Kanapé Trend

Kanapé trend és kanapé vásárlási tanácsok

 

Kiegészítők fenyőfából

Kiegészítők fenyőfából: Tökéletest, fenyőben és kicsiben…

Kedvenceink a fenyőbútorok? Legyen a teljes lakás felszerelve ezekkel a szépséges, természetes bútorokkal! A kiegészítők sem hiányozhatnak…

Otthonunk vagy szobánk igazi, melegséget árasztó fenyőbútorokban pompázik? Ne csak a szekrénysor, az ágykeret vagy a konyhaasztal legyen fenyőből! A tökéletes harmónia megteremtése érdekében gondoskodjunk a részletekről is: a titok a fenyő kiegészítőkben rejlik…

Nincs igazán hely étkezőasztalnak? Sebaj, egy mutatós, lehajtható tömör fenyő asztal remek szolgálatot tehet: bárhová felszerelhető, és ha éppen nem falatozunk rajta, nem foglalja a helyet. A konyha, de a nappali tökéletes kiegészítője is lehet. 

Szintén a konyhához tartozó, ötletes fenyő kiegészítők a gurulós kocsik – négyszögletes vagy lekerekített formában. Valódi segítséget jelentenek a tálalásnál és akkor is, ha a tévé mellett vacsoráznánk, de ehhez jó lenne minden kelléket begurítani a szobába.

Gurulós formában lehet a miénk a praktikus, tömör fenyő tv-állvány, melyen nemcsak a készülék mutat jól: polcaira könyvek, dísztárgyak kerülhetnek, a fiók pedig kiváló pakolófelületet rejt.

No, de mi is lesz a tévében? A magazinokhoz ne hiányozzon a nappaliból a fenyő újságtartó sem!

Ha tökéletes fenyőbútoraink mellé jól jönne még egy-két polc vagy térelválasztó, szintén nem kell tovább keresnünk! Utóbbit alul fiókos vagy sima polcos változatban is kérhetjük – ideális pakolófelületet jelentenek, mellette pedig valóban elszeparálható velük egy kisebb szobarész.

Fali polcokra van szükségünk? Változatos formában kaphatók, akár fiókkal is – így nem kell mindent látogatóink szeme elé tárni!

Kis méreteikkel kiváló gyerekszoba-bútorok lehetnek, de a nappali, a hálószoba, a vendégszoba, sőt még a dolgozószoba és az iroda is tökéletesen berendezhető velük. Ha otthonos megoldás kell…Kapcsolódó cikkek

Alaprajz

Alaprajz

A legelső lépés a lakás berendezésekor. Kattints és olvasd el, hogyan is kell csinálni!
Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrák étkezéshez

Garnitúrában egyszerűbb! Kattints és olvass az étkezőkről!
Gardróbszekrények fenyőből

Gardróbszekrények fenyőből

Az igazi elegancia!
Ülőgarnitúrák sarokba

Ülőgarnitúrák sarokba

Hogy minden vendég elférjen!