Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Design kanapé tudnivalók

Design kanapé tudnivalók: Fiatalos elegancia, meghökkentő merészség.

Gyakran találkozunk velük modern irodaházakban – ilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik egy design kanapé, mely azonban otthonunkban is könnyen helyet kaphat.

A minimalista stílus, a szabályos vonalak, a fémes felületek kedvelői nem is kívánhatnának megfelelőbb bútort otthonukba, mint egy kényelmes, de mutatós és meglepő design kanapét! Lehet a kanapé a nappali vagy a vendégszoba dísze, azonnal megragadja a tekintetet.

Bár ezek a kanapék elsősorban fiatalos, modern, minimalista környezetben mutatnak jól, a konzervatív stílus kedvelői is válogathatnak belőlük – megfigyelhető a régies és az új stílus ötletes keveredése a sötétbarnában és sötétvörösben is remekül mutató, oldschool kanapén.

A fémlábakon álló, egyszerű, de kristálytiszta vonalvezetésű, akár ággyá is nyitható, kényelmes kanapékban éppen a visszafogottságuk a magával ragadó. Nem nélkülözik ugyanakkor a merész megoldásokat sem – mégis kellemes ülő-és fekvőhelyet biztosítanak.

Aki a mély, öblös, termetes, több darabból álló kanapékat kedveli, szintén megtalálja a számítását. A szögletes vonalvezetés és a dísztűzés valódi kényelemmel szolgál. A kanapék egyedül, elemes változatban és fotellel kiegészülve is csodásan mutatnak, utóbbi változatban természetesen nem egy kisméretű helyiségben.

A textilbőr vagy valódi bőr felületű, de akár impregnált szövettel is kérhető, tökéletesen elegáns design kanapé típusok teret követelnek maguknak a szépen kialakított, modern nappaliban. Merész megoldásaikkal pedig nagy eséllyel pályáznak arra, hogy a kreatív vásárló bennük találja meg az „igazit!”Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek trópusi keményfából

Ágykeretek trópusi keményfából

Trópusi kényelem és pompa a hálóba!
Étkezők sarokba

Étkezők sarokba

Ha kicsi a hely: sarokétkező!
Vendégágynak használható kanapé

Vendégágynak használható kanapé

Nem árt egy-két plusz alvóhely!
Hab matrac információk

Hab matrac információk

Mintha egy felhőn aludnál!