Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából: Tökéletest, fenyőben és kicsiben…

Kedvenceink a fenyőbútorok? Legyen a teljes lakás felszerelve ezekkel a szépséges, természetes bútorokkal! A kiegészítők sem hiányozhatnak…

Otthonunk vagy szobánk igazi, melegséget árasztó fenyőbútorokban pompázik? Ne csak a szekrénysor, az ágykeret vagy a konyhaasztal legyen fenyőből! A tökéletes harmónia megteremtése érdekében gondoskodjunk a részletekről is: a titok a fenyő kiegészítőkben rejlik…

Nincs igazán hely étkezőasztalnak? Sebaj, egy mutatós, lehajtható tömör fenyő asztal remek szolgálatot tehet: bárhová felszerelhető, és ha éppen nem falatozunk rajta, nem foglalja a helyet. A konyha, de a nappali tökéletes kiegészítője is lehet. 

Szintén a konyhához tartozó, ötletes fenyő kiegészítők a gurulós kocsik – négyszögletes vagy lekerekített formában. Valódi segítséget jelentenek a tálalásnál és akkor is, ha a tévé mellett vacsoráznánk, de ehhez jó lenne minden kelléket begurítani a szobába.

Gurulós formában lehet a miénk a praktikus, tömör fenyő tv-állvány, melyen nemcsak a készülék mutat jól: polcaira könyvek, dísztárgyak kerülhetnek, a fiók pedig kiváló pakolófelületet rejt.

No, de mi is lesz a tévében? A magazinokhoz ne hiányozzon a nappaliból a fenyő újságtartó sem!

Ha tökéletes fenyőbútoraink mellé jól jönne még egy-két polc vagy térelválasztó, szintén nem kell tovább keresnünk! Utóbbit alul fiókos vagy sima polcos változatban is kérhetjük – ideális pakolófelületet jelentenek, mellette pedig valóban elszeparálható velük egy kisebb szobarész.

Fali polcokra van szükségünk? Változatos formában kaphatók, akár fiókkal is – így nem kell mindent látogatóink szeme elé tárni!

Kis méreteikkel kiváló gyerekszoba-bútorok lehetnek, de a nappali, a hálószoba, a vendégszoba, sőt még a dolgozószoba és az iroda is tökéletesen berendezhető velük. Ha otthonos megoldás kell…Kapcsolódó cikkek

Komódok fenyőből

Komódok fenyőből

Természetesség a hálóban!
Gardróbszekrény tudnivalók

Gardróbszekrény tudnivalók

Stílusban és színben nagy a választék. Csak minden férjen el benne!
Szerek bútorápoláshoz

Szerek bútorápoláshoz

Fontos a bútorok ápolása. Kattints és olvasd el, hogyan teheted meg!
Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

Rattan vagy fonott komódot, tárolót!

A visszatérő stílus!