy helyen. Kattints és olvasd el!
Függöny

Függöny

A függönyök fajtái. Kattints és tudd meg, melyik való Neked!
Fix kanapékról és heverőkről

Fix kanapékról és heverőkről

A szoba elrendezésétől függően...